Sing-a-long quiz: test je kerstmuziek-kennis!

4

Staat Sky Radio elke dag op bij jou en zing je uit volle borst mee? Of heb je na twee liedjes wel weer genoeg van die blije kerstnummers? Dit is de kerstmuziekquiz… sing-a-long edition! Hieronder vind je 10 zinnen uit wereldberoemde Engelstalige kerstliedjes. Kun jij de zinnen uit deze kerstliedjes afmaken? Ik ben heel benieuwd! Oh en een goeie tip: denk goed na voordat je je antwoord kiest, want je kunt niet meer switchen als je eenmaal hebt geklikt! 🙂

All I want for Christmas is ......

Correct! Wrong!

Rockin' around the .......

Correct! Wrong!

On the sixth day of Christmas my true love gave to me ......

Correct! Wrong!

You'd better watch out, you'd better not .....

Correct! Wrong!

Oh the weather outside is frightful, but the fire is so ......

Correct! Wrong!

And the boys of the NYPD choir, still singing .....

Correct! Wrong!

Last Christmas I gave you my ......

Correct! Wrong!

Make the Yuletide .....

Correct! Wrong!

It'll be a .... Christmas without you

Correct! Wrong!

Feliz navidad, feliz navidad, feliz navidad, prospero año y ....

Correct! Wrong!

Kerstmuziek quiz
Ultieme kerstmuziekkenner

Zo hey! Volgens mij kun je alle kerstliedjes woord-voor-woord meezingen en staat er bij jou al weken kerstmuziek op. Leuk! Ga vooral door met het genieten van al die prachtige nummers. All I want for Christmas is ... more christmas music!
Haal die kerstkransjes uit je horen!

Oei, da's niet best hoor. Misschien is het een goed idee om toch wat vaker Sky Radio aan te zetten? Tip: zing een week uit volle borst mee met alle kerstliedjes die je hoort en probeer dan deze quiz opnieuw! 😉 Gaat het vást beter...
Crank up the volume!

Jij houdt wel van kerstmuziek! De echte klassiekers kun je meezingen, maar toch valt er nog wel wat te leren hoor. Ik zou zeggen: zet de kerstplaylist van Christmaholic of Sky Radio op, oefen een uurtje uit volle borst en doe de quiz opnieuw. Wedden dat je dan 100% scoort!

Share your Results:

En, ging het goed? Of moet je toch nog wat vaker meeblèren met de radio en wat beter naar al die teksten luisteren? Mocht je even goed willen oefenen, hier vind je diverse Spotify-playlists met mooie en beroemde kerstliedjes. Kun je uit vólle borst meezingen vandaag. Niemand die je tegenhoudt. Toch?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Charlie groeide op in een echte Britse kerstfamilie. Haar liefde voor DIY-en komt tijdens de feestdagen goed van pas. Zo vind je haar meestal met een haakwerkje onder een warm deken. Check haar vertaal- en/of DIY projecten op haar instagram @Charlingual of op haar website.

Reageer!

4 reacties

  1. The boys of the NYPD choire: nooit van gehoord! Even naar geluisterd op youtube en zelfs dan zegt het me niets. Is dat erg stom van me?