Merry Vlogmas and a Happy 2018!! (Vlogmas #6)

0

De aller aller laatste vlog alweer van 2017. Wat is de tijd voorbij gevlógen. Ik weet nog heel goed dat ik in de zomer mijn allereerste dagboekblogje plaatste … en nu is het ineens bijna Kerst! In deze allerlaatste vlog zien jullie hoe Robert en ik luxe genieten in een kerstsuite, wat laatste kerstvoorbereidingen, mijn kerstwens aan jullie én tot slot (help!) de bloopers van dit jaar…

Slapen in een kersthotel

We waren uitgenodigd om een nachtje te komen slapen in Van der Valk Hotel Assen… een oud hotel, dat van binnen helemaal vernieuwd is. In de speciale kerstsuite mochten wij overnachten. Eerder deze week heb ik een blogje gepubliceerd met wat foto’s van de kerstsuite en een hele leuke aanbieding voor jullie. Dus mocht je zelf in Hotel Assen willen slapen, zeker even dit verhaal lezen dan!!

kerstsuite hotel assenKerstvoorbereidingen

Natuurlijk stond de afgelopen week ook in het teken van kerstvoorbereidingen treffen. Kerstkaarten schrijven en versturen (heb er zelf dus nog geen één gehad!!). Kerstkoekjes bakken en de laatste hand leggen aan de decoraties in huis. Mocht je trouwens willen weten hoe mijn kersthuisje eruit ziet, hier vind je een uitgebreide fotoreportage!

Verder heb ik natuurlijk ook wat uurtjes besteed aan kerstcadeautjes kopen en inpakken. Maar… ik ben gewoon helemaal vergeten om foto’s te maken van mijn kerstpreppings. Het is ook wel een gek weekje, ik ben helemaal niet fit (blaasontsteking enzo) dus dan vergeet je die dingen al gauw. Gelukkig zie je het wel in de video!

Bloopers

In de video zie je verder nog mijn kerstwens voor jullie… en we eindigen met de bloopers!! Want dat vloggen… gaat écht niet altijd goed. Sterker nog, er zijn meestal zo’n 3 a 4 takes nodig voordat ik iets gezegd heb zonder over mijn tong te struikelen, of halverwege te zijn vergeten wat ik ook alweer ging zeggen. Haha! Mocht je even willen lachen, kijk het filmpje dan zeker even.

Fijne kerstdagen & een spetterend 2018!!

Mijn vlogcamera gaat nu de kast in, zodat ik lekker kan genieten van de feestdagen met mijn man en familie. Rest me nog jullie ONWIJS fijne kerstdagen te wensen, met iedereen die je lief is om je heen. Geniet ervan samen, maak er een geweldig feest van. Merry Vlogmas!

Ook wens ik jullie een mooie jaarwisseling en een gezond, gelukkig, liefdevol 2018. Ik hoop dat je veel mooie nieuwe herinneringen zult maken in het nieuwe jaar. En dat je in 2018 weer terug komt om mijn kerstblogjes te lezen!! Tot volgend jaar lieve Christmaholics, doeidoei!!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!