Christmaholic zoekt nieuwe gastbloggers!

0

Kun jij ook niet wachten tot de leukste periode van het jaar weer aanbreekt? De langste dag van het jaar is achter de rug, dus we zitten gelukkig weer aan de ‘goede kant van het jaar’! Nog maar iets minder dan 6 maanden tot Kerst. En nog maar een paar weken tot we hier op Christmaholic.nl weer voorzichtig over het najaar en Kerst gaan schrijven. En precies daarvoor, zoek ik jou!

Christmaholic zoekt gastbloggers

Zoals ieder jaar doe ik een oproepje voor nieuw blogtalent. Dit jaar zijn we op zoek naar mensen die gek zijn op Kerstmis, goed kunnen schrijven (en daar al een beetje ervaring in hebben), handig zijn met foto’s maken en vooral willen bloggen over kerst en het gezinsleven. Dat is namelijk iets waar onze lezers vaak naar vragen. En aangezien ik zelf geen kinderen heb, is dat voor mij wat lastig om over te bloggen! We zijn op zoek naar mensen die minimaal één keer per jaar een blog willen schrijven over onderwerpen als:

 • Hoe maak je het kerstdiner leuk voor kinderen?
 • Kerstknutselen speciaal voor kinderen / het hele gezin
 • Leuke winterse activiteiten & kerstuitjes om met je kinderen te doen
 • De kersttafel dekken samen met je kinderen
 • Kerstcadeautips voor kinderen van verschillende leeftijden

Maar ook als je over een totaal ander kerstgerelateerd onderwerp wilt bloggen, nodig ik je natuurlijk van harte uit om je hieronder aan te melden! Vooral creatieve blogs (zoals het maken van kerstkaarten en andere DIY’s) zijn altijd ontzettend welkom.

kerstactiviteiten kinderenVrijwillig & Vrijblijvend

Bloggen voor Christmaholic is vrijwillig en vrijblijvend, je krijgt dus geen vergoeding en je zit ook nergens aan vast. Maar het is echt superleuk om te doen! Bovendien maak je deel uit van een supergezellig team van kerstliefhebbers. We organiseren regelmatig leuke activiteiten (zoals een kick-off borrel begin september met een te gekke workshop!) en je kunt ook nog eens gratis naar bepaalde kerstevents. Hier lees en zie je bijvoorbeeld hoe de kick-off vorig jaar was. Voor dit jaar hebben we al weer een te gek programma samengesteld!

Meld je nu aan!

Geïnteresseerd? Vul dan – uiterlijk 25 augustus – onderstaand formulier in. Vergeet niet om bij je aanmelding wat voorbeelden van je schrijfwerk te stoppen. Juist daardoor krijg ik een goed beeld van je!

 • Vertel ons waar jouw creativiteit precies in zit en wat je zo leuk vindt aan Kerst! En natuurlijk: waarover je het liefste zou willen bloggen.
 • Kies één of meerdere onderwerpen die je interesseren.
 • Upload hieronder jouw conceptartikel - met eventueel jouw eigen foto's - voor Christmaholic. Zo kunnen we nagaan of jouw schrijf- en fotografiestijl bij Christmaholic past! (maximaal 20 mb).
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, gif, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • Wil je nog wat meer informatie delen of heb je nog meer linkjes die je wil delen? Laat het me hieronder weten!

Wat doen we met je aanmelding?

Natuurlijk lees ik alle aanmeldingen met veel aandacht. Denk ik dat er een match is? Dan vraag ik je om een proefartikel te maken! De vorige keren dat ik een oproep zoals deze plaatste, kreeg ik echt hónderden reacties. Dat had ik totaaaaal niet verwacht, oeps. Het lukt me tot mijn grote spijt toen niet om op alle aanvragen persoonlijk te reageren *snik*. Mocht je onverhoopt niets terughoren op je aanmelding, dan vind ik je wel ontzettend lief hoor, maar dan is er helaas geen match. Hopelijk blijf je dan toch genieten van de blogjes op Christmaholic.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!