Hoera voor de kerstfilms van Hallmark Channel!

8

De echte kerstfan kent ze natuurlijk al wel; de happy de peppy kerstfilms van het Amerikaanse Hallmark Channel. Maar mocht je er nou nog nooit van gehoord hebben, dan gaat er vandaag echt een wereld voor je open. De Hallmark Channel kerstfilms 2017 komen eraan!

Kerstfilms op Hallmark Channel

Eerst even wat achtergrond over Hallmark Channel. Het is een Amerikaanse tv-zender, opgericht door Hallmark Cards. En zo zoet en lief als hun wenskaarten zijn, zo zoet en lief zijn de films. Tot 2011 was het kanaal ook in Nederland te bekijken, maar helaas nu niet meer. In de VS is Hallmark Channel met kerst echt een begrip. Ieder jaar brengen ze namelijk diverse kerstfilms uit! En in de aanloop naar Kerst worden die op het Amerikaanse kanaal uitgezonden.

Hallmark Channel kerstfilms 2017Hallmark Channel kerstfilms 2017

Dit jaar staan er maar liefst 21 nieuwe kerstfilms op het programma. 21(!) Hoe doen ze het? Ik heb me even ingelezen, en het blijkt dat alle films in ongeveer 3 weken worden opgenomen voor een budget van circa 2 miljoen dollar. Dat klinkt veel, maar voor een film is het peanuts. Als je de films kijkt, dan zie je ook wel dat het allemaal erg low budget is.

Happy & joyful

Maar who cares! Ze zijn zo heerlijk joyful, romantisch, happy en je krijgt er steevast dat nostalgische kerstgevoel van. Voor mij is het echt even ontsnappen aan de werkelijkheid. Op de Hallmark Channels in de Verenigde Staten (want het zijn er twee) worden vanaf nu elke dag nonstop kerstfilms getoond. En dan ook nog eens 21 kerstfilms die dit jaar voor het eerst te zien zijn@ Die Amerikanen zijn een stel lucky bastards. Maar wij wonen daar natuurlijk niet. Dus wat hebben wij eraan, zou je zeggen?

Waar kun je Hallmark Channel kerstfilms 2017 kijken in Nederland?

Nou, ook hier in ons kikkerlandje kun je een deel van deze geweldige films bekijken. Hoe? Via YouTube! Helemaal gratis. Als je goed zoekt, vind je allerlei complete kerstfilms van Hallmark Channel op de videosite. Waaronder bijvoorbeeld ‘A dream of Christmas‘, ‘Christmas List‘, ‘The Mistletoe Promise‘ en ‘Marry me at Christmas‘. Als je ‘Hallmark Channel christmas movies’ of iets in die richting intikt, vind je echt vanalles. Het is wel hartstikke illegali en er zit geen ondertiteling bij. Maar  je kunt wel gratis kerstfilms kijken. Woehoe!

Kerstfilms op Netflix

Kende jij de Hallmark Channel kerstfilms al? Welke heb je al gezien? Ik hoor heel graag wat jullie favorieten zijn (de reacties hieronder zijn weer geopend!). Oh en nog een tip: zo af en toe verschijnen er ook kerstfilms van Hallmark Channel op Netflix. Ik weet niet of er de komende maand nog nieuwe bijkomen, ik zal het in de gaten houden. Op Netflix vind je trouwens ook nog andere zoete christmas movies. Genoeg te kijken, dus!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. Ja hallmark channel is echt fantastisch! De films en nu de serie van the good witch is ook echt fijn om een kerst gevoel van te krijgen!

  Verder kijk ik ook alle kerstfilm waar ik aan kan komen. Ik vind het vooral jammer dat in Nederland de kerst films pas heel laat worden uitgezonden en al helemaal dat het altijd dezelfde zijn! Er is zoveel meer leuks en zoetsappig!

  Santa baby vind ik ook een heerlijke kerstfilm
  Heel veel plezier met kerstfilms kijken!

 2. Is dat illegaal??? Nee toch, volgens mij haalt youtube alles weg, wat niet mag. Denk dat ze bij Hallmark hebben gezegd dat het gedoogd mag ofzo… Ik kijk ze ook altijd. Heeeerlijk!

  • Ja het is wel illegaal om die films te uploaden. Er zit auteursrecht op dus alleen Hallmark mag dat. Ik denk dat het voor Hallmark geen doen is om het te blijven aanvechten en misschien laten ze het inderdaad gebeuren. Maar who cares, kijken is niet illegaal ;).

   • Bedankt voor de tip. Alle tips zijn welkom, ik vind het zo jammer dat we Hallmark Channel niet in Nederland kunnen krijgen. Ik wil er voor betalen hoor! Nu op zoek naar wat YouTube te bieden heeft 🙂

    • Yolanda Gasper op

     With Love heeft ook veel Hallmark movies hoe komen zij dan aan al die Hallmark films als ze het niet in Europa uit mogen zenden? Ik zie op de website van Hallmark dat er wel een aantal kabelaars zijn aangesloten die de Hallmark films uit kunnen zenden of dat aanbieden.
     Wel voornamelijk in het Amerikaanse continent. Sommigen daarvan gaan ook exclusief naar Netflix omdat ze de rechten aan hen geven. Maar waarom zijn ze gestopt in Europa met Hallmark. Was er geen animo voor de romcom films of series?

 3. Hej iedereen,

  Weet iemand een website of bedrijf waar je de hallmarkt kerst dvd’s kan bestellen? Helaas via hallmark zelf leveren ze alleen in de Vs en Canada.

  Greetz!!

 4. Hallo allemaal, Hallmark films zijn ook te zien (streamen) op Put;ocker. Er zijn verschillende putlocker sites omdat ze naar ik begrepen heb, regelmatig geblokeerd worden. ZZoek in Google op PUTLOCKER en ze komen vanzelf tevoorschijn. Op sommige sites kan je de films EN series zelfs downloaden via een sign-in download manager. Alles is in de orginele taal met soms ondertiteling in diezelfde taal. Als je putlocker hebt gevonden en je typt in de zoekbalk CHRISTMAS dan krijg je 9 of meer pagina;s met allerlei kerstfilms OOK horror. Hopelijk is dit genoeg info.