WIN! 4x shoptegoed voor je kerstkaarten van Kaartje2go

140

Yes, het is weer Woensdag Windag! Deze week maak je kans op een shoptegoed waarmee je jouw eigen, unieke kerstkaarten kunt maken bij Kaartje2go. Met je eigen foto’s erop bijvoorbeeld. Weten wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt op één van de shoptegoeden? Lees onderstaande blog dan goed door!

Kerstkaarten van Kaartje2go

Ik vind het zó leuk om kerstkaartjes te schrijven en sturen. Je kunt ze natuurlijk zelf maken, maar daar ben ik niet zo goed in. En het kost ook best veel tijd. Ik koop mijn kerstkaarten daarom liever. Bij Kaartje2go kun je je kerstkaart helemaal op maat samenstellen. Je kunt, als je wil, er je eigen foto op zetten (of zelfs een collage maken).

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een luxere papiersoort. Dat laatste kan ik je echt aanraden, want het maakt je kaart zóveel mooier en het verschil in prijs valt reuze mee. Vooral de kaarten met de afwerking ‘premium mat’ en ‘oud-hollands structuur’ vind ik erg mooi. En die met parelmoerglans mag er ook zijn. Vervolgens verzend je je kaart natuúúrlijk in een rode envelop.

Want, good to know; bij je kerstkaarten kun je dit jaar niet alleen gratis een witte envelop kiezen, maar ook een kerstrode. Nog een handige tip van mij: het is bij Kaartje2go mogelijk om een gratis proefdruk van je kerstkaart te bestellen. En met gratis bedoel ik dan ook echt 100% gratis. Geen verzendkosten, en je bent niet verplicht om achteraf ook echt je kerstkaarten bij Kaartje2go te bestellen.

En als we dan toch bezig zijn met de tips. Vanaf dit jaar kun je ook speciale kerst-sluitzegels kunt bestellen, om je envelop mee dicht te plakken. Dat maakt het versturen van je kerstkaart nog leuker en persoonlijker! Er zijn verschillende soorten, van stickers met hulsttakjes tot zwart-witte zegels met ‘Fijne Kerst’ erop en alles daartussen.

Wat kun je precies winnen?

Ik mag van Kaartje2go maar liefst 4x shoptegoed t.w.v. €25 weggeven. Waar je dat shoptegoed aan uitgeeft, is helemaal aan jou! Je kunt er kerstkaarten mee maken of uitnodigingen voor het kerstdiner. Maar je kunt het shoptegoed uiteraard ook besteden aan verjaardagskaarten, verhuiskaarten of geboortekaartjes. Kortom; je kunt het gewonnen bedrag helemaal vrij besteden. Het blijft onbeperkt geldig.

Hoe maak je kans op het shoptegoed van Kaartje2go?

Dan de belangrijkste vraag; wat moet je doen om kans te maken op het shoptegoed? Heel simpel; hieronder een reactie achterlaten (en dus niet op Facebook of Instagram). Vertel me in jouw reactie wat je met het shoptegoed zou doen als je het wint. Stuur je graag kerstkaarten? Zet je er een foto van je kinderen op? Ik ben benieuwd! Je kunt nog meedoen met deze actie t/m woensdag 28 november 2018. De winnaars ontvangen via e-mail bericht.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen en in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Oh enneh, zoals ik al zei, ik ben gek op kerstkaartjes sturen. Maar ik geef eerlijk toe; het is stiekem nog leuker om ze te ontvangen. De laatste jaren krijgen we steeds minder kerstkaarten en dat vind ik stiekem best jammer. Dus mocht je deze prijs winnen, stuur je me dan een kaartje? Vind ik superleuk!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn: Charlotte Melis, Chantal Wemmenhove, Melanie (achternaam onbekend) en Kim Bekkering. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

140 reacties

 1. elisabeth maria martina op

  wat een mooi gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar

 2. Wat een ontzettend leuke actie. Ik ben dol op kerst en ook het ouderwetse kerstkaarten uitzoeken en schrijven, versieren en opsturen. De kaarten die we ontvangen hang ik altijd voor het raam aan een mooi lint. Hoe leuk is het om nu zelf mooie kersrkaarten te maken waar ik mijn fotografie en creativiteit in kwijt kan. Onze 2 dochters gaan zeker meehelpen 😉
  Dit is heel welkom om in de stemming te komen.!! Vanwege overlijden van mijn schoonvader zijn we tot gisteren hier mee bezig geweest. Gister nog bij crematorium geweest voor de as. Ik wil weer de (kerst)vreugde voelen, waar ik andere jaren al eerder aan begin.

