WIN! 3x mini kerstmetamorfose van Intratuin

377

Zin in iets anders deze Kerst? Een andere kleur misschien? Of dit jaar ook de tuin, de slaapkamer of de keuken in kerstsferen hullen? Je kunt het allemaal winnen bij Intratuin. Woop woop! Tip van Sas: lees deze blog echt héél goed door, want er zijn meerdere prijzen te winnen deze week. Hier op Christmaholic natuurlijk, maar ook bij Intratuin zelf! Win – win – win dus.

Win een kerstmetamorfose t.w.v. €1500

Intratuin heeft een gewéldige winactie lopen. Je maakt dit jaar kans op een kerstmetamorfose t.w.v. € 1500! Als je wint dan ga jij (of iemand die je verrast) met een Intratuin-styliste shoppen. Je kiest uit één van de vijf kersttrends van Intratuin (hier vind je ze allemaal op een rij) en binnen de stijl die je kiest, shop je een totaal aangeklede kerstboom, accessoires, kerstgroen, tafel- en wanddecoratie.

Daarna gaat de styliste met je mee naar huis om je woning geheel te stylen. Hoe gaaf is dat!? Daarnaast geeft Intratuin ook nog eens 5 aangeklede kerstbomen t.w.v. € 450 weg. Voor elk van de kersttrends is er een te winnen boom. Meedoen kan nog t/m 6 december via deze website.

Metamorfose van mijn slaapkamer

Ik mocht van Intratuin zelf ook gaan shoppen voor een kleine kerst metamorfose. Misschien had je het al gezien op de foto’s in deze blog, ik heb mijn slaapkamer een makeover gegeven! Twee hoekjes heb ik gezellig aangekleed en versierd in de stijl van de Intratuin kersttrend Frost Delight. Ik heb prachtige blauwgroene kerstballen en lieve witte vogeltjes gekocht voor in mijn smalle kerstboom.

Plus een blauwgroen kussen dat mooi matcht met de kerstballen. Ik koos verder voor een mooie kamerden in mand. Hij heet Dennis, de kamerden(nis) haha. Ik kocht daarnaast een mooi namaakbontje en een bijpassend kussen. Ik vind nepbont altijd zo’n gezellig winters sfeertje geven! Jij ook? Aan de kapstok hangt verder nog een superleuk vilten letterbord waar ik een kerstige quote op gezet heb.

En natuurlijk heb ik de decoraties van Intratuin gecombineerd met spulletjes die ik al had (zoals de kerstsokken). Met een paar kleine veranderingen, heb je zo al een heerlijke kerstsfeer in huis. Of in dit geval… in je slaapkamer! 🙂 Ik laat nog niet alles zien van mijn kerstslaapkamer trouwens, want later dit jaar komt er nog een complete Christmas Home Tour online.

Daarin zul je nog wat meer overzichtsfoto’s zien. Het moet nog wel een beetje een verrassing blijven natuurlijk. Bovendien ben ik ook nog een beetje aan het schuiven (zie je misschien ook wel op de foto’s), ik weet nog niet precies hoe en waar ik alles ga neerzetten. Kan niet kiezen wat waar het leukste staat, haha! En misschien dat ik tóch nog een tikkie rood ga toevoegen in de slaapkamer. Twijfel, twijfel…

Hier winnen: 3x mini metamorfose van €50

En natuuurlijk kun je hier op Christmaholic ook iets winnen deze week. Yasss! Namelijk; een mini-metamorfose. Ik mag 3 Intratuin-cadeaukaarten ter waarde van €50 verloten onder iedereen die hieronder een reactie achterlaat. Vertel me in jouw reactie wat je zou veranderen in huis qua kerstdecoratie als je de cadeaukaart wint. Doe dat uiterlijk 5 december 2018, dan maak je nog kans.

Op de cadeau-kaartenwinactie zijn de spelregels van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht, zorg dus dat je je e-mailadres goed invult. Heel veel succes allemaal!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn: Ineke Kuijsten, Vanja Schtemberg en Deborah Bennen. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

377 reacties

 1. Ik wil dit jaar wat meer goud toevoegen aan mijn huis voor de kerst. Ik zou graag een of twee mooie groten lantaarns of iets anders met kaarsen kopen om de woonkamer extra in de kerstsfeer te krijgen

 2. Ik doe graag mee. Ik vind de coming home trend van Intratuin wel echt bij ons passen. Ik pak elk jaar iets groter uit; aangezien we 2 jaar geleden verhuisd zijn mag er nog wel wat moois bij!

 3. Zie zoveel mooie dingen voorbij komen en zou sommige dingen graag in mijn eigen huis toepassen en wat is nou mooier dan naar de winkel te gaan en lekker te shoppen

 4. Ik zou graag mijn huis iets meer in de kerstsfeer willen brengen door eens nieuwe ballen in de boom te hangen, we hebben al twintig jaar de zelfde ballen in de boom, rood met zilver, erg mooi hoor, maar ik zou zo graag eens wat anders willen, dus de intratuin bon zou hier erg welkom zijn om eens een andere kleur boom te krijgen dit jaar

 5. karlijn schuitemaker op

  ik doe graag mee. samenwonen betekend twee smaken samenvoegen wat soms nog best een klus is.

