WIN! Kerstdorp en ski-lift van My Village & Jägerndorfer

447

Kerstdorpjes! Ben jij er ook zo gek op? Lees dan gauw verder, want ik mag in deze blog hele gave kerstdorp-producten weggeven. Je maakt deze week kans op een compleet kerstdorp van My Village met huisjes en boompjes of op een heuse Jägerndorfer Ski-lift. Hoe vet is dat?

Kerstdorpjes & skiliften

Eerst even wat meer informatie over deze producten. Het bedrijf achter My Village heet Veedee Intertrade. De producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp. Denk aan ondergronden, achtergronden, strooisels en mos om je kerstdorp mee te versieren. Een groot deel van de producten ontwerpen ze zelf, waardoor je ieder jaar weer nieuwe, leuke en handige spulletjes hebt om je kerstdorp compleet te maken!

Sinds dit kerstseizoen verkoopt Veedee Intertrade ook een deel van de producten van Jägerndorfer. Deze selectie onder de naam ‘Winter Sport Collection’ met o.a. skiliften, gondels en een Pistenbully, past natuurlijk hartstikke mooi bij een kerstdorp. En het zorgt bovendien voor een echte wintersportsfeer.

Wat kun je precies winnen deze week?

Ik mag van Veedee Intertrade twee prachtige prijzen weggeven. De eerste prijs is een kant-en-klaar kerstdorp. Het dorp bestaat uit 2 huisjes, een kerkje, een paar poppetjes, boompjes en zelfs een onder- en achtergrond. De LED-verlichting maakt het dorpje compleet.

Je hoeft het dorp alleen maar uit de doos te halen vanaf de zijkant, batterijtjes toe te voegen en aan te zetten. En zie daar, je kerstdorpje is klaar! Wil je de opstelling toch liever iets veranderen? Dat kan ook! De onderdelen zitten namelijk niet vastgelijmd. Je kunt ze makkelijk los maken en verplaatsen.

De tweede prijs die je kunt winnen, is een geweldige skilift van het merk Jägerndorfer. Met deze replica van een Doppelmayr Skilift mét gondel waan je je al helemaal in wintersportsferen. Combineer hem met je kerstdorpproducten om er een compleet wintersportgebied van te maken.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Ben jij gek op de heerlijke wintersport- en kerstsfeer die je met deze producten in huis haalt? Doe dan zeker mee met de winactie! Je maakt kans op deze prijs door hieronder (even helemaal naar beneden scrollen tot je onderaan de pagina bent) een reactie achter te laten. Vertel me in die reactie welke van de twee prijzen jij zou willen winnen: de skilift of het kerstdorp. En vertel me ook waarom! Uit alle reacties selecteer ik twee winnaars. Eén persoon wint de skilift en één persoon het kerstdorp.

Deze winactie loopt van 8 t/m 15 november 2017. Reacties die daarna geplaatst worden, tellen helaas niet meer mee. De twee winnaars krijgen via e-mail bericht. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd (dus geen vragen ‘is de winnaar al bekend’ ;-)). Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing, daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn en in Nederland of België moet wonen als je mee wil doen aan deze winactie. Heel veel succes allemaal!

UPDATE: Deze winactie is inmiddels afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De skilift is gewonnen door Elianne v. G. en het kerstdorpje door Cathy Van de Geuchte. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht gehad.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

447 reacties

 1. Mijn skipoppetjes moeten nog de berg oplopen om te kunnen skiën, zij kunnen een skilift wel waarderen! (en ik natuurlijk ook:)

 2. Ik maak graag kans op het mooie warme kerstdorp, dat ziet er zo gezellig knus uit, hij zal mooi staan in onze woonkamer.

 3. Wat een geweldige actie. Zo’n schitterend kerst tafereel doet je wensen dat het elke dag kerst is. Vooral het dorp lijkt me geweldig om te winnen. Het is net even wat extra’s om de kerstsfeer in huis te creëren. Zo leuk

 4. De skilift is gaaf! Ik wil dit altijd al hebben, maar dit was gewoon veel te duur. Met deze winactie zal mijn “wens” zeker uit komen (als ik hem win).

 5. dit is voor mij de eerste keer dat ik eindelijk zelf thuis samen met mijn partner kerst kan vieren! en ik ben dol op kerst dorpjes!! (graag de eerste, kerstdorp) we hebben nog geen dorpje en hoe leuk zou het zijn als ik mijn eerste dorpje win en uit kan breiden de jaren erna!!

  Dat idee maakt me nu al helemaal gelukkig 😛

 6. Geweldig zo een kerstdorp, dat wil ik eigenlijk al heel lang en zeker dit jaar omdat we iets moois te vieren hebben:-) dat zou geweldig zijn.

 7. ik ben een fanatieke skier
  ga elk jaar met kerst skien
  bouw ook elk jaar een kersdorp in de huiskamer
  ben nu bezig met bouwen ongeveer een oppervlakte van 4,5 m2
  de kleinkinderen vinden het ook erg mooi
  daar zou een ski lift erg mooi bij passen

 8. Mariette Eggermont op

  Ieder jaar begint voor mij in september de voorpret voor de kerstperiode al. Ik kan me helemaal verkneukelen bij de gedachte dat er in mijn woonkamer een dorpje in winterse sferen staat. Zo leuk om daar bij te verdwijnen in je gedachtes en fantasieën. Het dorpje komt dan helemaal tot leven. Zucht, geweldig! Stond het dorpje er maar alvast….

 9. De skilift zou geweldig staan in mijn nieuwe kerstdorp welke ik voor een groot deel zelf aan het maken ben.

 10. Mijn schoonmoeder zou super blij zijn met de skilift, daar ben ik zeker van! Dit heeft ze nog niet in haar Kerstdirp, waar ze elk jaar zo vol liefde aan bouwt. De kinderen zijn telkens vol bewondering en toch wel een tijdje zoet met alles te bekijken.

 11. Door een ski ongeluk kunnen wij helaas de kerst niet meer vieren in het witte Oostenrijk. Zo’n kerstdorpje doet ons denken aan die heerlijke gezellige kerstdagen in het prachtige Oostenrijk.

 12. Het lijkt me geweldig om dit dorpje te winnen.
  Ben sinds kort een fan van miniaturen, en wil eigenlijk heel veel zelf maken, maar om er vast voor in de sfeer te komen,.
  voor de aankomende kerst zou zo’n dorpje of skilift natuurlijk fantastisch zijn.

  Dus op de valreep, 15 november wil ik nog even dolgraag vertellen dat ik in aanmerking wil komen voor dit mooie kleinood.

  Groet,
  Hans

  • Wat een leuke prijzen! Ik ben al jaren gek op kerstdorpjes en vorig jaar ben ik eindelijk zelf aan de slag gegaan. Ik heb al een aantal hele leuke huisjes en poppetjes, maar nog geen ski-lift. Het zou echt onwijs leuk zijn als ik dit jaar mijn dorpje uit kan breiden met een ski-lift!

 13. Het lijkt me geweldig omdat t winnen. Ik kan op dot moment niet thuis wonen en mijn kamer waar ik ni woon is nou niet Heel sfeervol. Ik zou t zo Gaaf vinden omdat neer te kunnen zetten en zo te kunnen beginnen met mijn eigen kerst dorpje.!