10x super persoonlijke kerstcadeaus

2

Samenwerking – Het is weer bijna die mooie tijd van het jaar. Lekker op de bank zitten, glühwijntje drinken en Love Actually kijken. Heerlijk. Het word steeds kouder en gaat steeds meer regenen, maar dat is een goed excuus om lekker binnen op de bank te blijven liggen met een warm dekentje.

Kerstmis is een hele gezellige tijd. Iedereen spendeert meer tijd met vrienden & familie, en iedereen is in een feeststemming. Bij deze tijd horen natuurlijk ook originele kerstcadeaus. Gelukkig hebben ze bij Radbag een heel groot assortiment aan originele kerstcadeaus, waaronder ook personaliseerbare cadeaus. Speciaal voor Christmaholic heeft het team van Radbag een inspiratielijstje gemaakt van hun 10 favoriete & unieke cadeaus voor Kerst.

1. Personaliseerbaar glitter-kussensloop in het zilver

Een beetje glitter kan nooit kwaad! En al helemaal niet rond de feestdagen. Leuk je bank een beetje op met deze glitter kussensloop. Je kan er je eigen tekst op laten zetten. Radbag koos voor “I just want you to be happy. And naked”, omdat ze wel houden van een ondeugend tekstje. Maar welke tekst je erop wil, is helemaal aan jou! Misschien wil je er wel een leuke kerstquote op zetten, een zin uit een liedje of een tekst die voor jou persoonlijke betekenis heeft.

2. The Tuck deken

The Tuck is een super comfortabel deken, cape, én kussen ineen. Heel erg multifunctioneel en heel erg comfortabel. Dit is een van de handigere kerstcadeaus, aangezien deze natuurlijk op deze koude dagen heel erg goed van pas komt. Perfect voor een avondje Netflix & Chill op de bank. Filmpje erbij en klaar is Sas. Ik bedoel kees.

3. Personaliseerbare deurmat

Dit is één van de meest geliefde kerstcadeaus; een personaliseerbare deurmat! Ideaal cadeau als iemand in de wintermaanden bijvoorbeeld gaat samenwonen. Leuk visitekaartje voor bij je thuis en vrijwel niet van echt marmer te onderscheiden. Hier kun je natuurlijk allerlei grappige teksten op laten zetten. Denk aan “Ho, ho, ho, eerst je schoenen vegen”. Of “Don’t eat the yellow snow”.

4. De Holly Wimper Mok

Deze lieve mokken zijn verkrijgbaar in het zwart en in het roze met een mooie gouden details. Vooral die roze past natuurlijk helemaal bij de kersttrends van dit jaar. Deze mokken zijn ideaal om een glühwijntje uit te drinken, of koffie, of thee, of warme choco. Of whatever takes your fancy.

5. Personaliseerbare Splash Metaal Mok

Aangezien je nooit genoeg mokken kan hebben (hear, hear), zetten we nog een leuke mok op het lijstje. Deze mok is van metaal en kan worden gepersonaliseerd met een leuke tekst! Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

6. Beestachtige Bivak Skimutsen

Gaat degene voor wie je op zoek bent naar een persoonlijk kerstcadeau dit jaar nog op Wintersport? Dan is zo’n grappige bivakmuts zoals op de foto hieronder natuurlijk ook een heel erg origineel en grappig idee. Suggestie van Saskia voor het begeleidende kaartje dat je bij dit cadeau kunt doen; zet er “Merry kerstmuts” op. Lekker droog, maar wel grappig ;-).

7. Worst Guillotine

Zoek je een kerstcadeau voor een échte bourgondiër? Dan is deze mooie snijplank ideaal. Je kan er worstjes, kaas en andere lekkere hapjes mee snijden. Leuk om te doen en natuurlijk ideaal voor een Kerst-borrelplankje.

8. Personaliseerbare Poster

Op deze personaliseerbare poster kun je je favoriete quote laten zetten. Of natuurlijk de favoriete tekst van degene voor wie je een origineel kerstcadeau zoekt. Mocht je niet veel inspiratie hebben qua quotes, raadt Radbag je aan om een kijkje te nemen op Pinterest. Daar vind je altijd hele leuke quotes.

9. Lomo Instant Camera

Het blijft gewoon gaaf om polaroids te nemen. Je maakt een foto en een paar minuten later heb je de foto fysiek in handen! Met deze leuke camera maak je meteen herinneringen. Tip: polaroids kunnen ook op een creatieve manier worden gebruikt bij het inpakken van je Kerstcadeaus. Je schrijft dus niet de naam van de ontvanger op het cadeau, maar je hangt er bijvoorbeeld een Polaroid-foto aan waar hij of zij op staat. Zo heb je een super origineel cadeaulabel en het geeft meteen een persoonlijke touch.

10. Mr. Flamingo Kerstboom Decoratie

En tot slot; cadeautje nummer tien. Mocht je iemand nog willen helpen bij het decoreren van zijn of haar kerstboom, daarvoor heeft Radbag een aantal vrij aparte kerstballen in de collectie. Check deze flamingo ballen maar eens. Hilarisch toch?

Merry Christmas van Radbag

Namens het team van Radbag wenst Christmaholic jullie hele fijne feestdagen met heel veel lekker eten en heel veel lekkere wijn! Hopelijk kunnen jullie iets leuks vinden in dit lijstje. Mochten jullie nog meer inspiratie zoeken, neem dan een kijkje bij alle personaliseerbare producten van Radbag.

Dit artikel is in samenwerking met Radbag geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties