Testje! Ben jij meer een Sint- of een Kersttype?

9

December is natuurlijk de feestmaand. We vieren niet alleen Kerst en Oud & Nieuw, maar ook Sinterklaas. Welk van de feesten is jouw favoriet? Ben je meer een Sint of een Santa-liefhebber? Doe de test hieronder, en je komt erachter! Deel je het resultaat in een reactie helemaal onderaan? We zijn erg benieuwd naar wat eruit komt bij jou!

Je kijkt een feestdagen-film, wie speelt een hoofdrol?

Het is ijskoud buiten, dus je zet de open haard aan. Wat zie je?

De vrij-mi-bo in December. Wat voor drinken bestel je?

Wanneer komen de decemberkriebels bij jou op?

Met welk liedje op de radio zing jij het liefste mee?

Je gaat iets lekkers bakken. Wat zit er sowieso in?

December komt, we gaan versieren! Wat voor decoratie mag niet ontbreken?

Wat is je favoriete dag in december?

Waar ga je het liefst naar toe in november?

Wanneer begin je met het neerzetten van de kerstversiering?

En, ben je het eens met de uitslag? Komt er uit wat je had verwacht? Ik ben erg benieuwd! Mocht je het leuk vinden om nog meer testjes te doen, hier vind je ze allemaal op een rij.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Charlie groeide op in een echte Britse kerstfamilie. Haar liefde voor DIY-en komt tijdens de feestdagen goed van pas. Zo vind je haar meestal met een haakwerkje onder een warm deken. Check haar vertaal- en/of DIY projecten op haar instagram @Charlingual of op haar website.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

9 reacties

  1. Ik ben een christmaholic en ik had ook niet anders verwacht. Ik vind Sinterklaas ook leuk en door mijn werk blijf ik dat ook steeds vieren maar thuis met grote kinderen doen we er vrijwel niets meer aan.

  2. Ha, Sint met een hintje kerst! Ik had niet anders verwacht. Kerst vind ik gezellig en fijn, maar het Sint feest is voor mij echt wel HET feest van het jaar. Ik ben nu al blij begonnen met surprise ideeën enz. En na de Sint?? Dan gaat de focus geheel op kerst, dus bezoek ik blij kerstmarkten en ga ik me verdiepen in een lekker diner en koop ik een boom en versier ik het huis.