WIN! 5x kerstverlichting van Lumineo

462

Wat is Kerst nou zonder al die twinkelende lichtjes in de duisternis? Lang niet zo mooi, als je het mij vraagt. Ik vind de kerstlampjes die overal verschijnen één van de leukste en gezelligste aspecten aan de mooiste tijd van het jaar. Hoog tijd dus voor een lichtgevende winactie! Deze week mag ik vijf te gekke sfeerpakketten weggeven met daarin drie verschillende soorten kerstverlichting van Lumineo.

Lumineo kerstverlichting

Ik vertel je graag wat meer over het merk Lumineo. Al meer dan 10 jaar is Lumineo wereldwijd een toonaangevend merk in kerstverlichting. De collectie biedt een breed scala aan innovatieve verlichting voor binnen én buiten. Lumineo lampjes hebben een minimale levensduur van 50.000 uur. De lampjes zijn breukbestendig en door de LED-verlichting bespaar je tot 85% aan energiekosten.

De kerstlampjes van het merk Lumineo vind je in de meeste tuincentra, natuurlijk op de afdeling Kerstverlichting. Maar ook online – bijvoorbeeld op Bol.com – kun je ze kopen. Op hun YouTube-kanaal heeft Lumineo trouwens nog super handige filmpjes staan over hoe je lichtjes mooi in je kerstboom verdeelt enzo. De moeite waard om even te bekijken!

Wat zit er in het pakket?

Wat kun je deze week winnen? In ieder van de 5 pakketten van Lumineo die ik onder mijn lezers (jullie dus!) mag verloten, zitten drie verschillende producten. Samen hebben ze een waarde van bijna €100. Te gek toch? Ik zal de drie items hieronder stuk voor stuk kort toelichten. In het pakket zit:

  • Clusterverlichting met 588 LED-lampjes op stekker. Het snoer is 4,5 meter lang. Deze lampjes kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De kleur van de lampjes is klassiek warm. Deze clusterverlichting heeft trouwens een handige dimmer, zodat je zelf de sterkte van het licht kunt bepalen. En een timer, zodat je verlichting na 8 uur vanzelf uit gaat.
  • Bulb lights aan een touw. Het snoer is 2,7 meter lang en er zitten 10 peer-achtige lampjes aan verdeeld met een soort gedraaide lichtdraad erin. Iedere ‘lamp’ bevat drie LED-lichtjes. De ‘peren’ zijn van kunststof, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze stuk gaan.
  • En tot slot; een grote metalen zwarte ster op een voet. Deze ster is bijna 80 cm hoog op de voet en kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Er zitten handige haringen bij zodat je de ster buiten bijvoorbeeld in het gras kunt vast zetten. Het licht van de 120 LED-lampjes in de ster is wederom warm wit.

Hoe maak je kans op deze fantastische prijs?

Wil jij kans maken op één van de vijf pakketten met kerstlampjes van Lumineo? Laat dan uiterlijk 14 november 2018 hieronder een reactie achter. Vertel me in jouw comment wat je zo mooi vindt aan kerstlampjes. Waarom kunnen ze volgens jou niet ontbreken met Kerst? Als je me wil vertellen wat je thuis allemaal al doet met kerstverlichting, dan mag dat natuurlijk ook.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om deel te kunnen nemen. En dat je in Nederland of België moet wonen. Meer spelvoorwaarden vind je hier. Ik wens jullie allemaal weer heel veel succes. Have yourself a bright & illuminated Christmas!

Update: deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn Esmee de Keyzer, Charlotte S., Miranda Ackerman, Femke Taekema en Joan Ottevanger. De winnaars hebben via e-mail bericht ontvangen. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

462 reacties

  1. Ik ben zo gek op kerstlampjes dat maakt de kerstsfeer compleet. Al heb ik nu al een lantaarn gevuld met boompjes en lantaarnpalen met verlichting en een sneeuwkleed eronder, dus ik geniet er nu al van. Met jullie mooie pakket kan ik het zo gezellig maken dus ik ga duimen.

  2. Lisa van den Bor op

    Wat een mega leuk pakket! Ik vind de kerst altijd zó gezellig! In mijn eigen huis maar ook als ik door de straten loop en zie dat veel huizen weer versierd zijn met mooie lichtjes en versieringen… echt de leukste tijd van het jaar! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om mijn huis nóg gezelliger te maken!