WIN! Sunware opbergset voor je kerstspullen

239

Je kerstballen weer opruimen, daar moet je nu vást nog niet aan denken. Want die prachtige kerstboom staat pas net te stralen in je huiskamer. Maar strakjes gaat het toch echt weer gebeuren. En als je het versieren volgend jaar nóg leuker wil maken, is het wel zo handig om je kerstspullen netjes en georganiseerd op te bergen. De producten van Sunware kunnen je daarbij helpen. En nog beter… je kunt ze deze week winnen!

Over Sunware

Word jij ook zo blij van kerstdecoratie die netjes, geordend en gestructueerd bij elkaar in één doos zit en vooral veilig opgeborgen is, zodat er niks kapot kan gaan? Nou ik wel hoor! En het Nederlandse merk Sunware heeft dus de slimste, handigste en meest veelzijdige opbergoplossingen voor je kerstdecoratie, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen. Denk aan opbergboxen voor je kerstballen waar meer dan honderd ballen in kunnen, een tas voor je kunstkerstboom, tassen voor kerstkransen, haspels voor je lampjes en ga zo maar door.

Sunware heeft twee verschillende lijnen opbergboxen, die ieder zo hun voordelen hebben. De Nesta-lijn heeft bijvoorbeeld opbergdeksels (waar je losse spulletjes in kunt opbergen). En de Q-line opbergboxen hebben fijne, extra stevige sluitclips. Laatst deelde ik al in samenwerking met Sunware mijn 13 allerbeste tips voor het opbergen van je kerstballen en andere kerstspulletjes. Mocht je die blog nog niet gelezen hebben, zeker even doen! Staan echt zoveel handige dingetjes in. Maar vandaag is het, zoals je vast al wel had begrepen, tijd voor een winactie!

Wat kun je precies winnen?

Let’s get organized! Ik mag van Sunware twee opbergsets weggeven voor jouw prachtige, en ongetwijfeld met veel zorg verzamelde kerstspullen. De pakketten hebben allebei een waarde van ongeveer €60! Hieronder lees je wat er precies in de te winnen pakketten zit:

 • een Nesta opbergbox van 45 liter inclusief storage lid (waar je losse kerstspulletjes in kunt doen) en kartonnen trays voor 76 kerstballen
 • een Nesta kerstballenbox van 35 liter met plat deksel, inclusief handige kartonnen trays voor 63 kerstballen
 • een Q-line opbergdoos voor kerstspullen van 38 liter met stevige sluitclips en handgreep en trays voor maar liefst 125 ballen
 • een Q-line kerstballenbox van 26 liter met ook weer die stevige sluitclips en kartonnen trays voor 75 kerstballen
 • setje van 2 rode kersthaspels, voor je kerstlampjes of slingers. Met handige klemmetjes om je snoeren in vast te maken.

Op de foto hieronder zie je in de bovenste twee boxen de kartonnen traytjes uitgevouwen en in elkaar gezet. In de onderste twee boxen zie je de kartonnen trays liggen zoals je ze ontvangt. Ze zijn super makkelijk in elkaar te vouwen en werken ideaal voor het stevig opbergen van je kerstballen!

Hoe maak je kans op zo’n opbergset voor je kerstspullen?

Wat moet je doen om zo’n set Sunware kerstballenboxen inclusief twee haspels te winnen? Nou, zoals altijd hieronder een reactie achterlaten! Vertel me in jouw comment wat jouw allerbeste opbergtip is met betrekking tot kerstballen, de boom, kerstspullen etc. Ik vind het ook leuk om te lezen waarvoor jij deze prijs zou gebruiken (of waarom juist jij de kerstballenboxen zo hard nodig hebt, omdat het nu een ongeorganiseerde chaos is, haha).

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m 19 december. Daarna worden de winnaars gekozen. Zij krijgen via e-mail bericht (dus zorg dat je e-mailadres klopt als je hieronder een reactie achterlaat!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Ik wens jullie weer heel veel succes!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Maxime van Euveren en Marjolein v/d Bovenkamp. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

239 reacties

 1. Ik berg mijn kerst ballen per kleur op zodat ik weet welke ik het jaar derop te voorschijn moet halen bv slle tinten rood in een verhuis doos daarom zou ik deze set graag eillen winnen zijn ze beter georganiseerd opgeborgen en zid ik meteen welle kleur in welke dood zit zou ik super blij mee zijn

 2. Sorteren is het enigste wat helpt om volgend jaar weer alles terug te kunnen vinden. Ik doe het in verschillende dozen maar ervaring is wel dat dor kerstballen los in een doos te doen er ieder jaar een paar sneuvelen. Jammer kan beter, maar anderzijds kan ik dan wel af en toe nieuwe kopen. Doe graag mee om toch nog beter te kunnen sorteren. En door deze bak kan ik zien wat erin zit dat gaat met een doos niet.

