WIN! 3x kerstpakket van What a Wonderful Christmas

439

Het is woensdag, dus dat betekent… tijd voor een nieuwe winactie! En deze week maak je 3x kans op een te gek prijzenpakket van mijn favoriete kerstwebshop: What a Wonderful Christmas. Ik kan niet wachten om je te laten zien wat je precies kunt winnen. Maar eerst even wat meer informatie over deze te gekke webshop die je, als je mij al even volgt, waarschijnlijk al wel kent.

Superleuke kerstwebshop

Zo niet, let me help you! What a Wonderful Christmas is de webshop van Marieke en Geert, partners in life ánd in work. In deze webshop vind je honderden te gekke kerstitems. Van kerstballen tot kerstservetten, en van kerstslingers tot kerstverlichting. Ze runnen, naast de kerstwebshop, ook een webshop voor het decoreren van je bruiloft (What a Wonderful Wedding), eentje met feestdecoratie en eentje met te gekke travel items. Oh en daar naast zijn ze ook nog eens videograaf. Kortom; een super bezig duo.

Wat kun je precies winnen?

Speciaal voor jullie, de lezers van Christmaholic, hebben Marieke & Geert drie kerstcadeaupakketten samengesteld, met het thema eten & drinken. Op de foto’s in deze blog zie je de items in actie. Hoe gááf zijn de emaille kerstmokken? Ik zal hieronder even op een rijtje zetten wat er allemaal in de doos met prijzen zit:

 • Pastelkleurige mok met ‘Baby it’s Cold Outside
 • Witte mok met ‘I only do mornings on the 25th december’
 • Servetten in de vorm van christmas cake (wit-goud)
 • Kraft naamkaartjes met gouden geweien eraan
 • Wit-gouden rietjes
 • Een te gek kerstbalglas met rood-wit rietje
 • Een slinger met houten candy canes

Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?

Ik ben echt helemaal lyrisch over het kerstbalglas. Hoe tof zou het zijn om daar de welkomstdrankjes in te serveren tijdens het kerstdiner? Superleuk ook als je kinderen mee-eten; doe er een feestelijke kindercocktail in (of gewoon ranja, zoals ik voor de foto heb gedaan haha). Anyway, je wil vast weten wat je moet doen om kans te maken op dit prijzenpakket.

Zoals gezegd, ik mag er maar liefst 3 weggeven. Als je kans wil maken, laat dan uiterlijk 17 oktober weten in een reactie hieronder (dus niet op Facebook of Instagram) wat jouw favoriete kerstgerecht of kerstdrankje is. Waar mogen ze jou ’s nachts (op 24 december) voor wakker maken? Uit alle inzendingen kies ik 3 winnaars. Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Lees ze goed door! Heel veel succes allemaal.

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Laura Kieft, Jacqueline Pallett en Bo Smeets.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

439 reacties

 1. Ik maak altijd mijn traditionele gerechten met Kerst, die ik het allerlekerst vind. Gebraden kip met sinaasappel, rozemarijn en gember chutney. Geroosterde aardappeltjes en een frisse groene salade. Als dessert kaneel biscuits en warme chocolademelk met slagroom. Het verwarmd me, ik geniet en ze helpen me om de eenzaamheid aan de kant te schuiven.

 2. Het is nogal cliché, maar mijn favoriete kerstdrankje is warme chocolademelk en dan wel precies zoals mijn mama hem maakt, met cote d’or chocolade en afgemerkt met wat kaneel en marshmellows. Heeeel ongezond, maar zo lekker.

 3. Met kerst maakt iedereen altijd een gerechtje en maak ik het voorgerecht, een echt origineel vleespasteitje. Ik maak het pastei-bakje zelf in de oven en de heerlijke vulling heeft wat uurtjes nodig. Maar ieder jaar weer een succes en de hele pan leeg. Als decoratie komen er dan verse stoofpeertjes in rode wijn bij met peertjes uit eigen boom! Ik kan niet wachten!! Dus stiekem ga ik vast oefenen en lekker eten

 4. Mmmmmm alles met chocola! Een kerst zonder chocola bestaat niet voor mij. De chocolaatjes uit de adventskalender, musketkransjes in de boom, een chocoladetoetje en een heerlijke bonbon. Ik heb er nu al zin in!

 5. Moeilijk te beantwoorden hoor, er zijn zoveel lekkere dingen! Omdat ik moet kiezen, ga ik voor de ouderwetse eigen gebakken tulband

 6. Diana Halkers op

  Voor het echte kerstgevoel vind ik gluhweiin heerlijk! En eigenlijk ook warme chocolade melk ( zelfgemaakt) mmmm.
  Ik zie er enorm naar uit.

 7. Mijn favoriete kerstdrankje… Spa en fruit gemixt met gepureerde banaan en sinaasappel en dat goed koud drinken. Uit een mooi glas met een mooi rietje, echt heerlijk en heel feestelijk!

 8. Janneke Groenen op

  Mijn favoriete kerstrecept is gekarameliseerde appeltjes met flensjes en een bolletje ijs. Een heerlijk toetje om een mooi kerstdiner mee af te sluiten.
  En m’n favoriete kerst/winter drankje is heerlijke warme chocolademelk met echte slagroom.

 9. Mieke Martens op

  De echte Amerikaanse Eggnog! Simple te maken en heel erg lekker. Met of zonder alcohol. Ik prefereer met

 10. Ik vind die kerstbalglazen ook helemaal te gek! Wow!
  Waar mogen ze mij voor wakker maken ’s nachts op 24 december? Nou op die datum hoeft dat denk ik niet, want dan ben ik tot in de late uurtjes wakker en geniet ik van allerlei lekkers, want dat is mijn verjaardag. Wat dan echt niet kan ontbreken is een stuk zelfgemaakt gebak, in kerststijl uiteraard (bijgevoegde foto is er zo één). En ja, een tweede stukje gaat er ’s nachts ook wel in…. mmmmm!!!

 11. Monique de Jong op

  Mijn favoriete kerstgerecht is hertenbiefstuk. Zowiezo alle wildgerechten. Ik vind het echt passen bij de donkere dagen, de gezellige lichtjes in huis en lange tafels gevuld met mensen waar ik van houd. Ik heb er weer zin in!

 12. Het enige dat ik nog liever doe dan decoreren voor kerst, is eten tijdens kerst. Kerst dinners moeten er dan ook niet alleen geweldig uitzien, maar ook geweldig smaken. Het goed smaken heb ik onder de knie, de boom versieren ook, de tafel nog niet zo…. Alle hulp is welkom ☺️

 13. mij mogen ze niet wakker maken voor eten, nooit niet slaap is belangrijk dus dat gezegd hebbende is mijn favo gerecht met kerst de verschillende soorten ijs toe dat is er altijd en zo lekker.
  mijn drankje is een ice koffie met een scheutje likeur erin heerlijk en zekr uit een kerstbal dat maakt het af