 3. Will Langenberg op

  Hallo Saskia,
  Wat weer een leuke winactie .
  Moet nog kaartjes voor de Kerst verzenden, dus ik ga voor Kerstkaarten.
  Ik ben altijd voor kaarten en brieven versturen, want het is toch altijd leuk om een plofje op de deurmat te horen en er weer een brief of een kaart te vinden. Mensen denken dan aan jou.
  Veel persoonlijker dan een sms , e-mail o.i.d.
  De wereld is al zo onpersoonlijk geworden.
  Het versturen wordt inderdaad steeds minder, echt te betreuren.

 4. Ja ik stuur zeker nog kaartjes. Veel leuker dan een appje!! Ik stuur het liefst van die ouderwetse kaarten en mijn kinderen kiezen grappige rendieren of sneeuwpopkaarten uit voor hun vriendjes.

 5. Ik heb een groep op facebook met meer dan 8000 leden
  De groep heet Voor de minima en ik geef hun advies over stichtingen fondsen en andere organisaties
  Ik zou graag een paar leden in het zonnetje willen zetten

 6. Ik zou graag mijn dierbaren een persoonlijke boodschap willen sturen en ze bedanken vd steun bij het plotselinge overlijden van mijn vader deze zomer. Vrienden én familie zijn zo belangrijk dat daar wel een persoonlijke boodschap bijhoort.

 7. Melissa Nicolai-Beumer op

  Ik zou Kerstkaarten maken en voor op de kaart een mooie winterse foto van onze dochter er op zetten. Zou voor ons de eerste keer zijn dat we een zelf ontworpen kerstkaart maken en versturen. Vind zulke kaarten uniek want niemand anders heeft ze dan gemaakt.

 8. Wat een leuke actie!
  Ik zou de kaartjes besteden voor mijn ouders, bijna 80 en aan het verhuizen. Zij gaan beginnen aan een nieuwe stap; naar een senioren-woning. Zij kunnen in deze periode alle hulp goed gebruiken!

 9. Mooie actie, ik zou het tegoed dan eigenlijk willen gebruiken om regelmatig mijn zus te verrassen met post, zo leuk als er een blij verraste reactie komt ‘dank je wel voor het kaartje’

 10. Ik zou kerstkaartjes maken met mijn eigen northpole kerstdorp erop. Kan iedereen meegenieten van mijn dorpje in wintersferen .

 11. Natuurlijk gebruik ik ze dan voor kerstkaarten! Stiekem heb ik al een pakketje kerstkaarten gekocht, maar dat zijn er toch niet genoeg haha. En die kerstsluitzegels lijken mij fantastisch! Qua ontworpen heb ik zoveel ideeën. Eigen teksten gepersonaliseerd bij de persoon die we het sturen of juist bij ons passen, of een grappige of lieve foto, of een over the top Amerikaanse print, ik weet het nog niet. Maar natuurlijk wil ik je wel een kaartje sturen, sowieso is dat leuk! (Ook al is het geen kaartje te go kerstkaartje)

 12. In de maanden december en januari hebben we in onze familie naast de feestdagen ook nog eens heel heel verjaardagen. Ook al zien we elkaar dan extra vaak dan is het toch leuk om een persoonlijk kaartje te sturen

 13. Jaaaaa!!! Kerst met zijn drietjes! Daar hoort een mooie fotokaart bij! Die kunnen we dan sturen naar vrienden en familie! Dankbaar voor ons kleine mannetje !

 14. Ik verstuur nog steeds graag kaartjes naar mijn kennissen, vrienden en familie op de ouderwetse manier. Leuk om zelf je kaartjes te kiezen en verder samen te stellen naar persoonlijk smaak en naargelang aan wie je de kaart verstuurd. Super leuk en persoonlijk!