 3. Een opberg tip heb ik niet, behalve zo strak mogelijk inpakken en overal wat bij doen dat je zomin mogelijk ruimte nodig hebt. Ik doe alles in de dozen van de kerstspullen zelf of dozen uit de winkel. Maar helaas valt de doos van de kerststal uit elkaar en heb ik nu ballen zonder dozen dus ik heb HULP nodig om het op te ruimen! Daarbij is het niet echt handig om alleen maar kleine dozen te hebben. Dus dit is voor mij een geweldige winactie!!!

 4. Een echte opbergtip heb ik niet, behalve dan ballen bij de ballen, en slingers bij de slingers. helaas ben ik dit jaar een beetje los gegaan bij de kringloop (met 10 cent per bal kijk je niet echt krap) En omdat ik mijn vondsten veel te mooi vind om na de kerst weer terug te brengen, komen die boxen goed van pas.

 5. De kerstballenboxen heb ik niet nodig maar mijn dochter Stephanie wel, want zij is pas verhuisd van een loft naar een eengezinswoning. Eerst lag alles hier op zolder, nu heeft ze alles meegenomen en helaas de lichtjes van de kerstboom zijn kapot ( zitten helemaal vast in de boom gewikkeld) en ook paar ballen.. Jammer hoor want 1 e Kerstdag is ze jarig, maar gelukkig heeft ze nu een echte kerstboom neergezet. .Ze heeft al die kerstballen gewoon in plastic tassen zitten..dus ja het zou zo opgeruimd zijn als ze al die kerstballen en ander kerstspullen netjes kan opbergen in zo’n handige kerstballenbox! 😀
  Allerbeste opbergtip is zeker die kerstballenboxen gebruiken en zorgen dat de kerstboomlichtjes niet in de war raken door ze op te rollen op een keukenrol.
  Het allerbeste wat ik ooit gelezen heb, Het kan dan ook alleen met een kunstkerstboom en daar moet je dan ook weer plaats voor hebben is de kerstboom inrollen in plastic en de kerstboom dan zo wegzetten. Maar dan heb je wel volgend jaar dezelfde kerstboom..en ik vind afwisseling dan wel heel erg leuk.. .
  Heb kerstballen in verschillende kleuren.

 6. Samen met mijn dochter ben ik een giga Kerst fan. Altijd gezellig maken thuis en fijn alles leuk versieren. Alleen na de Kerst het opbergen en bewaren van onze verzameling Kerstdecoratie is een groot probleem. We hebben het in kartonnen doosjes op de zolder, maar echt veilig is het niet. Dit lijkt me een fantastisch systeem! Zodat we lekker lang van onze ballen, klokken, beestjes en ander glaswerk kunnen genieten.

 7. Wow, deze opbergset is wel echt iets voor mij hoor. Het is nu echt een ongeorganiseerd zooitje hier. Een hele grote doos die vol zit met alles wat ik heb op kerst(ballen) gebied, verzameld in de loop der jaren, inclusief allerlei knutsels en frutsels die mijn kinderen vroeger hebben gemaakt. Zonde om weg te gooien, dus die doos blijft ongeorganiseerd. Daarnaast nog diverse losliggende zakken met lampjes, ballen etc. Dus als ik deze set mag winnen wordt het eindelijk een beetje netjes op kerstgebied 🙂 🙂

 8. Onze boom is een prachtige uitgbalanceerde chaos 😀 geen bal/figuur is het zelfde. hierdoor wordt opbergen altijd wel een dingetje zeker omdat we elk jaar mooie ornamenten erbij kopen. we zouden de bakken graag willen gebruiken om de ornamenten op formaat te sorteren. zodat we makkelijker de vogeltjes en kleine ballen als eerst boven in kunnen hangen 🙂
  Als grootse kersttip wil ik geven set nummers en de plaats waar het moet komen op de dozen, hiermee bepaal je de volgorde waarmee je al je kerstspullen netjes uit kan stallen zonder dat de hele woonkamer volstaat met dozen.

 9. Beste Saskia,

  Met deze boxen eindelijk minder chaos in de kerstspullen. Elk jaar komt er weer iets bij. We proberen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke dozen te bewaren, maar dat neemt veel ruimte in. Wel weinig breuk gelukkig op die manier. En na deze kerst hebben we weer een extra opbergdoos nodig….Altijd weer zoeken wat ook alweer in welke doos zit.

 10. Rosemary van duinen op

  Ik mik alles gewoon in plastic dozen, slingers apart en rest vd frutsels ook. lichtsnoeren zo netjes mogelijk en de guirlanders in zn geheel.. Maar een beetje georganiseerd opbergen, scheelt t jaar erop wel stress.. Mijn tip is, doe mee met de winactie.

 11. Totaal geen tips! Wikkel altijd alles in keukenpapier of kranten en hopen dat alles overleefd haha. Zal het dus gebruiken om alles netjes op te bergen!

