WIN! Prachtig botanisch wintertextiel van Clayre & Eef

261

We just keep them coming, de superleuke winacties! Vorig jaar mocht ik voor het eerst een giveaway organiseren met het brocante, landelijke woonmerk Clayre & Eef. Dat werd zo goed ontvangen, dat we er dit jaar een vervolg aan hebben gegeven. Je maakt deze week wederom kans op een superleuk winters textielpakket. Lees gauw verder!

Clayre & Eef

Het verhaal van Clayre & Eef start in 1994. Twee broers beginnen in het Limburgse dorpje Haelen een groothandel in woontextiel. Inmiddels verkoopt het merk meer dan 18.000 verschillende artikelen op het gebied van woon- en modeaccessoires, kleine meubelen en verlichting. Je vindt de producten van Clayre & Eef onder andere in tuincentra en woonwinkels. Dit jaar mag ik prachtige stoffen producten weggeven uit de ‘Wild Forest’-lijn. Nieuwsgierig wat je precies kunt winnen? Scrol dan gauw verder…

Wild Forest: botanisch & landelijk

De Wild Forest-lijn past perfect bij de populaire botanische kersttrend. Maar dan op een landelijke, brocante manier! In deze lijn zien we slechts twee kleuren terugkomen; donkergroen en wit. Lekker rustig dus! Zo kun je het combineren met bijvoorbeeld decoraties in kerstrood of een andere kerstkleur. Ook zilver, koper en goud matchen er bijvoorbeeld prachtig bij.

Qua design heeft Clayre & Eef gekozen voor een mix van drie patronen: een witte ruit op een groene ondergrond, lieve winterse illustraties van kerstbomen, bosdieren en takken en tot slot diverse witte blaadjes op een effen groene basis. Alle items uit deze lijn passen perfect bij elkaar! Er zijn textielproducten om de tafel te dekken, maar bijvoorbeeld ook kussens voor op de bank.

Wat kun je precies winnen?

Ik mag twee supergave pakketten weggeven met textiel uit de Wild Forest-serie. Clayre & Eef doet voor de winnaars in beide pakketten:

 • Een luxe groene theedoek met illustraties van witte blaadjes. De theedoek is lekker groot, maar liefst 85 x 50 cm en daardoor zeer praktisch in de keuken.
 • Een keukenschort in de groen-witte ruit met een handig geïllustreerd zakje om wat spulletjes in te bewaren.
 • Een pakket met 6 stoffen servetten met daarop groene illustraties van bosdieren, bomen en takken.
 • Een supergroot tafellaken met een groen-witte ruit en een witte rand met groene illustraties. Het tafellaken is maar liefst 150 x 250 cm lang. Als dat niet over je tafel past, dan heb je echt een te grote tafel haha!

Op de foto’s hierboven en hieronder zie je de te winnen producten in actie. Hierboven zie je het tafelkleed op mijn tafel liggen en het servet op het witte bord. Met wat kerstboompjes, kaarsjes en andere herfstachtige kerstdecoraties maak je er zo een landelijke botanische kersttafel van! Op de foto hieronder hangen aan onze verwarming het keukenschort en de theedoek. De plant met kerstlampjes en de houten slinger krijg je er helaas niet bij ;-).

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Hoe maak je kans op zo’n textielpakket? Laat hieronder in een reactie weten waarom je deze prijzen zou willen winnen en wanneer je ze zou gebruiken. Alleen met Kerst? Of misschien ook nu al? Ik ben benieuwd naar jullie comments!

Deze winactie loopt vanaf nu tot en met 1 november 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via e-mail (zorg dus dat het e-mailadres dat je hieronder invoert klopt). Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken en minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen. Heel veel succes!

Update: deze winactie is afgelopen! De winnaars zijn Marije Vos en Sandra Gidding.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

261 reacties

 1. De botanische look kan toch 24/7/365?!! Vind ik van wel! Ik zou hem, echt waar, het hele jaar door koesteren en tentoonstellen 😀

 2. Ramona Van Leeuwen op

  Niet alleen voor de feestdagen, deze kan gewoon de hele winter… en uiteindelijk ook in de andere seizoenen natuurlijk, maar eerst de winter, waarbij ik het juist leuk vind om wat sfeer in huis te maken, en hiermee ben ik al een beetje opweg..

 3. Prachtig en niet alleen voor de kerstdagen.
  Zou heel erg mooi staan in mn nieuwe keuken…… die helaas nog niet klaar is tijdens de kerst
  Dus dit jaar tijdens de kerst geen keuken….maar volgend jaar dubbel genieten.

 4. Deze zijn echt te gek! Staat ook echt super in combinatie met het rest van mijn huis:) Nu ook leuk te gebruiken maar ook zeker met de Kerst!

 5. Wat een prachtige groene kleuren. Dit zou perfect passen bij mijn vers geverfde groene muur. Ik zou alle textiel gelijk al gebruiken!

 6. Monique Weber op

  kijk zo komt de sfeer er wel goed in en heerlijk op weg naar kerst om nu al; overal te kunnen shoppen en voor genieten van alle mooie sfeer artikelen