Vlogmas #1: Winter Efteling & Winter Wonder Avond

8

Jaaa, ik ga het nu écht proberen: vloggen. Vlogmas betekent eigenlijk in de aanloop naar Kerst iedere dag vloggen, maar dat red ik echt niet met al mijn gewone blogjes enzo erbij. Dus heb ik er weekvlogs van gemaakt! Van nu tot eind december maak ik elke week een langer videootje waarin je ziet wat ik de 7 dagen ervoor allemaal heb meegemaakt, gedaan en uitgevroten op Kerst-gebied. En hierboven zie je vlogmas video numero uno!

Winter Efteling & Wonder Avond

In deze eerste Vlogmas editie staan de Winter Wonder Avond bij tuincentrum Coppelmans in Nuenen en ons bezoek aan de Winter Efteling centraal. De Winter Efteling was echt zo geweldig! Er is een prachtig ijspaleis waar je kunt schaatsen en nog veel meer winterplezier kunt beleven. Overal zijn pleinen met vreugdevuren en besneeuwde kerstbomen. En er staat een megagrote wensboom waar je een wens voor een ander kunt achterlaten, die zomaar eens zou kunnen uitkomen! Meer daarover lees je hier.

Ik wilde eigenlijk nog veel meer laten zien in de video, maar was een paar dagen geveld door de griep/verkoudheid – dus niet zo’n zin om te vloggen haha. Toch is het voor mijn doen echt een super lange video geworden (ruim 10 minuten). Kijk hem gauw hierboven! Of klik hier om de video in YouTube te openen.

Vlogmas: wat vond je van deze eerste weekvlog?

Genoeg gekletst, ik ben echt reuze benieuwd wat jullie van deze eerste vlogmas video vinden. Leuk? Vaker doen? Of direct mee stoppen, haha? Het is onwijs veel werk, maar ook echt super leuk om te doen en maken! Heb er nu al heel veel kerstvoorpret van beleefd samen met Arvid en mijn hubbie Robert.

Het lijkt me ook geweldig dat ik dit later allemaal terug kan kijken en kan zien wat we allemaal gedaan hebben. Ik hoor heel graag van jou of ik hier mee door moet gaan. En heb je en vraag voor me of wil je dat ik iets laat zien in een volgende video? Let me know in een reactie hieronder. Wie weet pak ik het in de volgende vlogmas video op!

Spread the X-mas love!!
xoxo

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

  1. Super leuk dat je vlogmas gaat doen! Lijkt mij eigenlijk best wel eng en gek om te vloggen haha, dus echt top dat je al zo’n leuke vlog hebt kunnen maken! Vind de winterefteling trouwens echt ge-wel-dig, moet alleen nog een date plannen met m’n Eftelingvriendjes 😉

  2. Michelle Kamerbeek op

    Het was zo ontzettend leuk om deze video te kijken! Sowieso ben ik fan van de winterefteling en je had hele mooie beelden ervan gemaakt. Ik vind het leuk dat je jezelf blijft en dat zie je er ook in terug. Vooral mee doorgaan!!!

  3. Superleuke blog 🙂 Was gisteren zelf in de Efteling en het was heeeeel druk, koud en nat 🙁 Heel erg mooi versierd en de sneeuw op de huisjes overal zo leuk. Dus weer een beleving maar jammer genoeg waren de wachtrijen te lang om in een attractie te gaan.