 15. Ja! Leuk!
  Wij sturen altijd kerstkaarten.
  Als we winnen gaan we op de foto, met het gezin. man, dochter en de hond, Jack. (vandaag strikje gezien voor Kerst bij het shoppen, die haal ik dan!) Mooi aankleden…. en dan in het bos…. bij kerstbomen of iets dergelijks foto’s maken…. die er op zetten,.. mooie tekst. is een hele mooie herrinnering voor later.

  En tuurlijk stuur ik je een kaartje ♥ als ik je adres heb!

 16. Ik stuur graag kaartjes naar mensen om me heen, bv een collega waar het even niet lekker mee gaat of naar iemand die weinig contacten heeft. Als het allemaal niet zo duur zou zijn, zou ik het nog veel vaker doen. Een kaartje kan je dag echt kleuren!

 17. Een foto van de kleine meid op de Kerstkaart, dan kan hij meteen door als uitnodiging voor haar verjaardag!

 18. Met deze actie doe ik graag mee, zelf wil ik voor ons een kerstverhuiskaart maken.
  Twee vliegen in één klap. Met een leuke foto van de voorkant van het huis met aan de
  deur een mooie zelfgemaakte kerstkrans. Eindelijk een deur waar ik mijn creativiteit op
  kwijt kan. En daarnaast is vast nog wel een plekje op de stoep voor een klein kerstboompje.

 19. ☃️☃️☃️⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄
  Wat leuk
  ik stuur elk jaar maar een paar kaarten
  maar dan zorg ik altijd wel voor mooie of leuke
  dit jaar ga ik met mijn zoons naar Düsseldorf
  gaan we een gekke grappige foto maken voor de kerstkaart van dit jaar !
  super leuk dus als ik zou winnen!
  ☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️

 20. Ik zou mijn dierbaren een kaartje sturen om ze te vertellen hoe belangrijk ze voor me zijn en hoe ik het waardeer dat ze er zo voor me waren en zijn op de moeilijke momenten dit jaar. Dat het me nog maar eens laat zien hoe ik nog met deze mensen en ook laat zien wie mijn echte vrienden zijn. Om ze vervolgens uit te nodigen voor een fijn etentje samen. 🙂

 21. Anouk Nijmeijer op

  Wat leuk! Ik zou gaan voor een uitnodiging voor het kerstdiner bij ons thuis. We hebben twee keer het huis vol zitten ik heb er nu al zin in!

 22. Ik zou een aantal kaartjes willen gebruiken om goede vrienden een kerstkaartje te sturen. Daarna wil ik een keer in de zoveel tijd een kaartje willen sturen naar een vriend of vriendin, gewoon om ze eens te verassen met leuke post in plaats van die rekeningen en blauwe enveloppen.

 23. Ik zou van mijn kids foto laten afdrukken als kerstkaart en versturen met kaartje2go!
  Zou in de WW wel mooi uitkomen!

 24. zeker weten ga ik kerstkaarten hiervan versturen. ik vind het zelf leuk om kaarten te krijgen en stuur ze dan ook massaal zelf met de kerst! ik doe er zeker een foto op; lekker cliche voor de boom met de kinderen en de nieuwe aanwinst: een pup.

 25. Lotte Grouwe Waanders op

  Echte post is zoveel leuker! Daarom stuur ik mijn vrienden en familie graag zo nu en dan een kaart. Met de kerstdagen zou ik ze wederom verrassen met een leuke kerst groet.

 26. Ik zou Kerstkaarten naar mijn familie in Australie sturen,het liefst een mooie winters typisch Nederlands tafereel,omdat ik een stukje Nederlandse Kerst overzee wil brengen en ze de warme kerstsfeer uit Nederland kunnen proeven….want daar is het gewoon zomer in Australie en geen witte kerst met een kerstboom bij de open haard….
  Ook zal ik andere vrienden in het buitenland zoals in Engeland en Alaska een mooie kaart met foto opdruk sturen….en misschien wel met een persoonlijke foto van mij om ze een warm hart toe te dragen deze kerst en zodat ver weg toch ineens heel dichtbij kan zijn…..een kaartje krijgen, dat is toch eigenlijk best heel fijn…

 27. Ria van Weijenburg op

  Ik zou met deze prijs mooie menukaarten maken voor het kerstdiner. Wij houden van heel mooi aangeklede versierde kersttafel met heerlijk eten. Mooie menukaarten horen daarbij. En bij winst: natuurlijk stuur ik je een foto van de kersttafel!!