Shopkriebels: hier zijn de nieuwe kersttruien & kerstdecoraties van Primark!

15

Er gaat geen kerstseizoen voorbij, zonder een bezoekje aan Primark. Right? Voor mij geldt dat althans zeker! De belangrijkste reden daarvoor? Die fantastische ugly christmas sweaters die de Primark ieder jaar verkoopt. Okay, en de foute kerstaccessoires (zoals oorbellen en zonnebrillen). En die heerlijk foute kerstpakjes. Benieuwd naar de foute kersttruien van Primark? Ik laat je ze in deze blog graag zien!

Foute kersttruien Primark 2018

De kerstcollectie van Primark is dit jaar lekker uitgebreid! Er zijn kersttruien voor dames, heren en kinderen. Verder zijn er gave accesoires, pyjama’s, super schattige kerstpakjes voor kindjes en natuurlijk; decoraties voor in de kerstboom. Ik heb helaas geen idee of alle items te koop zullen zijn in alle vestigingen. Primark geeft eigenlijk amper informatie over de collectie, ik moet het doen met de foto’s. Die krijg je nu van me, ik heb er speciale collage’s van gemaakt! Klik op de foto’s voor een grotere weergave.

Primark foute kersttruien voor vrouwen

Ladies first natuurlijk. We beginnen met de Primark foute kersttruien 2018 voor dames. Ik vind ze stiekem een beetje tegenvallen dit jaar. Er zijn er niet zo veel, en er is dus ook weinig variatie. Voorgaande jaren waren er wat meer leuke kersttruien, nu is het toch allemaal wel lelijk en fout haha. Maar… misschien vind jij er juist wel een pareltje tussen zitten. Hierboven zie je de foto’s van alle dameskersttruien die ik kon vinden. Overigens vind ik de accessoires dan wel weer hilarisch voor een fout kerstfeestje of de kerstborrel op je werk.

Kerstpyjama’s en badjassen

Dit jaar zijn er voor de dames ook super grappige pyjama’s en ik heb zelfs een kerstbadjas (in Grinch style) gespot tussen alle foto’s op de perswebsite. Ik hou zelf niet zo van shirtjes, maar die checkered pyajamabroek is echt de bom. Die ga ik zeker even passen. Als ie lang genoeg is, dan neem ik het shirtje met lange mouwen maar voor lief. Zit er ook iets voor jou bij?

Foute kersttruien van Primark voor heren

Next up: de mannen! Voor de heren kon ik eigenlijk maar twee echte kersttruien vinden. Verder heeft Primark dit jaar hele foute kerstblousejes met korte mouwen voor mannen gemaakt. Met allemaal kleine printjes van kerstmannen, pinguins e.d. erop. Vorig jaar wilde ik in november nog even een kersttrui voor Robert halen, maar helaas. Alle kersttruien voor heren waren al uitverkocht. Dit jaar ben ik er dus zeker weten wat eerder bij. Want ik vind het maar niks dat hij met kerstavond nog steeds geen kersttrui aan kan doen.

Kerstlingerie… voor mannen!

Oké, dit is toch wel een beetje apart. Die string op de foto hieronder, is volgens mij dus echt voor mannen. Of ik heb verkeerd gekeken?? Maar die ehh bobbel wijst toch echt op een herenstring. Anyway, de kerstboxershorts voor heren vind ik wel helemaal geweldig! Ik hoop dat ik daar nog een pakje van kan scoren voor mijn geliefde dit jaar. En verder zijn er natuurlijk ook kerstpj’s voor mannen te koop bij Primark dit jaar.

De schattigste kerstpakjes & kersttruien voor kinderen

En OMG hoe schattig zijn deze kerstpakjes voor de allerkleinsten? Zo zacht, zo zoet. Het is dat ik geen kinderen heb, want anders zou ik die hele Primark leegkopen. Ik vind vooral de rendier onesie op de foto linksboven erg schattig. En die rode en witte fluffy truien, waarom zijn die er niet in grote maten voor volwassenen? Die zou ik most defenitely dragen. Jij? Overigens zijn er nog veel meer schattige kersttruien voor kinderen en rompertjes + kruippakjes voor baby’tjes dan op de foto paste!

Kerstversiering van Primark

Last but not least: de kerstdecoratie. Ik kan op het plaatje hieronder maar een klein deel laten zien, de collectie is echt vrij uitgebreid. Je ziet op de afdeling kerstversiering natuurlijk diverse soorten kerstballen, kerstknuffels, kaarsjes en verder vooral veel Disney ornamenten en grappige figuren. Als je fan bent van Disney dan zou ik sowieso eens een kijkje gaan nemen bij Primark dit najaar, want er zijn dus ook pj’s, tshirts en andere kerstitems in Disney-stijl te koop.

