WIN! 2x kerstbeddengoed voor een feestelijke slaapkamer

513

Breng jij je slaapkamer ieder jaar in kerstsferen? Of sla je deze ruimte meestal over met versieren? Ik vind het heerlijk als de slaapkamer er feestelijk uit ziet! Ik bind kerstballen aan de lamp en hang hier en daar kerstlampjes op. Natuurlijk kan ook een mini-kunstkerstboompje niet ontbreken. Maar wat ik nog nooit heb gehad, is een kerstdekbedovertrek! En die mag ik vandaag weggeven…

Hipdekbedovertrek.nl: prachtig beddengoed

Wist je dat er superveel vrolijke, kerstige en winterse dekbedovertrekken te koop zijn? Neem maar eens een kijkje op Hipdekbedovertrek.nl. In deze toffe webshop vind je trouwens niet alleen kerstdekbedovertrekken, maar ook prachtig hotellinnen en slaaptextiel in alle kleuren en maten. Ook voor sierkussens en hoeslakens kun je er terecht. Al het beddengoed is slim gesorteerd op op thema, kleur, maat of merk. Zo kun je eenvoudig het mooiste dekbedovertrek online bestellen en thuis laten bezorgen.

kerstdekbedovertrekWat kun je deze week winnen?

Prachtig kerstbeddegoed! Ik mag van Hipdekbedovertrek.nl namelijk aan twee lieve lezers een kerstdekbedovertrek naar keuze weggeven. Hoe leuk is dat? Op de foto’s in deze blog vind je één van de overtrekken die je zou kunnen winnen. Het dekbedovertrek dat je op mijn bed ziet liggen, heeft aan de ene kant de opdruk ‘Baby, it’s Cold Outside‘ met wat vrolijke sneeuwvlokjes erbij. De andere kant van de overtrek is veel rustiger, die bevat alleen het tartan-printje en geen opdruk. Het leuke is: er zijn nog veel meer dekbedovertrekken om uit te kiezen.

kerstdekbedovertrekHoe maak je kans op zo’n kerstdekbedovertrek?

Je mag zelf kiezen welk beddengoed je wil winnen! Er zijn overtrekken met drukke kerstprints, maar ook winterse exemplaren met veel sneeuw. Hoe maak je nu kans op deze prijs? Klik hier om naar de Kerst-themashop op Hipdekbedovertrek.nl te gaan en neus rond tussen de kerstdekbedovertrekken. Laat vervolgens hieronder in een reactie weten welk beddengoed jij wil winnen (dus noem de naam die erbij staat) en vertel ook welke afmetingen/maat je graag zou willen. Je mag een dekbedovertrek voor jezelf uitkiezen, maar een mooi exemplaar voor de slaapkamer van je (klein)kind kan bijvoorbeeld ook! It’s up to you.

Deze winactie loopt van woensdag 11 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017. De winnaars ontvangen daarna via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

513 reacties

 1. Ik zou heel graag het Dekbed Overtrek Grizzlybeer in de maat 200 x200 willen winnen. Lekker knus wegkruipen als het buiten koud is en ik net als deze beer het allerliefst in winterslaap zou gaan

 2. Voor mijn vrouw die helemaal gek is op de feestdagen doe ik graag mee. Dekbedovertrek Kerstman in lits-jumeaux hebben wij nodig.

