WIN! Een bomvolle Christmaholic goodiebox met kerstcadeautjes

977

Het is de eerste woensdag van oktober en dat betekent maar 1 ding: de wekelijkse winacties gaan weer van start! En we beginnen met een publiekslieveling: de Christmaholic goodiebox. Een doos vól kerstcadeaus die ik zorgvuldig voor je heb samengesteld. Wat er precies ín de goodiebox zit en wat je moet doen om kans te maken op deze prijs, dat lees je hieronder natuurlijk!

The season of giving!

Gosh, jongens, het seizoen vordert echt rap. Deze maand gaat de klok een uurtje terug, gaan alle kerstshows open, vinden de eerste kerstevenementen plaats… Mijn favoriete tijd van het jaar is hier! En ik ben van plan om er optimaal van te genieten. Eén van de leukste dingen aan de kersttijd is toch cadeautjes geven. It’s the season of giving! Ik koop er ieder jaar 24 voor mijn man (en hij voor mij). Maar ik koop ook af en toe leuke dingetjes die ik tegenkom. Zomaar, omdat ik ze leuk vind, en omdat ik er vast wel iemand blij mee kan maken. Die spulletjes stop ik nu dus allemaal in één grote doos. En misschien ben jij wel degene die ik er gelukkig mee maak!

Christmaholic goodiebox: wat zit erin?

Mocht je de Christmaholic goodiebox nog niet kennen: het is precies dat wat de naam zegt. Een box met goodies! En dan natuurlijk allemaal kerstgoodies. Ieder jaar geef ik er minimaal één weg. En elke keer zit er wat anders in. Dit keer is de inhoud een combinatie van gesponsorde items én wat cadeautjes die ik dus zelf gekocht heb. Ik ga niet exact vertellen wat er in de goodiebox zit (een beetje verrassing is wel leuk natuurlijk). Maar om jullie een idee te geven en te overtuigen van het feit dat je écht mee wil doen met deze winactie, vind je hieronder een selectie van de inhoud. Er zit o.a. in:

 • Het geweldig nieuwe kookboek ‘Kerst’ van The Holy Kauw Company.
 • Heerlijke kerstchocolade in een prachtige verpakking (geïllustreerd door Floor Rieder).
 • Deze Mistletoe guirlande van mijn favo kerstwebshop What a Wonderful Christmas, zie de foto hieronder.
 • Deze hanger met ‘Merry Xmas’ erop, ook van What a Wonderful Christmas, zie de foto helemaal bovenaan deze blog.
 • En verder zitten er kerstsokken in, servetten, hangers voor in de boom en nog meer leuks :).

De guirlande op deze schouw van What a Wonderful Christmas zit in de goodiebox

Kerst kookboek & kerstchocolade

Misschien had je hem al langs zien komen op mijn Insta-stories: het gloednieuwe kerstkookboek van The Holy Kauw Company (Uitgeverij Snor). Ik volg ze al een tijd op Instagram. En toen ik zag dat ze een kerstboek gingen maken, móesg ik hem natuurlijk hebben. Vorige week heb ik een recensie-exemplaar ontvangen, en het is echt een heerlijk boek! Maar het belangrijkste: ik heb dus ook een extra exemplaar gekregen om weg te geven in de Christmaholic goodiebox. Geweldig toch!?

Naast het boek krijg je ook nog eens twee repen héérlijke kerstchocolade, eveneens van Uitgeverij Snor. Het doosje waar de chocolade in zit is prachtig geïllustreerd door Floor Rieder. De letters glanzen (het is een mooie gouden foil print). Wat mij betreft een superleuk cadeautje om te geven dit jaar met Kerst. Ik vermoed dat de repen straks o.a. bij de Bijenkorf en de Sissy Boy zullen liggen. Maar je kunt ze ook via de Snor-webshop kopen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Om het maar weer over Instagram te hebben – daar ben ik nou eenmaal super actief – een tijdje geleden heb ik een poll gedaan. Ik vroeg aan jullie: als ik een goodiebox vol kerstcadeaus weggeef, wil je die dan voor jezelf winnen of voor een ander? De uitslag? 65% stemde ‘voor mezelf’. Haha, heerlijk die eerlijkheid!

