WIN! Giga groot pakket van Kurt S. Adler met 45(!) kerstdecoraties

430

Ik weet nog goed de eerste keer dat ik de collectie van Kurt S. Adler ontdekte. Er ging een wereld voor me open… Wat een snoepjes van decoraties! Letterlijk eigenlijk; want de eerste ornamenten uit deze collectie die ik leerde kennen, waren de ‘eetbare’. Niet echt eetbaar natuurlijk, maar het lijkt bíjna zo! Deze week mag ik een giga groot pakket weggeven vól decoraties van Kurt S. Adler. Hoe gaaf is dat? Lees gauw verder om te zien wat je kunt winnen en hoe je kans maakt…

Amerikaanse Kerst met Kurt S. Adler

Felgekleurde cupcakes, donuts en andere zoetigheden die er levensecht uitzien. Maar dan voor in de kerstboom! Peperkoeken huisjes die zo gedetailleerd zijn gemaakt, dat de heks uit het sprookje van Hans en Grietje erin zou kunnen wonen. Maar dan voor ónder de kerstboom, compleet met LED-verlichting. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de gigantische collectie van Kurt S. Adler.

Het Amerikaanse kerstmerk brengt meer dan zesduizend verschillende kerstartikelen op de markt. Allemaal ontworpen door een eigen designteam in New York. Alle grote tuincentra in Nederland hebben de schitterende ornamenten in hun kerstshow opgenomen. Je vindt een prachtig assortiment bij o.a. Intratuin Duiven, Intratuin Ijsselstein, Tuincentrum Coppelmans in Nuenen en Tuincentrum Leurs in Venlo. Maar ook De Bijenkorf en vele speciaalzaken verkopen artikelen van Kurt S. Adler.

Wat kun je precies winnen?

Wat valt er te winnen deze week? Ik kan beter zeggen wat niet!? Christmas Inspirations, het bedrijf dat het merk Kurt S. Adler in Nederland op de markt brengt, heeft een fantastisch pakket samengesteld met kerstdecoraties ter waarde van maar liefst ruim €200!! Holy guacamole, dat is nogal wat. Vind je ook niet? Benieuwd wat er allemaal in het prijzenpakket zit? Let me tell you…

 • Twee snoephuisjes met LED-verlichting. Een kleine en een grote (zie de foto helemaal bovenaan deze blog)
 • Een heleboel ‘eetbare’ decoraties, die je op verschillende foto’s ziet langskomen. Superleuk om een klein boompje in je keuken mee te decoreren.
 • Een collectie schattige roze decoraties, inclusief ballerina’s, balletschoenen en een roze hond. Perfect voor de kinderkamer van je (klein)dochter bijvoorbeeld. Of gewoon voor jezelf, if pink is you’re favourite color.
 • Een hert, vogel en ijsbeer in ‘unicorn look‘. Zo gaaf vind ik deze!
 • En tot slot; een flink aantal traditionele rood/witte decoraties, inclusief kerstbelletjes, een heuse kerstelf en een kerstspookje.

En dat is dus lang niet alles, er zit nog veeeeel meer in de doos. Je wint in totaal maar liefst 45 kerstornamenten (ik heb ze allemaal geteld). Dat zijn er zoveel, dat ik ze niet eens allemaal op de foto heb kunnen zetten. Maar dat is niet erg toch? Blijft het straks een superleuke verrassing als je alles uitpakt.

Hoe maak je kans op het Kurt S. Adler prijzenpakket?

Natuurlijk wil je nu weten hoe je kans maakt op een fantastisch Kurt S. Adler pakket vol kerstornamenten. Het is heel simpel; laat hieronder op de blog (dus niet op Facebook of Instagram) een reactie achter en vertel me of je Kurt S. Adler al kende en zoja; waar je het voor het eerst gezien hebt! Was het in een tuincentrum of ergens anders? En als je me daarnaast vertelt welk van de ornamenten op de foto’s in deze blog jou het allerleukst lijkt om je boom te hangen, dan vind ik dat natuurlijk ook heel leuk om te lezen.

Je kunt meedoen met deze winactie van woensdag 17 tot en met woensdag 24 oktober. Daarna worden de reacties gesloten en kies ik een winnaar uit. De winnaar ontvangt via e-mail bericht (dus zorg dat je e-mailadres klopt!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen en in Nederland of België moet wonen. Ik wens jullie heeeeel veel succes allemaal!

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is Anja Wattez.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

430 reacties

 1. Sharon Volkers op

  Jaaa! Ik ken het van intratuin duiven. Onze 4-jarige vindt het helemaal geweldig (maar dat is al net zo’n christmaholic als zijn moeder)

 2. Kurt S. Adler , daar heb ik nog nooit van gehoord . Ja ik snap dat er een wereld voor je open ging , ik had ook een wauw gevoel toen ik dit zag . Wij houden van een gezellige bonte boom ,zeker voor onze 5 kleindochter is dit een feestje om naar te kijken .En die prinsesjes ga ik zo wie zo kopen . Kan ik er een leuk verhaal bij vertellen .

 3. linda schreuders op

  oooooh Saskia wat een geweldige winactie
  Die roze ballerina of glazen hertjes
  Die kabouter en die hans en grietje huisjes
  zo jee het kind komt in mij boven wat zou dit leuk zijn in de boom

  Ik doe dus graag mee met de winactie en maar hopen dat ik ook
  nog eens win ,,,,,,

 4. Esther Herman op

  Ik kende het merk al. Helemaal verliefd erop! Kocht altijd via internet tot ik er vorig jaar achter kwam dat de intatuin het merk ook verkocht. Heel mijn boom bestaat uit kurt adler ornamenten. De elfjes, gingerbread huisjes, kersttrein etc etc …Zelfs mijn dochtertje is er helemaal weg van. Zou het super vinden als ik deze prijs zou winnen en mijn collectie zo nog verder aan te vullen. Je ksn nooit teveel kerst ornamenten hebben van kurt adler

  van alle foto’s vind ik de traditionele rood/wit met de gingerbread huisjes het leuks.

 5. Ingrid Durivou op

  Niets gewonnen, maar toch een kerstkado van Kurt S Adler gekregen! Deze keer van mijn oudste zoon! Hij was naar Intratuin Duiven geweest met zijn gezin!!! Geweldig vonden ze de show!!!