Wanneer zijn de fouten kersttruien bij Primark te koop?

Wanneer de foute kersttruien en andere kerstitems precies in de Primark vestigingen liggen, is altijd een groot vraagteken. Als je het in de winkel vraagt, dan kijken ze je aan alsof je gek bent (welke idioot vraagt daar nu al in september naar? Yep, me!). En de leukste ugly christmas sweaters en pakjes zijn vaak ook heel snel uitverkocht. Het is dus ieder jaar weer een kwestie van regelmatig even binnenlopen.

Dusseh, mocht jij de truien spotten in de Primark, laat je het me dan hieronder weten? Dan ren ik als de wiedeweerga die kant op! Uiteraard ben ik super nieuwsgierig of er iets bij zit dat jij zou willen hebben. Laat je het weten hieronder? Shopze!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

15 reacties

 1. Heb een schattig pakje gezien voor mijn nieuwe kleinzoontje.
  De versiering is ook helemaal leuk..
  Het ondergoed voor mannen ook, haha.

 2. Ik ben écht geneigd om nú naar Primark te rijden!!! Ik wil gewoon eigenlijk alles!!
  Maar denk dat ik nog heel even wacht… Gezellig met het hele gezin, zondag ofzo….

 3. Vind de truien voor de dames inderdaad tegenvallen. Maar vind de pjama van de grinch weer helemaal te gek,
  Voor de mannen die rode trui met de eland is echt leuk.
  Ik ga voor mezelf wel even ergens anders kijken voor een trui

 4. Sorry Saskia maar oorbellen en broches vind ik niet fout. Ik heb hele mooie exemplaren uit Amerika. En Amazon.de heeft ook een grote collectie met goede broches. Ze zijn ook wat duurder dan de doorsnee speld.

 5. Als Disney fan is de Primark altijd al top, maar in combinatie met kerst maak je mij helemaal blij 🙂 In november maar eens kijken!

 6. Mehhh ik vind het ook een beetje een tegenvaller dit jaar. Vorig jaar eigenlijk ook al! Op de dames collectie kon ik toen echt niets leuks vinden. Nu heb ik het (on)geluk, heel klein te zijn en dus besloot ik toen al eens een kijkje te gaan nemen op de kinderafdeling. En ja hoor! Daar hadden ze veel leukere truien en ben ik wel geslaagd. Een rode met rendier, pailletten en een licht en muziekgevende rode neus! Als dat geen foute kersttrui is, weet ik het ook niet meer 🙂 Hij lijkt wel iets op de witte fluffy trui van dit jaar eigenlijk. Vorig jaar hadden ze ook al van die fluffy truien bij kinderen, dus heel origineel is het niet, maar ach.
  Toch vind ik het jammer, 2 jaar geleden hadden ze zoveel leuke truien voor dames maar was mijn maat altijd uitverkocht, vorig jaar en dit jaar ben ik er eens ‘op tijd’ bij, maar vind ik ze niet echt geweldig.
  Trouwens nogal ongemakkelijk detail was wel dat ik niet eens de grootste kindermaat draag, haha! Ik ging er vanuit dat de grootste miss iets krap zou zitten, maar eenmaal in het pashokje verzoop ik. Vervolgens ben ik nog 2 maten naar onder gegaan voor een trui die me wel normaal paste. Ik draag als 21-jarige een trui voor 12 jarigen! Maar ik moet zeggen, sindsdien sta ik wel meer open voor kleding van de kinderafdeling en verrast het me positief. Zoals dus de truien van primark, leuker, fouter (muziek en licht!) èn ook nog eens een stuk goedkoper!
  HAHA love the mannencollectie hoor ;’)

 7. Ja zeker, de geruite pyjama zou ik graag willen hebben. En zo’n foute kersttrui heb ik al Ik ben nu op zoek naar een stijlvolle kersttrui (rood met noors patroon of zoiets) maar nog niet kunnen vinden op het www.

 8. Er zijn leuke dingen bij, zeker bij de kerstversiering. Zo’n geruite pyjama heb ik ooit gehad, gekocht in Disneyworld Florida waar een winkel is waar ze het hele jaar kerstspullen verkopen. Helaas allang versleten. De dameskleding vind ik tegenvallen.

 9. Ik vind die truien altijd weer leuk, alleen al om te bekijken. Ik zou zo graag een Primark in de buurt hebben. Voor mij is Antwerpen of Dordrecht de dichts bijzijnde. Maar goed wie weet kom ik er nu eens op het juiste tijdstip, hihi. Terwijl ik nooit van de glitter ben zijn alle kerstballen in onze boom met goud glitters in de kleuren goud, bruin oranje. Ieder jaar probeer ik altijd minstens 1 nieuwe bal te kopen, want er mogen er geen twee hetzelfde zijn hihi.