WIN! 3x Intratuin cadeaukaart t.w.v. €50,-

632

Yessss… ik mag weer drie Intratuin cadeaukaarten verloten! Ik weet dat het één van jullie favoriete winacties van het jaar is. Logisch ook: cadeaukaarten zijn gewoon heerlijk om te krijgen! Lekker kerstshoppen in een Intratuin-vestiging naar keuze, zonder te hoeven betalen. Wie wil dat nou niet? Dus ik ben superblij dat Intratuin dit keer weer wilde samenwerken. Maar, voordat we over gaan tot de orde van de dag, het is niet het enige dat je kunt winnen van Intratuin…

Kerst creëer je samen

Heb jij de kerstcommercial van Intratuin al gespot? Hij is zó leuk! Net als je denkt… ‘oké dit is wel allemaal heel erg zoet’, gebeurt er iets onverwachts. Ik heb het filmpje hieronder ge-embed. En ik waarschuw je maar even: het is best een tranentrekkert ;-). Mooi hè, die wensballen? Als je ze leuk vindt: je kunt ze ook in de winkel kopen, zodat je ze thuis in de boom kunt hangen. Of cadeau kunt geven aan je geliefden natuurlijk.

Laat een wens in vervulling gaan

Maar er is nog meer. Via deze website kun je een digitale, gepersonaliseerde kerstwens-video maken die je naar vrienden en familie kunt sturen. Onder alle verstuurde kerstwensen verloot Intratuin een cadeaubon t.w.v. 150,- voor de verzender én de ontvanger van de wens. Daarnaast komt er in iedere Intratuin-vestiging een wensboom te staan. Schrijf jouw kerstwens op een kaartje en hang het in de boom. Intratuin laat drie van de wensen die verspreid over heel Nederland in de boom gehangen worden, écht in vervulling gaan. Hoe leuk is dát!?

Win een Intratuin cadeaukaart

Dan gaan we nu weer terug naar de winactie hier op Christmaholic. Ik mag dus maar liefst 3 cadeaukaarten weggeven ter waarde van €50,- per stuk. Een lekker bedrag om uitgebreid mee te kerstshoppen in een Intratuin-vestiging naar jouw keuze. Natuurlijk kun je de cadeaukaart ook spenderen in de gezellige restaurants. Voor een lekkere lunch of heerlijke high tea bijvoorbeeld! It’s up to you.

Intratuin cadeaukaart winnenWat moet je doen om kans te maken?

Oké, hoe maak je kans op één van die drie cadeaukaarten? De boodschap die Intratuin graag met ons wil delen, is ‘Kerst creëer je samen‘. En daar kan ik me natuurlijk helemaal in vinden. Daarom vraag ik je om hieronder een reactie achter te laten en daarin te vertellen met wie jij het liefste de aanloop naar Kerst en de Kerstdagen zelf viert.

Is het een kerst-bestie waarmee je alle kerstshows af gaat, kerstmarkten afstruint en kerstcadeautjes inkoopt? Is het je zoon of je dochter met wie je samen de kerstboom versiert? Is het je partner? Je moeder? Of is het misschien wel je héle familie? Kortom: wie maakt of maken de kerstperiode voor jou zo bijzonder?

Om kans te maken op één van de drie cadeaukaarten laat je hieronder uiterlijk 4 december 2019 een reactie achter. Zorg dat je een geldig e-mailadres invult, want de winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen, en in Nederland of België moet wonen. Vul een geldig e-mailadres in als je mee doet, want de winnaars ontvangen via mail bericht. Daarnaast plaats ik een update onder dit artikel als de winnaars bekend zijn. Ik wens jullie allemaal weer heel veel succes. En natuurlijk een heeeele fijne kerst samen met iedereen die je lief is!

Happy X-mas!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Petra (achternaam bekend bij de redactie), Emily Boutens en Ling Choy. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

632 reacties

 1. Super leuke actie! zou graag mijn moeder willen verassen met een high tea en wat nieuwe planten in huis! Ze is altijd een paar dagen na de kerst jarig. Een kerstcadeau en verjaardagscadeau in 1 🙂

 2. Met mijn partner verzorg ik de aanloop naar kerst en mijn familie maakt de rest van de kerstperiode bijzonder

  • Hoihoi, Ik zie het filmpje voor het eerst, het is inderdaad een tranentrekker. ( vooral als je net herstellende bent van de griep,snotter,snotter).
   Ik moest gelijk aan mijn paps denken, hij was altijd de spil van de familie, hield iedereen bij elkaar, maar helaas…
   Ik vindt het leuk en gezellig om mensen om me heen te hebben rond Kerstmis, het hele jaar trouwens.
   Het liefst vier ik Kerst met mijn kinderen en hun gezinnetjes.
   Mijn oudste kleindochter wordt alweer 15 jaar 1ste Kerstdag, time fly’s by, ze begint al een paar maanden voor Kerst ‘ Driving Home for Christmas’ te zingen.
   We vieren meestal 1ste Kerstdag met heel veel mensen, ontzettend druk vooral, maar ook gezellig.
   Maar…als ik de cadeau kaart zou winnen zou ik vogelhuisjes voor op mijn balkon kopen, dan hoop ik dat het lekker druk en gezellig wordt. ☺
   Groetjes Marijke.

