Intratuin Halsteren: kerstshow met een koninklijk tintje

2

Samenwerking – Intratuin Halsteren is vorig jaar verkozen tot beste kerstshow van Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niets, en het belooft ook voor dit jaar weer heel wat moois. Verwacht een grote én ruim opgezette kerstshow die voor iedereen toegankelijk is én het hart van elke kerstliefhebber sneller laat kloppen! Deze kerstshow is een magische ervaring die je zeker niet mag missen.

Een koninklijk thema

Dit jaar heeft de kerstshow een koninklijk thema! Als je binnenkomt word je verwelkomd door Koning Lantsheer de 46ste in zijn prachtige paleis. Hij nodigt je uit om de Kerst te beleven als nooit tevoren. Je komt ogen en oren tekort om al het moois te kunnen aanschouwen. Mocht je de weg kwijt zijn, omdat je was afgeleid door al het moois, dan wijst zijn trouwe uil je graag de weg. Ben je benieuwd naar de kerstshow van Intratuin Halsteren? Bekijk dan de video helemaal bovenaan deze blog voor een impressie. Om de echte kerstbeleving te ervaren, moet je de show zeker in het echt komen bekijken!

De nieuwste kersttrends

Terwijl het buiten steeds kouder wordt voel je bij Intratuin Halsteren de warmte en gezelligheid van kerst. Laat je inspireren door de nieuwste trends en het eindeloze assortiment. Alles om huis en tuin kerstproof te maken, vind je hier! De kerstshow is ingedeeld in maar liefst vier verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils én is het makkelijk shoppen op thema. Zo weet je direct met welke kleurencombinaties én items je de kerstboom mooi kan stijlen.

Gezellig dagje uit

Intratuin Halsteren is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Compleet vermaak van begin tot eind en voor jong én oud! De kinderen zijn gek op de nostalgische carrousel waar ze gratis in mee mogen draaien. Ook het rijdende treintje en de ijsberenshow toveren een lach op het gezicht van ieder kind.

Voor je het weet ben je zo een paar uurtjes aan het rondkijken en heb je wel zin een een warme koffie met gebak of een uitgebreide lunch. Gelukkig kan je voor allerlei lekkers en ieder moment van de dag terecht in het restaurant. Dit maakt het dagje uit echt compleet.

Handige informatie

Intratuin Halsteren is te vinden op het adres Halsterseweg 65a in Halsteren. De winkel is 7 dagen per week geopend. Elke zondag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Van 4 t/m 8 december is de kerstshow elke avond geopend tot 21.00 uur. Perfect om je kerstboom in te slaan!

Volg Intratuin Halsteren op Facebook om nog meer kerstinspiratie op te doen! Kijk voor meer informatie en alle openingstijden op www.intratuinhalsteren.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties