Mijn favo kerstversiering om online te shoppen ~ Monthly Favourites

14

Soms experimenteer je met een nieuwe rubriek en denk je eigenlijk ‘daar zal toch niemand in geïnteresseerd zijn?’ En dan blijkt gewoon het tegenovergestelde waar! Ik heb van zoveel lieve lezers en volgers berichtjes en reacties gekregen op mijn Monthly Favourites. Sommigen vroegen of ik niet het hele jaar door kan gaan, haha! Zo onverwacht.

Ik weet niet, het is denk ik toch iets van onzekerheid ofzo. Ben net zo verbaasd als blijkt dat honderden mensen mijn dagboekblog van A-Z uitlezen. Dat er meer kliks zijn vanuit Instagram naar zo’n blog dan naar een DIY. Ik kan me ergens gewoon niet voorstellen dat er mensen geïnteresseerd zijn in al die persoonlijke dingen haha. Maar dat is dus wel zo!

Full on Kerst!

En daarom heb ik, lekker op tijd, weer een nieuwe Monthly Favourites gemaakt. Dit keer gaan we echt full on Kerst. Ik heb mijn favoriete webshops afgestruind, mijn favoriete producten opgeslagen en er een selectie van gemaakt die je hieronder terugvindt. Natuurlijk ben ik weer bij H&M Home wezen kijken (is nou eenmaal mijn favoriet). Maar dit keer ook bij Zara (OMG, zulk leuk beddegoed!), bij Fonq, Casa en Intratuin.

Ik hoop dat jullie er weer wat leuks tussen spotten. Voor wie nog niet weet hoe deze rubriek werkt: hieronder vind je dus mijn favo items die je lekker vanaf de bank online kunt shoppen. Klik op een foto om naar de desbetreffende webwinkel te gaan en het item eventueel direct aan te schatffen. Handig, toch?

 

Dekbedovertrek & kerstboomschilderij

Op de foto’s hierboven vind je dus een selectie van spulletjes die ik keimooi vind. Waaronder een aantal dingen die ik al heb, waaronder de tak met sneeuw. Die had ik vorig jaar in mijn boom. Daar wil ik er dit jaar nog een paar van bij kopen, zodat mijn kerstboom nog voller wordt. En verder staan er wat spulletjes op die ik nog wíl kopen, maar over sommige twijfel ik nog wel.

Zoals het prachtige beddengoed van Zara Home. Ik twijfel of het vloekt met de achterwand van ons bed. En het is niet cheap. Maar ik vind het zó gaaf! En eigenlijk wil ik graag zo’n kerstboomschilderij op stof voor op de plee :). Met lichtjes erin op batterijen. Alleen tot nu toe heb ik alleen nog maar erg grote exemplaren gevonden, of de lichtjes moesten in het stopcontact. En daganie op de wc!

Volgende keer: kersttafel dekken

Ik ben natuurlijk weer reuze nieuwsgierig of jullie deze editie van mijn Monthly Favourites weer net zo leuk vonden. Volgende keer – dat wordt ergens begin december – krijg je van mij een blog met alleen maar fijne spulletjes om de kersttafel te dekken en te kerstkoken. Ik ben al begonnen aan een lijstje met mooie serviezen, tafelkleden, bestek, servetten, kaarsen etc. waarmee je een prachtig sfeertje neer kunt zetten. Ik hoop dat jullie de volgende keer ook weer aanhaken! Tot dan :).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

14 reacties

 1. Jahoor, ik heb er weer van genoten. Dat kerstbeddengoed van Zara vind ik ook mooi. Ook de geruite omdat het wat verwassen rood met ecru is. En dat met het mistletoe motief. Ik zou er bijna een kamer voor ombouwen. Zo’n wandkleed met kerstboom of dennenbos wil ik ook graag maar dan heel groot voor het hele jaar en dan op de slaapkamer. Kortom, er zijn nogal wat wensjes voor de kerstman.

 2. Hoi Saskia
  Als je de kerstboom op de plee wil kan dat met een snoer op batterijtjes. De lampjes druk je door gaatjes die je in het doek maakt. Alleen aandoen als je gasten hebt en maar hopen dat ze naar de WC gaan, verrassing als je binnenkomt. Bij mij zit je er wel met je rug naar toe (haha).

 3. Leuke spulletjes, maar ik zou voor dat dekbed van h en m gaan , leuk betaalbaar, dat kussenhoesje met ster is ook mooi, die tak van intratuin, daar ga ik zeker voor kijkrn , leuk om zo inspiratie op te doen , gr ing

 4. Superleuk weer, ik weet ook niet waarom ik dit zo leuk vind maar dat is wel zo Haha! Veel mooie spullen.helaas vind ik zara home best prijzig, maar wel prachtig! Leuk leuk!

 5. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende keer, ik wil heel graag een mooie kersttafel dekken! Mijn familie doet dat nooit en dat lijkt me zo leuk, maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen.

 6. Leuk, leuk, leuk! Toevallig vandaag in Duiven de groene kerstballen gekocht. Dit jaar dus een boom met goud, donkerrood en groen, zo’n zin al in. Duiven was prachtig, maar wat een drukte hahaha

 7. Hoi Saskia! Wat een leuke en gezellige blogs schrijf je altijd! Dankjewel! Dankzij deze blog weer fijne nieuwe inspiratie opgedaan… ZARA. En ja, het pailletten ster kussen van H&M is echt leuk! Ligt hier sinds vorige week op het voetenbankje.

 8. Wat een gave spulletjes weer! Ik word er een beetje hebberig van geloof ik, erg hè haha.
  Vind de kerstsok ook zo leuk en inderdaad de canvas maar niet op de plee hoor☺☺, maar in m’n slaapkamer en nou ja bijna alles eigenlijk .
  Het ergste als je gaat kijken is dat je nog veel meer hebbedingetjes ziet, bah bah wat leuk ☺ .
  Groetjes Marijke.

 9. Wat een leuke hebbe dingetjes weer. Ik moet op mijn vingers gaan zitten want ik wil niet teveel uitgeven dit jaar en ik ga nog een keer naar Intratuin dus dan weet je het wel…..

 10. bruyneel christine op

  ik geniet er elke keer van en kijk nog eens dagelijks om ideetjes op te doen ,
  en op zondag een heel leuke avond voor mij alleen