 3. Ik ben niet zo goed in creatieve berichtjes bedenken maar ik wil wel graag meedoen, dus bij deze 😀

 4. Super gave actie, ik zou graag mijn ouders verrassen omdat ze dag en nacht voor ons gezin klaar staan

 5. Kerstavond wordt hier steeds met de schoonouders gevierd en oudjaar met mijn moeder en zus, maar de aanloop naar deze dagen, het versieren van het huis, het optuigen van de kerstboom, het shoppen van cadeautjes en het uitzoeken van de meest smakelijke receptjes, dat doe ik steevast met mijn vriend en dochters en ik zou het niet anders willen! 😉

 6. Ik zou graag de kerst willen vieren met mijn dochters en kleinkids, alleen is het dat we ons kleinzoon dit jaar waarschijnlijk niet zien , door zijn vader (ex van mijn dochter) , het zal geen makkelijke kerst worden zonder hem. Het is voor zijn zusje ook niet fijn dat ze hem moet missen.
  Dus willen we hun zo goed mogelijk toch een beetje leuke dag geven en samen deze dagen door te komen , en een lekkere high tea bij intratuin is altijd wel een goed idee .
  Maar mijn liefste wens is toch wel dat we ons kleinzoon weer snel zien .

 7. Een middagje uit voor mijn dochter samen met een vriendin. De high tea in Intratuin Halsteren lijkt me wel wat voor haar.

 8. Wat een mooi reclamefilmpje! Ik vier kerst graag met de hele familie: mama, broers, zussen en natuurlijk alle kindjes! Maar samen de kerstboom versieren, het huis versieren,… Dat wordt super met dochtertje Chloé (ondertussen bijna 4 jaar!). Die heeft de kerstmicrobe van de mama overgekregen 😉

 9. dit jaar vier ik Kerst pas voor het eerst in mijn eigen huis. Om het huis in kerstsfeer te brengen, kan ik deze cadeaukaart goed gebruiken. Want ik moet alles nog aanschaffen. Dit jaar komt mijn familie bij mij eten, dus ik wil het extra gezellig maken.

 10. Mijn twee beste vrienden die toevallig broer en zus zijn, maar helaas in Brazilië wonen. Vorig jaar kwam de broer met mijn familie kerst vieren en ik hoop zó dat zijn zus ook heel snel een keertje komt!

 11. Zal geweldig zijn deze bon te winnen voor mijn ouders , waarin zij niet zo n leuk jaar hebben gehad met hun gezondheid .Ik vind dat ze deze bon verdienen , en ga hopen dat wij een grote kans maken .<3 Liefs

 12. Met al het gedoe rondom sinterklaas ben ik al lang blij dat er tot nu toe niet ook al teveel aan de poten van het kerstfeest gezaagd wordt. Als we iedereen nu eend gewoon in hun waarde laten, ongeacht afkomst, dan is mijn kerst al geslaagd

 13. Mijn vriend Thijs ♡! We kennen elkaar sinds februari van dit jaar en hebben het zo leuk met elkaar dat we vanaf het begin van onze relatie al praktisch samenwoonde.
  Ik heb mijn kunstkerstboom in november al in zijn huis mogen neerzetten, dus hij heeft wat voor me over 😉 Nu gaan we de sfeervolle feestdagen en het nieuwe jaar samen met zijn en mijn familie vieren. Über gezellig! We zijn beiden dol op planten en gaan geregeld naar de Intratuin om wéér een nieuwe kamerplant te kopen. De Intratuin bon komt hier natuurlijk goed uit.

 14. Ariëlle Vlaanderen-Miete op

  Ik zou graag met man en 19 jarige zoon willen gaan shoppen. We hebben een pittig jaar achter de rug. Man heeft 2 nieuwe heupen gekregen. Zoon heeft 2 auto-imuunziektes gekregen. Mijn auto-imuunziekte ging dit jaar ook zeer ernstig opspelen. Daardoor allerlei gezellig uitjes e.d. moeten missen.