 3. Anne-Mieke van Strien op

  Dekbed Arrenslee…….wat een goed idee om ook de slaapkamer in kerststijl te brengen…..
  Ik word altijd zo blij van kerst tijd

 4. Wat een leuk idee kerstdekbedovertrek. Aangezien ik nog thuis woon versier ik mijn eigen kamer. En wel kussens met kerst maar verder niet mijn bed dus dit is wel een heel leuk idee. Het dekbedovertrek Christmas Santa Claus vind ik echt geweldig helemaal mijn smaak. De maat is 200×200

 5. Nancy van Egmond op

  Ik vind het Good Morning Dekbedovertrek Seasons flanel in lits-jumoux helemaal te gek 🙂 Heeeeeeel graag dus 🙂

 6. lisette langendoen op

  Het dekbedovertrek grizzly beer (Artikelcode 7903-1) vind ik heel mooi. Graag zou ik deze winnen in maat 240×200

 7. Om heerlijk in Kerst stijl te kunnen slapen,
  na beschaafd even kort te gapen.
  Wil ik neer vleien onder Baby it’s Cold Outside (rood) dekbedovertrek,
  heb daarvoor in mijn Kerst kast royaal de plek.
  Mijn knalgroene December dekbedhoes,
  nee het is helaas geen smoes.
  Is zeker niet sfeervol en aan vervanging toe,
  wat is het vinden van je droom duvet cover een gedoe.
  Om iets passends voor het mooiste seizoen te vinden,
  hoef ik geen hulp te verwachten van vrinden.
  Hipdekbedovertrek.nl heeft DE hoes van mijn dromen,
  ja laat deze prachtige ruit 200×200 aub mijn kant op komen.
  Dat maakt me echt ontzettend blij,
  fingers crossed en groetjes van mij 😀

 8. Baby it’s cold outside (rood) in lits jumeaux. Want wat hoop ik dat het koud word buiten deze winter zodat ik heerlijk warm tegen mn vriend aan kan liggen onder dit prachtig dekbedovertrek!

 9. Timo Pieterse op

  Heej ik ben in april 16 geworden dus ik zou graag willen meedoen en heel graag een mooi kerstdekbedovertrek voor mijn moeder willen winnen.
  Ze maakt het rond kerst altijd mooi en sfeervol in huis, maar niet op de slaapkamers.
  Ik weet zeker dat ze heel blij zou zijn met:

  Goodmorning dekbedovertrek deers flanel in de maat lits-jumeaux

  Dit dekbedovertrek is niet alleen met kerst leuk, maar gedurende heel de winter periode!

 10. Wat geweldig! Hahaha ik wist niet eens dat er kerstdekbedovertrekken bestonden.
  Ik ben helemaal fan van: Good Morning Dekbedovertrek Deers flanel in de maat lits-jumeaux.
  Lijkt me super om mijn vriend, een echte kerstfan, hiermee te verrassen. Ik was altijd helemaal van het Sinterklaas vieren, maar sinds we samen zijn, inmiddels bijna 5 jaar, ben ik ook helemaal kerst-addicted. We versieren ons huis prachtig en hoe leuk zou het zijn om ook het bed in kerstsferen te brengen! Ik ga duimen.

 11. Annemaire Teppema-Mulder op

  Wat een leuke actie en ohh veel keus, moeilijk kiezen… 😉 Vind vooral good morning deers (200×220) erg leuk, flanel, lekker warm en ook de hele winter te gebruiken. Zou er super blij mee zijn!

 12. Ooh, ik zoek gewoon een lekker dekbedovertrek voor mezelf uit. Heerlijk om in de koude maar gezellige wintermaanden gezellig met mijn vriend onder te slapen. Dan kies ik voor het ‘ Good Morning Dekbedovertrek Deers flanel’ in de 2-persoonsafmeting. Super leuk vind ik die!

 13. Ik vind rendieren echt geweldig en versier mijn kerstboom (en eigenlijk ook de rest van mijn huis ;-)) met allerlei rendierversieringen. Een dekbedovertrek met rendieren zou ik daarom ook geweldig vinden, dan heb ik eindelijk ook rendieren in mijn slaapkamer, want van mijn vriend mag er geen kerstversiering op onze kamer, maar tegen een dekbed kan hij niks zeggen :-p Daarom zou ik graag het dekbedovertrek “Good Morning Dekbedovertrek Deers flanel” in afmetingen 240×220 winnen 🙂

Reageer!