 6. Ik zou de kerstversiering super graag aanpassen op de nieuwe kleuren en stijl van ons interieur. We zijn dit jaar aan het zwoegen geweest op een grote make-over van de woonkamer en het zou zo leuk zijn om dat met kerstversiering te complimenteren! Ik ben erg gek op de stijl ‘Floral Deluxe’ en denk dat dat een fantastische aanvulling zou zijn op onze blauwe muur en donker houten meubels. Vooral goud kleurt super bij het interieur nu… En misschien roze en paars om het wat warmer te maken? O jee, ik ben al helemaal aan het dromen!

 7. Ik zou mijn kerstboom totaal anders willen, want de nieuwe stijlen zijn echt tof. Dus daarom nieuwe kerstballen en andere leuke hangers voor in de boom.

 8. Ik doe graag mee, en zou van de bon Kurt Adler ornamenten kopen om mijn slaapkamer in kerstsfeer te brengen.

 9. Het is inmiddels goedenacht zie ik!
  Zou al moeten slapen, maar ik ben/was bezig met de kerstversiering.
  Ik heb me al aangemeld bij Intratuin ehhh eigenlijk gelijk toen ik de actie zag, gaaf hè!.
  Ik ben al een tijdje bezig met het veranderen van m’n huisje, steeds een beetje, het is best kostbaar.
  Wat ik vooral mis in huis met Kerst is vers groen, eucalyptus, dennengroen, besjes enzo dat ruikt zo lekker of iets leuks voor mijn ramen.
  Ik zag hele leuke spulletjes om voor het raam te hangen met Kerst bij Intratuin, ook groen!.
  Sowieso zag ik allemaal leuke dingen ☺.

  Weltruste, ik denk dat ik m’n bed maar eens op ga zoeken.

  Groetjes Marijke.

 10. Ik zou dit graag willen winnen voor de liefste vrouw vsn de wereld voor mij, omdat zij geen kerstboom ksn betalen en altijd klaar staat voor anderen.

 11. Ik zou de woonkamer extra knus maken want ondanks dat we me z’n 2tjes zijn verdient mijn man een extra knusse kerst om een vervelend jaar extra fijn af te sluiten !!

 12. in mijn kleine huisje zou ik graag wat meer natuurlijk ogende details toevoegen aan mijn kerstdecoraties…wat meer hout en mos, en echt groen…ook zou ik wat meer home made decotiematerialen aanschaffen, want deze decoraties geven voor mij altijd de “finisching touch”

 13. Heey wat leuk! Wat ik zou veranderen aan alle kerst decoratie.. Wij dekken de tafel mooi feestelijke en de kerstboom staat in het midden van de kamer met lampjes en ballen. Wat we nog wel missen voor het échte kerstgevoel is dat de rest van het huis niet helemaal mee doet. Ik zou graag allemaal leuke kerst accessoires willen neerzetten. Leuke lichtjes en sfeervolle kerst kleuren op de kasten.. zie de foto! Dat zou het huis helemaal afmaken. Prachtig!

 14. Adriana de Ruiter op

  Als klein meisje mocht ik met opa en oma naar de Intratuin ieder jaar rond kerst. Ieder jaar mocht ik dan op kosten van opa en oma twee mooie kerstdingen uitkiezen: één voor bij ons thuis én één voor bij opa en oma thuis. Een magische traditie die ik heel graag door zou willen geven aan onze pleegkinderen. Hoe bijzonder zou het zijn als we in deze kerstperiode met z’n allen naar de intratuin gaan en dat de pleegkinderen twee dingen uit mogen kiezen. Eén ding voor bij ons thuis én één ding voor bij hun biologische familie thuis… <3 Ik doe heel graag mee en maak kans op 50 euro shoptegoed!

 15. met 2 katten in huis
  is het in de woonkamer zeker niet pluis
  ik doe dan ook mee voor mini metamorfose
  in onze slaapkamer, al is dit wel wat
  zeldzamer….

 16. ik wil graag een bon winnen van 50,-. er ligt een hoop te wachten op me bij de intratuin. Verder mag mijn moeder dan ook iets uitzoeken.

 17. Monique Peters op

  Ik zou ook graag mijn slaapkamer iets meer kerstsfeer geven… Er staat nu alleen een klein houten boompje wat mijn man heeft gemaakt en een oud vogelkooitje met dennenappels.
  Héél karig, ik weet het.
  Dus misschien zijn een paar sfeervolle decoraties hier wel op hun plaats?

 18. Wat minder de klassieke kleuren en meer roze en geel! En dan toch de kerstsfeer in huis hebben.

 19. Ik zou graag een oplossing vinden voor een kerstboom aangezien ik een onhandige indeling van mijn woonkamer heb en een grote hond met lange staart die dan al snel de ballen uit de boom slaat 😉