WIN! Kerstschort voor jou én je (klein)kind van Digitransfer

284

De kerstschorten zijn terug van weggeweest! Omdat deze winactie vorig jaar zo’n ontzettend succes was, hebben Digitransfer en ik besloten om er een vervolg aan te geven! Maar dan wel nét iets anders. Deze week maak je 3x kans op een geweldige kerstschortcombinatie. Eentje voor jezelf én eentje voor je (klein)zoon of (klein)dochter. Zo leuk! Lees onderstaande blog goed door om kans te maken.

De leukste bedrukte (kerst)kleding

Bij Digitransfer kun je truien, t-shirts, hoodies, polo’s, petten en dus ook keukenschorten ontwerpen en laten bedrukken. Met een eigen logo, een zelf ontworpen design of een print die Digitransfer al voor je heeft gemaakt. De keuze is reuze! Ze hebben de leukste designs bedacht. Voor een zwangerschap bijvoorbeeld, of een vrijgezellenfeest.

Maar natuurlijk ook voor Kerst! Hier vind je alle leuke kerstdesigns op een rij. Het leuke is dat je alle items van Digitransfer ook met een gouden, zilveren of roségouden opdruk kunt laten maken. Dat geeft een super feestelijk resultaat! En de bedrukking blijft prachtig, ook na het wassen. Dat weet ik inmiddels uit eigen ervaring.

Wat kun je deze week winnen?

Ik mag van Digitransfer maar liefst drie lezers blij maken met één of meerdere kerstschorten. Hieronder lees je wat meer over de te winnen prijzen.

Optie #1. Santa’s Helpers

De eerste mogelijkheid is een échte kerstschortcombo voor ouder en kind. Of natuurlijk voor grootouder en kleinkind. Op het rode kerstschort staat met zilveren letters een superleuke kersttekst. Op het grote schort staat ‘Santa’s big helper’ en op het kleine schortje ‘Santa’s little helper’. Eronder staan grappige kerstelfen-voetjes. Hartstikke leuk om samen te dragen tijdens het kokkerellen en het bakken van kerstkoekjes, toch!?

Optie #2. Chef & Little Chef

De tweede schortcombo is wat chiquer en een tikkie stoerder. Deze schorten hebben we samengesteld zodat ze niet alleen leuk zijn met Kerst, maar het hele jaar dienst kunnen doen in de keuken. Op het grote zwarte schort staat in stijlvolle roségouden letters “Chef”. En op het kleine exemplaar staat in hetzelfde lettertype en het zelfde roségoud “Little Chef”. Mooi hè? Maakt ook een geweldig kerstcadeau, vind ik.

Optie #3. Christmas calories don’t count

Het derde kerstschort straalt in z’n uppie. Maar daarom is ie niet minder gezellig! Stel nou dat je – net als ik – geen kinderen of kleinkinderen hebt, ook dan kun je meedoen met deze winactie! Geef je dan op voor dit prachtige groene schort. In glanzende roségouden letters staat er ‘Christmas calories don’t count’ op. Een motto waar ik me hélémaal in kan vinden. Jij ook?

Hoe maak je kans op de kerstschorten?

Ik mag van Digitransfer dus drie mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder in een reactie weten welk(e) kerstschort(en) je zou willen winnen. Wil je optie #1 – de rode kerstschorten voor ouder en kind? Of ga je voor optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef erop? De laatste is optie #3 – het groene kerstschort met ‘Christmas calories don’t count’.

Vertel me in een reactie hieronder welke van de drie opties jouw voorkeur heeft. Je kunt nog meedoen t/m 12 december. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Digitransfer zorgt er vervolgens voor dat de winnaars nog voor het Kerstdiner de kerstschorten ontvangen! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen, en in Nederland of België moet wonen. Heel veel succes allemaal!

UPDATE! Deze actie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars zijn Nathalie Mieremet, Inge (achternaam onbekend) en Esther Dautzenberg. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

284 reacties

 1. Wat zijn ze leuk!!! #optie2, de zwarte schorten passen perfect in onze nieuwe keuken. We kunnen niet wachten om daar lekker te gaan koken en met deze schorten aan gaat dat vast een stuk leuker worden:-)

 2. Optie 2, chef en little chef. Dochtertje van vriend (5) helpt mij altijd in de keuken. Zou dus geweldig zijn als we beide een zelfde schort hebben.

 3. Die zijn leuk!
  Vooral optie 1 vind ik erg leuk!
  Voor m’n schoonzus die een kleintje heeft

 4. Optie #2 voor mijn schoonzus en haar dochtertje! Mijn schoonzus is kok dus dit zou het ideale kerstcadeau zijn!

 5. Ohhh superleuk!! Ik waag graag een kans voor optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef

 6. optie #2 – de zwarte schorten met Chef & little chef
  Zodat het door het hele jaar heen stoer is!

