Dit zijn de nieuwe kerstkaarten van Oktoberdots

1

Samenwerking – Als je me al wat langer volgt, dan weet je vast al wel dat ik fan ben van Oktoberdots. En dan met name van haar collectie kerstkaarten! Dit jaar is de Oktoberdots kerstcollectie nog uitgebreider dan ooit tevoren. Met o.a. super leuke bucketlist kerstkaarten en kerstbalkaarten die je in de kerstboom kunt hangen. Ik laat het je allemaal zien in deze blog.

Bucketlist kerstkaartjes

Wat staat er op jouw christmas bucketlist? Dit zijn toch wel mijn favoriete nieuwe kerstkaartjes van Oktoberdots. Ze bevatten ieder activiteiten, dingen en etenswaren waar je echt een kerstgevoel van krijgt. Er zijn vier varianten; eentje met eten & drinken, eentje met creatieve activiteiten, eentje met dingen om binnen te doen en eentje met activiteiten voor buiten de deur. I want them all! Oh wacht, ik heb ze al allemaal :). Lucky me.


Je bestelt deze Christmas Bucketlist kerstkaarten per stuk voor €1,25. Het leukste is nog wel: alle kerstkaarten in deze blog kun je ook als poster bestellen, in diverse formaten (maximaal 70 x 100cm)! Superleuk om in een fotolijst te doen en op de vensterbank, een plankje of op een kastje te zetten. Of om cadeau te doen!

Kerstbalkaarten

Van deze kerstbalkaartjes heeft de ontvanger dubbel plezier! Natuurlijk kun je op de achterzijde van het kaartje je kerstwens schrijven. Maar daarna kan de ontvanger de kerstbal met behulp van de lijnen op de achterzijde uitknippen. Het enige wat hij of zij dan nog hoeft te doen is een gaatje erin prikken en een lintje of touwtje erdoor doen. En voilá, een ornament voor in de kerstboom! Leuk toch? De kerstbalkaartjes kosten €1,95 per stuk, inclusief envelop.

Merry Kerstmis

Wit met zwart, zwart met wit, groen, blauw, rood… Op de foto hieronder zie je kerstkaartjes van twee verschillende series. De kaarten met ‘Merry Christmas’ erop zijn van de Harry Potter collectie (voor wie Oktoberdots niet kent, ze is een enorme Harry Potter fan!). De letters op de kaartjes, de kleuren en de symbolen horen bij de verschillende Hogwarts houses (Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff en Ravenclaw). Het witte kaartje met ‘Vrolijk Kerstmis’ erop hoort bij de grafische serie. In deze stijl zijn er ook nog 3 andere kaartjes te koop. Prijs: €1,25 per stuk.

De schattigste kerstkaartjes ever

Oktoberdots is gek op schattige diertjes, en natuurlijk spelen haar Woodland beestjes ook weer een rol in de kerstkaartencollectie van 2017! Dit jaar is de achtergrond lieflijk blauw met wit en hebben de diertjes allemaal een kerstig hoofddeksel op. De kat draagt een kerstmuts en het lieve hondje een haarband met rendiergewei. Ik vind ze gewoon té schattig. Deze kaartjes zijn €1,25 per stuk.

Kerstkransen

De één na laatste set kaarten die ik jullie wil laten zien, zijn de kaartjes met kerstkransen erop. Ze zijn allemaal zwart-wit, met een kleurtje erbij (eentje is antraciet met zilver, dus die is meer zwart-wit). Deze kaartjes zijn lekker modern, maar toch ook traditioneel door de vrolijke kerstkransen. Prijs: ook €1,25 per stuk.

Scandinavisch & Christmas

We eindigen met nog twee series die allebei weer erg bijzonder en leuk zijn. De ene serie heet ‘Scandinavisch’. Het zijn een soort kerstballen met allerlei symbolen en een kerstwens erin. Bij de andere serie staat het woord ‘Christmas’ centraal. Als je wat dichterbij komt zie je dat er ‘Have a Merry Christmas & a happy new year’ op de kaartjes staat. Deze exemplaren kosten ook weer €1,25 per stuk.

Wat vind jij van de nieuwe kerstkaarten van Oktoberdots?

De kerstcollectie van Oktoberdots is dit jaar echt super uitgebreid. En wat een variatie! Ik heb nog niet eens alle variaties en kaartjes laten zien. En dan zijn er ook nog posters, stickers, mokken en uitnodigingen. Nieuwsgierig naar meer? Je vindt alle spulletjes uit deze blog in de kerstshop van Oktoberdots. Welk van de nieuwe kerstkaartjes mijn favoriet zijn, heb ik al verklapt. Hoe zit dat met jou? Welke vind jij het leukste? Laat je het weten in een reactie hieronder?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. Leuk hoor! Die met de kransen en Scandinavische vind ik de leukste, maar ben nu bezig mijn kerstkaarten dit jaar zelf te maken en die worden natuurlijk volgens mijzelf ook mega-leuk, haha.