Maar ik weet het goed gemaakt: je mag gewoon kiezen. Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de Christmaholic goodiebox wil winnen. Is het voor jezelf? Vertel me dan waarom je de prijs graag wint. Is het voor een ander? Dan hoor ik graag wie die persoon is en waarom hij/zij de goodiebox verdient! Iedereen maakt evenveel kans :).

Deze winactie loopt t/m 9 oktober 2019. Daarna kies ik 1 winnaar uit. Die ontvangt via e-mail bericht, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult als je hieronder reageert. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te doen, en dat je in Nederland of België moet wonen. Ik wens jullie allemaal heel veel succes! 🙂

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaar (Ingrid, achternaam bekend bij de redactie) heeft inmiddels via e-mail bericht gehad! Nog t/m Kerst komt er elke woensdag een nieuwe winactie online.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

977 reacties

 1. Ik wil hem voor mijn nicht! Zij is de grootste kerstfan effer! Zo kunnen we samen genieten van alle mooie producten!

 2. Yvonne B eumer op

  Heerlijk weer de nieuwsbrieven, het kunnen er niet genoeg zijn.
  Ik wil de goodiebox aan mijn vriendin kado doen. Samen zijn we ‘kerstofielen’ en bezoeken jaarlijks veel kerstshowa. De kerstshow bij Eurofleur in Leusden is al jaren onze favoriet, ook dit jaar week heel mooi en – ondanks dat we het niet van plan waren- toch weer kerstspullen gekocht. Omdat mijn vriendin de laatste tijd behoorlijk wat pech heeft (medisch gezien) gun ik haar iets extra’s.

  • Zou hem dolgraag voor mezelf winnen, maar ook voor mijn schoondochter. En dus denk ik dat we hem gewoon samen zouden delen. Dan zijn we allebei superblij en kerst gaat natuurlijk ook om samen genieten. Mooi toch, meteen helemaal in kerststemming!

 3. Lindsey Van Malderen op

  Nieuw huisje zoekt leuke kerstversiering om de boel wat op te vrolijken in deze donkere dagen. Hoi hoi deze kerstelf wil de goodiebox graag voor zichzelf winnen. Waarom? Aangezien we pas verhuist zijn en nog wel wat leuke dingen kunnen gebruiken om te sfeer compleet te maken.

 4. Voor mijn allerbeste dinnie Diana. Zij is nu al bezig met kerst! Ieder jaar maakt zij het weer sfeervol in huis.

 5. JackVermonden op

  .
  Deze waanzinnig mooie Christmaholic goodiebox wil ik graag winnen,
  van alles wat met Kerst te maken heeft raak ik echt buiten zinnen.
  die speciale sfeer geeft mij een héél bijzonder gevoel,
  alle liefhebbers hier weten precies wat ik bedoel.
  zou heel graag ook eens (Kerst) cadeautjes willen krijgen,
  eindelijk cadeautjes helemaal voor mijn eigen.
  mijn huis kan ik hiermee nog feestelijker en gezelliger versieren,
  zodat we deze feestdagen gezellig met mijn familie en vrienden kunnen vieren.
  hoop dat jullie mij in mijn hart gaan raken,
  en mij met deze geweldige Christmaholic goodiebox blij gaan maken!

  Alvast hele fijne Kerstdagen gewenst…..

 6. Marianne Robbemond op

  Op de valreep zou ik graag voor mijn man de goodybox willen winnen, hij heeft namelijk besloten om met ingang van 1 december as met vervroegd pensioen te gaan na ruim 47 jaar gewerkt te hebben. Hij heeft voor 1 december gekozen om heerlijk te kunnen genieten van de kerstvoorbereidingen en hoe leuk zou het zijn met zo’n verrassing.

 7. ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriendin Caroline die een paar moeilijke jaren achter de rug heeft en daardoor het kerstgevoel een beetje is kwijtgeraakt..misschien dat dit mee helpt om het terug te krijgen.