 12. Mijn opbergtip voor de kerst is eentje voor de mensen met een vliering, zoldertje. Ik berg de kerstspullen elk jaar achteraan op en zet dan de spullen voor Pasen naar voren. Na Pasen haal ik de kerstspullen naar voren en gaan de Paasspullen naar achteren. Zo kan ik altijd goed bij de juiste feestversiering zonder grote klauterkunsten ;).

  Ik zou de Sunware boxen gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn, voor de kerstballen en andere versieringen. Ik heb nu meerdere kleine dozen, maar het lijkt me handig om het wat meer geklusterd te bewaren. Dat is eenvoudiger bij het verplaatsen op de vliering :).

 13. Een goede tip heb ik niet , maar zou de box wel heel goed kunnen gebruiken , Nu haalde ik toch kapotte ballen uit de doos .( Heb er wel een paar apart verpakt in servetten en in een aparte doos .Dat zijn ballen die nog in mijn ouderlijk huis in de boom hingen .Waaronder een huisje van zo’n 40 jaar oud , En ben superzuinig op de één van de eerste lichtjes die mijn ouders ooit kochten toen ze net getrouwd waren Lampjes in de vorm van een ster dus nog apart ook .Die komen uit 1955 . Beiden leven niet meer maar heb door de lampjes wel altijd een goede herinnering .

 14. Elk jaar is het weer een drama, om alle ballen op de juiste plek te krijgen…. Om vervolgens de volgende kerst te ontdekken, dat het toch niet zo goed gelukt is, want een deel heeft het jaar niet overleeft. Dus ja, ik heb deze set dringend nodig. Het maakt me niet uit welke set, als ik mijn ballen maar kwijt kan…

 15. Je huisje met kerst ballen versierd,en met je famile fijn je kerst gevierd!
  De tijd van opruimen komt ook daar…
  Met al die glazen ballen niet zonder gevaar….
  Daarom mijn gouden tip….pak je sunware doos….
  En al die ballen liggen veilig voor een hele poos!
  Niet vergeten pak voor de grote versieringen een keukenrol
  En zorg leg dat er tussen, zo raken de dozen niet overvol!
  Succes

 16. Wat handig!!! Deze had ik vorig jaar moeten hebben, dan waren er niet weer een paar kerstballen gesneuveld toen ik ze dit jaar weer pakte vanaf de vliering…..

 17. Hallo Saskia,
  Ik heb al wat plastic boxen maar meer kleinere exemplaren.
  Deze zijn ook superhandig maar meer voor de kleine ballen en figuurtjes etc.

  Mijn tips zijn best handig; ik heb een boekje waarin ik schrijf waar alles in zit , stickers op de boxen ( dozen) klaar is kees.
  Moet je natuurlijk niet het boekje kwijtraken ( bloos) .
  De ballen kun je in papier verpakken, maakt niet uit welke als het papier maar niet te dik is, werkt niet makkelijk.
  Verhuis inpakpapier, voor kopjes e.d is ook handig, niet zo duur en herbruikbaar.

  Een paar grote plastic boxen zouden super handig zijn, kan iets meer in ☺.
  Grotere kerstspullen zitten bij mij nog wel in dozen.
  Maar even wachten nog hoor….anders is Kerst alweer voorbij!.

  Kerstgroetjes Marijke.

 18. bji ons altijd alles gespreid in een opberkast,
  dus loot graag mee zodat alles eens
  netjes geordend past…..

 19. Ik wou dat ik een hele goede opbergtip had, maar helaas heb ik die niet. Op dit moment worden onze kerstballen en alle overige dingen bewaard in oude dozen waar ooit een kerstpakket heeft gezeten. De dozen vallen dus ook bijna uit elkaar, want ze zijn ondertussen zo’n 10 jaar oud? Vandaar dat ik denk dat ik heel veel plezier zou beleven aan bovenstaande prijs, want dan zou ik eindelijk mijn kerstballen gewoon goed kunnen opbergen 😉

 20. Hahaha, het is hier een chaos!
  Ieder jaar weer een grote dikke knoop in de lichtjessnoeren, incomplete kerststalletjes, huisdieren die graag meespelen met het optuigen en spreek maar helemaal niet van onmogelijke haakjes om de ballen in de boom te hangen. HELLLUPP
  🙂

 21. Mijn opbergtip is voorzichtig je breekbare kerstversiering inpakken met een beetje wc papier of tissues . Omwikkel ze liefdevol en zet ze niet in het volle zonlicht weg. De op bergdozen zouden een mooi plekje krijgen op onze net opgeruimde uitgesorteerde zolder♡♡♡

 22. Oh die zijn welkom. Nou eens een jaar dat ze allemaal netjes in de doos gaan. En volgende jaar dus overal makkelijk bij kunnen!!!

 23. Ik heb zo’n ratjetoe aan dozen en bakken voor de kerstspullen. Het is ieder jaar een ramp om uit maar vooral weer in te pakken. Een beetje hulp met deze organizers zou meer dan welkom zijn 😉