Herfstsfeer in huis ~ Monthly Favourites

25

Ik wil iets heel nieuws gaan uitproberen! Op mijn Instagram stories deel ik zo af en toe wel eens toffe producten die ik gezien heb in webshops of winkels. En ik dacht ineens: waarom maak ik daar geen blogreeks van?! Het idee is als volgt: iedere maand – in de aanloop naar Kerst – deel ik een blogje met decoratie, woonaccessoires en andere toffe herfst-, winter- of kerstproducten die ik opvallend, mooi of gewoon bijzonder vind! Puur om jullie te inspireren. Leuk, toch?

Transition into fall: heerlijke herfstveranderingen

Vandaag is de eerste in de reeks van mijn ‘Monthly Favourites’ en ik ben echt mega benieuwd of jullie het leuk zullen vinden. We zijn halverwege september, het is bijna herfst. En dat betekent dat de zomerdecoratie in huis steeds meer plaats zal maken voor najaarsaccessoires. In Amerika hebben ze daar een hele mooie term voor: ‘transition into fall‘. En dat is ook meteen het thema van deze ‘monthy favourites’. Ik heb meer dan 40 producten op een rij gezet die ik echt vind passen in een herfstinterieur. Omdat ze qua stijl, kleur of geur (want ik heb een hoop geurkaarsjes gevonden) gewoon een herfstgevoel oproepen!

Ik zal nog eventjes kort uitleggen hoe deze rubriek werkt. Hieronder zie je een reeks aan foto’s met de selectie aan herfstachtige producten die ik dus mooi of bijzonder vind. Als je op de foto klikt, dan ga je naar het desbetreffende product in de bijbehorende webshop. Daar vind je meer informatie over het product (zoals de prijs en voorraad). En je kunt het product natuurlijk eventueel direct aanschaffen. Het is een hele lange lijst met fotootjes, dus scroll lekker op je gemakje naar beneden and enjoy!

Monthly favourites: wat vind je ervan?

Het grappige is – en dit merkte ik pas achteraf – ik heb allerlei producten uitgekozen die qua kleuren perfect aansluiten bij het palet dat ik dit jaar voor mijn winter- en kerstversiering voor ogen heb. Met name veel groen, bordeauxrood en hout/bruin. En hier en daar wat wit en goud. Het zijn trouwens vooral producten van H&M Home geworedn, want dat is op dit moment echt mijn favoriete merk voor home deco en ’t is bovendien een fijne webshop. En verder heb ik er nog een paar items van Xenos, Fonq (kussens) en van SensationalHome (de Yankee Candles) tussen gestopt.

Dat was ‘m alweer! Ik vind het altijd weer spannend om een nieuwe rubriek te introduceren. Zitten jullie er wel op te wachten? Heeft het wel toegevoegde waarde? Aaah, die twijfels ook altijd. Ik hoop gewoon dat je iets leuks gespot hebt tussen de producten hierboven en dat het je geïnspireerd heeft. Laat je me in een reactie hieronder weten wat je van deze rubriek vindt en of ik dit vaker moet doen? Ik hoor heel erg graag van je!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

25 reacties

 1. Hoi Saskia,

  Ik vind het een leuk idee. Zo zie ie toch nog weer allerlei andere artikelen en kunnen we nog meer inspiratie op doen!

 2. Leuk, inspiratie van dingen die je lekker thuis vanaf de bank kunt shoppen en looove die yankee candles! Zo lekker! Ik vind het leuk om te lezen en zou het zeker vaker willen lezen!

 3. Super leuk. Ik ben dol op de hele aanloop periode naar kerst toe en dat hoort bij mij herfst zeker ook bij. Dus kom maar op met de inspiratie. Ken jij ook die gezellige kaarsjes van WickWood? Die brand ik zo graag omdat ze zo gezellige knetteren als een klein openhaardje en ze ruiken nog heerlijk ook…

 4. Hoi hoi.
  Ja ik vind het super leuk .
  Ik ben meteen gaan kijken voor een winkel bij mij in de buurt.
  En gevonden .binnenkort maar even een bezoekje brengen.
  Super leuke spulletjes.

 5. Hele leuke rubriek, voor mij vooral straks naar de winter-kerst toe. ALhoewel je nu ook al items daarvoor tussen heb staan. H&M Home ga ik toch eens even zoeken waar die bij mij in de buurt zitten.

 6. Hallo Saskia, het is altijd leuk om door de suggesties te scrollen gerelateerd aan het seizoen. Er kan zomaar wat bij zitten wat aanspreekt of op een idee brengt. Groetjes JolandaO

 7. Jeeej.. wat een superleuke blog.. vooral mee blijven doorgaan! Wat mij betreft het hele jaar door hahaha. Lente Pasen zomer enz..
  Ik heb nu nog zomer vakantie en blijf dan stug op teenslippers en met zomer deco in huis hahaha .
  Maar daarna gaat het nautische thema en de kleur blauw uit mijn interieur..
  Het is dan weer tijd voor warme dekens en kussens met hertenkoppen en warme herfst kleuren, pompoenen en een bolchrysant buiten en de schelpen krans en zomer hoedjes aan de muur maken dan plaats voor de kransen met dennenappels en een hertenkop.
  Natuurlijk mogen de geurkaarsen niet ontbreken en de schaal met gedroogde sinaasappels met kruidnagels erin gestoken..
  Door jou blog krijg ik alweer zin in een verandering hahaha

 8. Mooie kleuren! Ik wacht zelf nog even met decoreren to kerst dit jaar, ik heb net aan het eind van de zomer alles veranderd en daar wil ik nog even van genieten.

 9. Leuk idee, deze blog. Graag doorgaan. Die pompoen bij Xenos is het! Ik ga er vandaag een paar kopen, zo leuk. Mijn huis wordt al behoorlijk herfstig, maar er kan altijd nog bij. Prachtige tijd, ben zo blij dat we inmiddels half september zijn.

 10. Hoi Saskia,
  Ik vind het een hele leuke nieuwe blog! Wat een leuke spulletjes en zo handig om meteen naar de betreffende winkel doorgelinkt te worden. Waar dan ook nog vaak blijkt dat het gewoon heel betaalbaar is. In de bladen staan zo vaak zulke mooie spullen, maar ook met een flink prijskaartje eraan. Dit zijn veelal leuke betaalbare items die je kamer toch die knusse warme sfeer meegeven. Veranderen hoeft niet persé duur te zijn. Ik heb in ieder geval al wat items uitgezocht. Dank je wel voor voor deze leuke blog!! Ben benieuwd naar de vokgende!

 11. Echt een heerlijke rubriek Saskia, bedankt! Past perfect bij de “aanloop naar Kerst” en die kan voor mij niet lang genoeg duren!! 🙂

 12. Een heel leuk idee om zo te posten. En heel handig dat klikken op de foto linkt naar de webshop! Zeker vaker doen dus wat mij betreft!