Welk kersttype ben jij? Doe de test!

46

Kerstmis… iedereen beleeft het op een andere manier. De één houdt van uitbundig, de ander van ingetogen. Sommige mensen hangen ieder jaar wat anders in de boom, voor anderen draait het er juist om eens per jaar die zorgvuldig opgebouwde verzameling kerstdecoraties op te hangen. Wat voor kersttype ben jij eigenlijk? Doe de test en je komt erachter! Een kleine tip: denk goed na, want als je je antwoord eenmaal hebt gekozen, kun je hem niet meer veranderen…

In welk van de onderstaande stellingen herken je jezelf het meest?

Wat eet je met Kerst?

Wat vind je van de stijl op deze foto?

Wat vind je van de botanische kersttrend?

Gebruik je kooktijdschriften om inspiratie op te doen voor het kerstdiner?

Wat prijkt er bovenaan jouw kerstboom?

Hoe ver ga je met versieren?

Wat vind je van de stijl op deze foto's?

House Doctor

Wat denk je van deze stelling: "zonder rood, is het geen Kerstmis"

Waar draait Kerst vooral om voor jou?

En wat kwam er bij jou uit? Wat voor kersttype ben jij? Ben je het eens met de uitslag of klopt er werkelijk geen snars van? Ik hoor het graag in de reacties hieronder! Je kunt het plaatje ook delen via Facebook bijvoorbeeld, dan kunnen je vrienden de test ook invullen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

46 reacties

  1. Ingrid Durivou op

    Leuk om uiteindelijk toch te lezen dat ik hou van een traditionele kerst!! Dat wist ik zelf al! Heerlijk vind ik deze tijd van het jaar!!! Vijf kerstmarkten bezocht dit jaar en natuurlijk ook weer wat gekocht! Bij mij is het huis versierd tot en met de trap naar boven! Groetjes Ingrid.

  2. Klopt helemaal! Ik vind de kleuren rood, groen goud en zilver steeds opnieuw weer mooi.. past bij Kerstmis!! Nu nog een dik pak sneeuw en het plaatje is compleet. .