WIN! 2x basispakket voor je kerstdorp van My Village

486

Dit is alweer de zevende(!) keer dat ik een pakket mag weggeven van My Village hier op Christmaholic. Ik vind het echt gewéldig leuk dat ze al zoveel jaren een toffe prijs beschikbaar stellen. Dit keer mag ik twee pakketten verloten, ter waarde van meer dan €80,- per pakket. In de pakketten zitten allerlei spullen die je kunt gebruiken bij het bouwen van jouw kerstdorp!

Ken jij My Village al?

Mocht je me al langer volgen (of een onwijze kerstdorpfanaat zijn) dan ken je My Village vást al wel. Maar voor de mensen die nieuw zijn hier of nog niet zoveel ervaring met kerstdorpjes hebben, stel ik het merk graag nog even aan je voor. My Village is een merk van Veedee Intertrade. Alle producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp of kerstdorp.

Veedee Intertrade ontwerpt deze producten voor het grootste gedeelte helemaal zelf. En ieder jaar komen er weer toffe nieuwe en innovatieve items bij! De producten van My Village vind je in de meeste tuincentra, meestal op dezelfde afdeling als de huisjes en andere accessoires voor miniatuurdorpen.

Wat kun je winnen?

Dit jaar wordt je kerstdorp nóg sfeervoller met een heuse twinkelende night sky! Een achtergrond met sterren die je aan- en uit kunt schakelen, en die werkt op twee AA-batterijen of met een batterijvervanger. Hang er meerdere naast elkaar om een grote sterrenwand te creëren. Zet hem achter je kerstdorp, of gebruik hem gewoon los als sfeervol schilderij.

In het prijzenpakket van My Village zitten dit jaar maar liefst twee van die prachtige nieuwe sterrenachtergronden. En daarnaast een groot berglandschap met meerdere plekken voor kersthuisjes + een decoratiesetje om je landschap mee te versieren. Dat decoratiesetje bestaat uit verschillende strooisels, waaronder blauwe steentjes voor het ‘maken’ van water. Gaaf toch? Je kunt je kerstdorp dan zelf aankleden met huisjes, poppetjes, boompjes en sneeuw (die zitten niet in het prijzenpakket).

Kans maken op dit pakket?

Natuuuurlijk wil je weten hoe je kans maakt op één van deze twee pakketten. Nou, dat is heel simpel. Laat hieronder uiterlijk 23 oktober 2019 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie waar jij het pakket voor zou gaan gebruiken. Wil je je eerste kerstdorp bouwen of juist je bestaande dorp uitbreiden? Is het voor jezelf of wil je de prijs graag winnen voor een vriend of vriendin die graag miniatuurdorpen bouwt?

Ik hoor het heel graag van je! Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. De winnaar ontvangt via email bericht. Ik wens jullie veel succes!!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars van de twee basispakketten zijn Jacqueline Eekhof van Andel en Francien de Vries. De winnaars hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

486 reacties

 1. Christine van Tussenbroek op

  Ik zou graag de My village willen winnen, om mijn dorp nog beter tot zijn recht te laten komen.
  het eerste jaar op de kast, nu in mijn kerstboomkast

 2. Diana Beekhuizen op

  Heel graag om mijn eerste kerstdorp te bouwen. Heb nu van alles los staan en wil het graag 1 geheel maken.

 3. Ik zou graag mijn kerstdorpje uitbreiden. Ben nog niet zo lang bezig en heb nog niet zo veel. Wat poppetje, boompjes

  Mijn moeder bouwt al heel wat jaren haar kerstdorp, wordt toch tijd dat ik samen met mijn christmahiolic dochter een mooi kerst dorp ga bouwen

 4. Maaike Verberne op

  Het eerste kerstdorp ! Met mijn gezin zou ik hier zo’n plezier aan beleven. Het maken, het ieder jaar weer perfectioneren, uitbreiden… Wij voeren de Brabantse gezelligheid graag door bij alle Feestdagen, ook Kerstmis!

 5. Ik zou graag aan mijn eerste kerst dorp willen beginnen, omdat ik vorig jaar wat huisjes van mijn dochter heb gehad en deze zomaar overal en nergens heb neergezet. Maar nu ga ik toch wel uitbreiden en zou het leuk zijn om dit zo aan te kunnen vullen.

 6. Mijn vriend is al weken aan het kijken op zo een dorp rond onze kerstboom te plaatsen. Maar kiezen is precies moeilijk. Het zou wel fijn zijn om ons huisje gezellig aan te kleden met een kerstdorpje.

 7. Kerst dorpen, met een echt mannen gezin kan ik hier niet om heen!
  Ze vinden het met drieën heerlijk om dit zo indrukwekkend mogelijk te maken.
  Prima, kan ik lekker de rest doen op mijn manier

 8. Corrie Tiemens op

  Heel graag zou ik het pakket willen winnen. Ik heb wel huisjes maar geen achtergrond of spullen om paadjes er te maken. Elke kerst zetten mijn kleinzoon een dorp op. Dit pakket zou een mooie aanwinst zijn om ons dorp een echt dorp te laten worden.

 9. Ellen velzeboer op

  Heel graag. Afgelopen jaar huisjes voor mijn verjaardag gehad maar nu nog een ondergrond die ook meteen de snoertjes wegwerkt!

 10. Anita te Gussinklo op

  Leuk ik zou graag mijn eerste kerstdorp willen bouwen.
  Ziet er zo gezellig en knus uit.

 11. Anita van Dijk op

  Ik heb wel een aantal huisjes maar die zet ik meestal los neer, nu eens een dorp neerzetten lijkt me wel een heel ander gezicht…..

 12. Ik ben misschien iets laat maar wil toch echt proberen om nog een kansje wagen om te winnen! Ik zou dan mijn eerste echte dorp kunnen bouwen, met sterren hemel en al nou dit is dan gewoon gelijk perfect en compleet in mijn ogen

 13. Wat een leuke originele actie! Ik maak graag kans voor mijn groep clienten met lvb. Ik weet zeker dat ze samen aan de gang gaan om hun eigen kerstdorp te creeren. Dat is zo’n gezonde bezigheid voor hen en geeft veel voorpret en daarna bewondering