 7. Ik vind de calories don’t count schort echt super leuk. Helaas is dat volgens mij niet persé waar, maar we kunnen dromen toch 🙂

 8. Ik vind nummer 3 erg leuk. In de december periode bak ik namelijk graag kerstkoekjes en het liefste doe ik dat met bijpassend keukenshort :).

 9. Ik ga voor optie #3 – het groene kerstschort met ‘Christmas calories don’t count’. Ik wil de keuken dit jaar ook een kleine kerst-metamorfose geven. Aangezien ik net als jij dit jaar helemaal voor de botanische trend kies, past het groene keukenschort hier perfect bij!

 10. Joelle Goethals op

  Waaw superactie !!!! Ik ga voor optie 1 ! Leuk voor mij en mijn klein helpertje 😀

  Samen zorgen we vast voor een lekker kerstdiner.

  • Ik ga voor #optie2. Zwart met goud, DÉ perfecte combinatie en nog vaker dan alleen met kerst te dragen ♥️

 11. De zwarte set. Omdat zoon-lief (11 jaar) en ik regelmatig “ruziën ” over de vraag wie nu de chef in de keuken is…

 12. De rode! De zwarte is misschien het hele jaar door toepasselijk, maar die rode is zo leuk!!

 13. Ik zou graag in aanmerking komen voor #3. Ik ben een aantal kilo’s kwijtgeraakt, maar zo net voor de kerst zal ik ze ongetwijfeld weer terug vinden 🙂

 14. Micky Besselink op

  Mijn dochter is de 28e jarig (12 alweer) en is nu al helemaal haar verjaardag aan het plannen. Ze heeft zelfs een thema voor de versieringen bedacht: roségoud. Ze heeft roségouden ballonnen en vlaggetjes weten te scoren en haar cadeautjes (ze wil uiteraard allemaal bakspulletjes en makeup) verpak ik mooi in roségouden papier (was nog lastig te vinden). En nu zie ik hier die gave schorten op Christmaholic! In haar favoriete kleur én het heeft met bakken te maken. Dus voor mijn kleine grote meid doe ik heel graag mee voor optie #2

 15. Enig zijn ze, deze schorten! Hoe leuk zou ‘t zijn om samen met m’n kleine nichtje de kerstdis te verzorgen! Samen in deze prachtige rode kerstschorten wordt Kerst ongetwijfeld nóg mooier! Supergave blog heb je trouwens Saskia, geniet altijd enorm van je enthousiaste verhalen en beschrijvingen, zo leuk alle voorpret!

 16. Stephanie spekle op

  Super leuk! Ik kies dan toch voor #optie 1. Dat zal ze kerst met de kinderen helemaal speciaal maken. Deze mama staat heel graag in de keuken en met kerst al helemaal en dit is het eerste jaar dat de oudste groot genoeg is voor te kunnen helpen. De schorten zouden het extra speciaal maken!

 17. Wat zijn ze leuk!! Zit heel erg te twijfelen maar ga toch voor optie#2. ( vind optie#1 ook leuk) Ik wil ze graag winnen voor mijn vader die echt heerlijk kan koken en voor mijn zoon die graag helpt in de keuken.

 18. Optie #1. Santa’s Helpers. Dit zijn echt geweldig leuke schorten. Wat leuk om dit met de kerst te kunnen dragen. Ik maak graag kans.

 19. De derde, Christmas Calories don’t count, maakt me aan het lachen. Ik tel ze zeker niet in de December tijd. En schaam me er totaal niet voor. Zou dolgraag de keuken in gaan om een gember tulband te bakken met dit leuke schort aan. Mijn moeder maakte die vroeger altijd, zó ontzettend lekker. Hoop dat ik het ook voor elkaar krijg en ze zo toch een beetje bij ons is.

 20. Riet van Hassel op

  Ik zou voor optie 2 gaan voor mijn schoonzoon en kleindochter.
  Beiden houden veel van koken en bakken en als (kook- en bak)liefhebbende-oma is het een genot hen zo samen bezig te zien in de keuken en te proeven van al het heerlijks wat ze maken.
  Die chef- en Little chef-schorten zouden een geweldig mooi cadeau zijn om onder de kerstboom aan hen te geven.

 21. M.M. Koopmans op

  Wat leuk voor mijn echtgenoot en onze 6 jarige kleinzoon!Zij bakken graag samen pannenkoeken en taarten en wat zou het leuk zijn als zij samen de rode kerstschorten zouden winnen en daarmee zouden koken en bakken en de kerstmaaltijd voor onze familie op zouden dienen!