All I want for Christmas is… lingerie!

0

Samenwerking –  Kerst is dé tijd van het jaar om jezelf lekker te verwennen en om uit je comfortzone te stappen! Ga voor stijlvolle en sexy kerstlingerie voor de feestdagen. Gewoon voor jezelf of om je partner te verrassen. Get Christmas ready in kerstlingerie! Hou je basics met Kerst in de kast en ga voor “pretty lingerie all the way”! Hoe kies je het perfecte lingeriesetje voor een feestelijke gelegenheid? Een paar tips!

Ga voor een eyecatcher!

Stijlvol, vrouwelijk en uitdagend. Het zijn de drie sleutelwoorden als het gaat om sexy lingerie. Je denkt bij sexy lingerie waarschijnlijk al snel aan de kleuren rood en zwart (hartstigge kerstig!), en waarschijnlijk ook aan kant. Maar wat dacht je van speelse details, zoals de verleidelijke ‘Marlies Dekkers’ bandjes (je kent ze vast wel)? Een speels detail dat perfect past bij deze tijd van het jaar. Deze bandjes mag je best laten zien.

Romantisch kant

Niets is vrouwelijker dan mooi handgemaakt en elegant kant. Het is niet alleen erg stijlvol, maar ook heel draagbaar. Kant zit ook lekker en fijn! Voel je zelfverzekerd met een klassiek kanten BH of een lingeriesetje met uitdagende broderie. Gewoon doen!

Glitter & Glamour

Speel jij altijd op safe? De meeste dames onder ons gaan voor ‘veilige’ kleuren en printjes en voor comfortabele dagelijkse sets. Logisch, dat zit lekker en daar is uiteraard niks mis mee. Maar nu pakken we een keertje uit! Heb je weleens gedacht aan het dragen van een body, en dan eentje die gezien mag worden? Een body, niet voor onder je kleding, maar juist als onderdeel van je outfit. Rond de feestdagen vind je de mooiste body’s met kant, glitters en pailletten. Combineer het met een mooie kokerrok en klaar!

En dan een spannende finishing touch?

Oehlala! Warm de koude winterdagen op met mooie jarretels. Jarretels zijn een sexy maar vooral mooie finishing touch van je lingerieset. Combineer het met feestelijke stay-up kousen met kant of een print. Het is sierlijk én functioneel, wie had dat gedacht! Mooie jarretels boosten je zelfvertrouwen door je vrouwelijkheid te accentueren. Forget the rules, if you like it, wear it!

Benieuwd waar je de mooiste lingeriesetjes kan shoppen voor Kerst? Bezoek Annadiva en laat je inspireren!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!