WIN! 2x pakket met kerstspulletjes van ‘What a Wonderful Christmas’

287

Het is weer woensdag! En deze week heb ik wéér een geweldige prijs voor jullie. Ik mag twee gelukkige lezers blij maken met een prijzenpakket van mijn favo kerstwebshop What a Wonderful Christmas. En daarin zitten allerlei toffe kerstspulletjes in traditionele kleuren. Want daar hadden we gewoon zin in dit jaar! Doe je weer mee?

Kerstwebshop ‘What a Wonderful Christmas’

What a Wonderful Christmas is de kerstwebshop van het lieve ondernemende echtpaar Marieke en Geert. Als je me al wat langer volgt, dan ken je ‘m vast al. Ik organiseer namelijk al een aantal jaar een winactie met hen samen. Maar voor wie nog onbekend is met deze te gekke webshop: je vindt er allerlei kerstdecoraties, adventskalenders, kerstslingers, versieringen voor de kersttafel (zoals naamkaarthouders, kerstservetten, tafelconfetti) en nog veel meer.

Ik zou zeggen: neem vooral eens een kijkje in de webshop om te zien wat ze allemaal hebben! Naast What a Wonderful Christmas runnen Geert en Marieke trouwens nog een aantal webshops. En hun allernieuwste shop wil ik ook graag nog even toelichten. Het is namelijk een webwinkel met niks anders dan bordspellen! Hoe leuk is dat? De webshop heet ‘De Spelletjesvrienden‘ en is de perfecte plek om Sint- en Kerstcadeaus te scoren.

Wat kun je precies winnen deze week?

Maar deze week gaan we natuurlijk kerstpulletjes verloten. En ik mag twee pakketten weggeven! Ze hebben een waarde van ruim €50,-. Natuurlijk wil je weten wat er precies in de pakketten zit. Ga ik je vertellen. Komt-ie:

 • Een doosje met maar liefst 12 christmas crackers met traditionele Schotse tartan-print
 • Een kerstrode fluwelen tafelloper van 27 cm breed en 3 meter lang
 • Een juten zak met ‘Holly Christmas’ erop waar je kerstcadeautjes in kunt verpakken
 • Tafelconfetti ‘Holly’ met grappige rode stipjes en groene blaadjes
 • Een glazen kerstornament in de vorm van een caravan met een klein kerstboompje erop

Leuk toch? Al de items die je kunt winnen, zie je terug op de foto’s in deze blog! Natuurlijk heb ik ook nog wat van mijn eigen spulletjes gebruikt om de boel op te leuken voor het maken van de fotootjes. Ik vermoed dat een aantal mensen de kerstbalglaasjes wel erg leuk zullen vinden. Die waren onderdeel van de winactie van vorig jaar. Mocht je de kerstbalglazen zelf willen scoren, ze zijn te koop bij What a Wonderful Christmas. Good to know, right?

kerstspulletje caravan kerstornamentHoe maak je kans op deze te gekke prijzenpakketten?

Dan is het nu tijd voor de spelregels. Hoe maak je kans op één van de twee prijzenpakketten met kerstspulletjes van What a Wonderful Christmas? Easy: laat hieronder uiterlijk 13 november 2019 een reactie achter. Vertel me in jouw comment waar je de spulletjes voor zou gebruiken als je wint.

Na 13 november kies ik twee winnnaars uit. Die ontvangen via e-mail bericht (dus zorg dat je e-mailadres klopt als je een reactie achter laat!). Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je alleen mee kunt doen als je 16 jaar bent of ouder en in Nederland of België woont. Heel veel succes weer allemaal!

Update! Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Kirsten (achternaam bij de redactie bekend) en Corine van Doesburg. De winnaars hebben via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

287 reacties

 1. Ik zou de kerstspulletjes gebruiken om mijn woonkamer er nog feestelijker te laten uitzien ! I love Christmas .

 2. Begin december verhuizen naar ons nieuwe huisje, ideaal moment om deze leuke spulletjes de sfeer te laten maken

 3. Wat een prachtige foto’s weer! Ik doe graag mee om ons huis op te fleuren met kerst. Het zal nooit zo mooi worden als bij jou hahaha (en ook niet zo mooi als de inspiratie die je deelt in je stories op instagram), maar het is een poging waard! En ben jarig op eerste kerstdag, dus zou extra leuk zijn! Ennn we maken die dag het geslacht bekend van onze kleine aan mijn ouders en broertje 😀 gewoon extra feestelijk allemaal!

 4. Deze Christmas crackers zouden perfect zijn voor ons Christmas Eve diner!!! De avond voor kerst met de hele familie asn tafel, zoooo gezellig. Dit jaar voor het eerst met ons eerste kleinkind, hoe leuk is dat

 5. ik zou de spulletjes gebruiken om mijn eetkamer (als ik een heel groot huis heb, maar het is een appartementje) mooi te versieren met de tafelloper en confetti. Tijdens het kerstdiner kunnen we dan met de hele familie de christmascrackers openen.
  De zak kan ik vullen met cadeautjes om aan mn vader te geven. Hij staat altijd klaar voor me en met kerst geeft ik hem altijd kleine cadeautjes.

 6. Aangezien ik nooit iets win, zou het wel echt geweldig zijn om dit geweldig Kerstpakket te winnen. Zie je, Kerst is voor mij de mooiste en allerbelangrijkste periode van het jaar. Wat zou ik het fijn vinden om mijn eettafel te mogen decoreren met deze leuke spullen. Kerstcrackers zijn bij ons een jaarlijkse traditie dus deze prijs is ideaal en het is een leuke verrassing voor de hele familie : ) en de juten zak is superhandig om de kadootjes in te doen van onze jaarlijkse Kerstkwis. Dit pakket is werkelijk ideaal voor ons Kerstfeest, lang leve Kerstmis!

 7. Ze zouden prachtig staan in onze dagbesteding waar mensen met een verstandelijke beperking enorm genieten van licht,geluid en kerstversiering. het vermogen om te communiceren met taak lukt niet altijd even goed, maar ze zijn betoverd door de sfeer.

 8. Ans Peijnenborg op

  Ik zou deze spulletjes in prachtige traditionele kerstliederen, gebruiken voor de aankleding van de tafel(s). Manlief heeft vorig jaar een tafel gemaakt die qua hoogte en breedte precies aan onze eettafel past. Zo hebben we met kerst 1 lange tafel van 3.40m waar iedereen aan kan. Ik heb er een damasten tafellaken bij gemaakt en we gebruiken het servies dat ik jaren geleden van m’n schoonmoeder heb gehad en kristal van m’n oudtante. We houden van traditioneel!!!Nu nog een passende aankleding

 9. Heel leuk, ik zou ze gebruiken als we met zijn allen bij mijn schoonmoeder gaan eten. Die zou dat helemaal geweldig vinden.

 10. Oh wat een fantastisch prijs in een notendop gepresenteerd door jullie!
  Winnen winnen winnen jaaahh dat wil ik en zou heel graag deze prijs willen delen met mijn vrouw en BFF Renate R C Van Zijp Troost