WIN! 2x kerstbeddengoed voor een feestelijke slaapkamer

544

Breng jij je slaapkamer ieder jaar in kerstsferen? Of sla je deze ruimte meestal over met versieren? Ik vind het heerlijk als de slaapkamer er feestelijk uit ziet! Ik bind kerstballen aan de lamp en hang hier en daar kerstlampjes op. Natuurlijk kan ook een mini-kunstkerstboompje niet ontbreken. Maar wat ik nog nooit heb gehad, is een kerstdekbedovertrek! En die mag ik vandaag weggeven…

Hipdekbedovertrek.nl: prachtig beddengoed

Wist je dat er superveel vrolijke, kerstige en winterse dekbedovertrekken te koop zijn? Neem maar eens een kijkje op Hipdekbedovertrek.nl. In deze toffe webshop vind je trouwens niet alleen kerstdekbedovertrekken, maar ook prachtig hotellinnen en slaaptextiel in alle kleuren en maten. Ook voor sierkussens en hoeslakens kun je er terecht. Al het beddengoed is slim gesorteerd op op thema, kleur, maat of merk. Zo kun je eenvoudig het mooiste dekbedovertrek online bestellen en thuis laten bezorgen.

kerstdekbedovertrekWat kun je deze week winnen?

Prachtig kerstbeddegoed! Ik mag van Hipdekbedovertrek.nl namelijk aan twee lieve lezers een kerstdekbedovertrek naar keuze weggeven. Hoe leuk is dat? Op de foto’s in deze blog vind je één van de overtrekken die je zou kunnen winnen. Het dekbedovertrek dat je op mijn bed ziet liggen, heeft aan de ene kant de opdruk ‘Baby, it’s Cold Outside‘ met wat vrolijke sneeuwvlokjes erbij. De andere kant van de overtrek is veel rustiger, die bevat alleen het tartan-printje en geen opdruk. Het leuke is: er zijn nog veel meer dekbedovertrekken om uit te kiezen.

kerstdekbedovertrekHoe maak je kans op zo’n kerstdekbedovertrek?

Je mag zelf kiezen welk beddengoed je wil winnen! Er zijn overtrekken met drukke kerstprints, maar ook winterse exemplaren met veel sneeuw. Hoe maak je nu kans op deze prijs? Klik hier om naar de Kerst-themashop op Hipdekbedovertrek.nl te gaan en neus rond tussen de kerstdekbedovertrekken. Laat vervolgens hieronder in een reactie weten welk beddengoed jij wil winnen (dus noem de naam die erbij staat) en vertel ook welke afmetingen/maat je graag zou willen. Je mag een dekbedovertrek voor jezelf uitkiezen, maar een mooi exemplaar voor de slaapkamer van je (klein)kind kan bijvoorbeeld ook! It’s up to you.

Deze winactie loopt van woensdag 11 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017. De winnaars ontvangen daarna via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

544 reacties

 1. Ik doe mee voor mijn kleindochter Tess , zij is knetter van hartjes en vind de Good morning dekbedovertrek Seasons
  Artikelcode 5743.01.01 de 1 persoons helemaal haar bedje . lekker warm voor haar kleine lijfje .Ik zie haar helemaal in dromenland liggen slapen .

 2. Ik doe gewoon lekker mee voor mezelf (en mijn vriendin) 🙂

  Graag zou ik dan Good Morning Dekbedovertrek Deers flanel in maat 240×220 willen!

 3. Als ik een cadeaukaart zou winnen zou ik graag 2 minikerstboompjes gaan kopen met wat versiering of een leuke pot…
  Dit jaar wil ik mijn kunstkerstboom laten voor wat t is. Mijn appartementje is niet zo groot en klein is ook best fijn…
  Mocht er nog een paar euro overblijven dan is een lekkere warme chocomel een heerlijke afsluiter….

 4. Ik weet niet of deze winactie nog loopt maar ik zou erg graag het dekbed overtrek van baby it’s cold outside willen winnen ben een erg fan van kerst en een leuke manier om zo mijn kamer een mooi kerstsfeer te geven. maat 140×200

 5. Moira De Rudder op

  Ik ben helemaal into kerst en zou het leuk vinden om deze lakens te winnen ze zijn super mooi! Graag de afmetingen 230 *220 Dekbedovertrek Tinsel in a Tangle kerst

 6. Misjelle Ansms op

  Dekbedovertrek Christmas Santa Claus / lits jumeaux

  Mijn tante is helemaal Kerst-gek!!! Die begint in september al met kerstfilms kijken… Ze heeft nu ook zo’n kerstjurk gekocht!!! –> https://m.gamiss.com/vintage-dresses-343/product935550/
  Een kerst-dekbedovertrek ontbreekt nog in haar uitgebreide collectie! Vanwege een longziekte ligt ze ‘s avonds al rond half 8 op bed, dus een sfeervol aangeklede slaapkamer is extra belangrijk.

 7. ze zijn allemaal mooi, maar ik kies voor Dekbedovertrek Stag and Friends , Artikelcode 9971-1, ik zou graag 2 keer maat 135x200cm willen winnen, staat zeker mooi in onze slaapkamer, iedereen fijne kerst