Sing-a-long quiz: test je kerstmuziek-kennis!

3

Staat Sky Radio elke dag op bij jou en zing je uit volle borst mee? Of heb je na twee liedjes wel weer genoeg van die blije kerstnummers? Dit is de kerstmuziekquiz… sing-a-long edition! Hieronder vind je 10 zinnen uit wereldberoemde Engelstalige kerstliedjes. Kun jij de zinnen uit deze kerstliedjes afmaken? Ik ben heel benieuwd! Oh en een goeie tip: denk goed na voordat je je antwoord kiest, want je kunt niet meer switchen als je eenmaal hebt geklikt! 🙂

All I want for Christmas is ......

Rockin' around the .......

On the sixth day of Christmas my true love gave to me ......

You'd better watch out, you'd better not .....

Oh the weather outside is frightful, but the fire is so ......

And the boys of the NYPD choir, still singing .....

Last Christmas I gave you my ......

Make the Yuletide .....

It'll be a .... Christmas without you

Feliz navidad, feliz navidad, feliz navidad, prospero año y ....

En, ging het goed? Of moet je toch nog wat vaker meeblèren met de radio en wat beter naar al die teksten luisteren? Mocht je even goed willen oefenen, hier vind je diverse Spotify-playlists met mooie en beroemde kerstliedjes. Kun je uit vólle borst meezingen vandaag. Niemand die je tegenhoudt. Toch?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Charlie groeide op in een echte Britse kerstfamilie. Haar liefde voor DIY-en komt tijdens de feestdagen goed van pas. Zo vind je haar meestal met een haakwerkje onder een warm deken. Check haar vertaal- en/of DIY projecten op haar instagram @Charlingual of op haar website.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties

  1. The boys of the NYPD choire: nooit van gehoord! Even naar geluisterd op youtube en zelfs dan zegt het me niets. Is dat erg stom van me?