 8. Monique Peters op

  Op de valreep wil ik graag nog meedoen met deze winactie!!!!
  En heel graag voor mezelf… Waarom? Omdat ik al 2 weken bijna niet geslapen heb vanwege een verkrampte rug! Grrrr…. Pijnstillers en spierverslappers, maar elke beweging die ik maak is gewoon een marteling.
  Dus ik vind mezelf zielig en vind dat ik gewoon een mooi cadeau verdien.
  En mooi zijn deze spulletjes die je hebt uitgekozen en prachtig verpakt hebt zeker!!

  • Heel graag voor mijn Dochter,’
   Omdat zij een paar dagen geleden vreselijk is uitgegleden op een roltrap in een supermarkt en overal vreselijke pijn heeft en wij nu helaas even moeten wachten om de kerstshows te kunnen bezoeken !
   Met deze goodie bag heeft zij dan toch al vast een voorproefje !

 9. Tot en met 9 oktober… dat is vandaag… kan nog net! Ik hoor ook bij die 65%…. de box zou ik graag voor mezelf willen. Ben -volgens manlief- een enorme Kerst(mis)doos. Zijn standaard-uitspraak is altijd: “Ik kan mijn haar weer bij de energiemeter föhnen…. “. Maar het is wel waar…. ;-). Als ik in januari -met pijn in het hart- alles weer naar zolder breng, ben ik al aan het bedenken hoe ik ons huis volgende Kerst ga versieren. Welke kleuren, waar welke lichtjes…. En soms moeten er natuurlijk ook wat nieuwe decoraties bijkomen. Hééééél vervelend. Dus dan komt zo’n leuke box natuurlijk enorm van pas! Oké, oké…. ga niet alles voor mezelf houden. Het kookboek mag manlief hebben, hij is de kok van ons tweetjes. O, wacht…. daar heb ik natuurlijk ook weer profijt van ;-).

 10. Heerlijk die kerstspam de hele tijd.. ik geniet hier zo van!! ♥️ Leukste en gezelligste tijd van het jaar. Ik wil de goodiebag graag voor mezelf winnen super leuke inhoud, hier weet ik wel raad mee..

 11. Carla Martijnse op

  ik wil hem graag cadeau doen aan mijzelf. Ik ben alleen en vier de kerstdagen ook meestal alleen omdat ik geen familie heb en vriendinnen vaak toch met familie zitten. I have myself a merry little Christmas….

 12. Ik wil hem graag voor mijzelf en mijn vriend. Ik ben sinds kort in zijn man cave ingetrokken en naast dat ik zelf al wat femine touch heb toegevoegd, kunnen we nog wel wat gezelligheid gebruiken.

 13. Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje… Zij houdt zo veel van Kerstmis… zodra de intratuin klaar is met hun kerstshow staat ze al te trappelen om er heen te gaan.

 14. Natuurlijk voor mezelf winnen om vervolgens andere te verwennen door ze een lekker zelfgemaakt gerecht voor te schotelen in het gezellig gedecoreerd huis, en als “quilty pleasure” heerlijk nagenieten met onze monden vol met chocolade……

 15. Kerstmis gaat over geven en ik geef deze fantastische set aan mijn zus om haar een beetje op te vrolijken. 2019 was niet haar jaar, maar hopelijk brengt dit wat gezelligheid en warmte in huis en hart!

 16. Ineke van der Kooij op

  Ik ga deze goodiebox graag uitpakken, en kijken wat ik zelf hou, en wat ik een perfecte goodie voor iemand anders vind. Uitdelen is heerlijk! (Waarvoor mijn dank).

 17. Voor mijn 2 lieve kinderen,omdat zij bang waren dat wij nooit meer samen een Kerst konden vieren nadat ik vorig jaar heel erg ziek ben geweest.
  Mijn 2 lieve Engeltjes verdienen de mooiste Kerst !!!

 18. Alvast een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder! Die kijkt ontzéttend uit naar kerst en dit zou een leuke verrassing zijn.

 19. Deze box zou ik dolgraag zelf willen winnen! Het is ieder jaar weer een zoektocht naar lekkere recepten voor kerst bij de (schoon)ouders dus het boek is een ideale uitvinding. Zelf een ultieme kerstfan dus de goodiebag zal van A tot Z gebruikt worden