  Lekker heerlijk de kerstdagen met z’n 3en doorbrengen. Niets moet.. Alles mag. Lekker in een huispak kerst vieren…met oa Netflix. En heerlijk shoppen. Want nu voelen we ons alledrie een stuk beter.
  Wil voor volgend jaar een nieuwe boom kopen…

 15. Kerst deel ik gelukkig met mijn hele gezin!
  Maar mijn kerstmaatje is mijn jongste zoon van 16 jaar. Hij struint met mij, zonder enige dwang, alle kerst shows en markten af, super gezellig! Hij versiert ook zijn slaapkamer met een mini boom ed.
  En hij is de enige die mij mag helpen met het versieren van de boom om dat wij op een ‘kerst lijn’ zitten

 16. Elk jaar vieren ik en 4 andere vrijwilligers samen met moeilijk opvoedbare tot 19 jaar een heerlijke middag te organiseren om hen zo alsnog een fijne kerst te bieden! Hoe tof is dit om dit nog leuker aan te kleden met fijne spulletjes van de Intratuin! Hartstikke welkom en super leuk. Wij kijken er alvast naar uit!

 17. Ondanks dat de Sint nog niet weg is, hebben we de eerste Kerstmarkt met de kinderen al bezocht 🙂 ze genieten er enorm van en vragen er ieder jaar om! Kerstboom kopen doen we altijd samen, heerlijk is dat! Super leuk om de kinderen zo serieus bezig te zien de mooiste boom uit te kiezen. Daarnaast doen we als gezin altijd mee met de kerstpakketten actie. Etenswaren bij elkaar verzamelen welke worden geschonken aan mensen die het minder hebben. Uitkijken naar een ander is ook echt verbonden met Kerst voor ons. We hebben een nieuw huis en kunnen de bon goed gebruiken voor nieuwe kerstspulletjes! Lekker samen met de kinderen iets moois uitkiezen

 18. Dana Vangenechten op

  Sowieso met mijn liefste partner en allerschattigste zoontje van 18 maanden.
  Vooraleer onze kleine man er was betekende kerst steevast een weekendje Parijs. Ook nu hebben we vrij tijdens de kerstvakantie maar worden de plannen aangepast.
  Een kerstmarktje dichterbij staat op de planning, een leuke kerstfilm zien, de kachel die aangaat, een huis vol kaarsjes, samen de boom versieren en de rode draad bij dit alles is is de kerstvd van Michael Buble! Kijk er weer zo naar uit!

 19. Marleen Meerkerk op

  Ooh wat zou dat geweldig zijn! Heerlijk het huis kerstklaar maken als de Sint het land weer heeft verlaten! We gaan hier heel hard duimen!

 20. Mijn man en mijn dochtertje zijn het allerbelangrijkste voor mij. Kerst is echt ‘ons’ feest en we genieten enorm van de aanloop er naar toe, met alle tuincentra in de buurt en kerstmarkten bezoeken. De lampjes buiten ophangen en samen binnen versieren. Maar ook de dagen zelf. We houden van tradities, en vieren altijd kerstavond bij/met heel de familie, 1e kerstdag samen thuis; we bakken kerstkoekjes en ik kook meerdere gangen. 2e kerstdag gaan we altijd uiteten met mijn vader. Ik heb er zo’n zin in! De vele tradities en het samen zijn maken het voor mij echt bijzonder.

 21. Elvira Lindner op

  Met mijn lieve moedertje maak ik onze huisjes gezellig. Ik woon al 10 jaar op mezelf, maar samen voor sfeer zorgen blijft altijd een feest. Hoe oud je ook bent.

 22. De kerstdagen vier ik met mensen die mij heel dierbaar zijn. Eigenlijk zou het een kerstweek moeten zijn, teveel mensen om in 2 dagen te zien. Kerstavond breng ik door met iemand die mij heel dierbaar is. 1ste Kerstdag word voor het eerst bij mij thuis gevierd met familie. En 2e dag met een vriendin. Dan gaan mn moeder en ik naar mn broer en gezin toe om een weekend in landal door te brengen. Ben 2 weken vrij en kijk erg uit naar de mooie dagen die komen gaan. Sinds jong meisje al gek op kerst. Magische tijd van het jaar ♡

 23. Bij Intratuin zou ik zeker mijn ding vinden om Kerst en de hele komende periode wat extra luister te geven. Ik kruis mijn vingers !

 24. Richard Nelisse op

  Lieve Saskia,

  Mijn woensdagavond kon vandaag niet beter beginnen,
  want ik kreeg net deze te gekke prijsvraag via jouw website binnen.

  We zijn twee vrolijke mannen,
  en hebben samen nog heel veel plannen.

  We kijken met veel plezier op het afgelopen jaar terug,
  want we hebben een hele grote verbouwing van ons huis achter de rug.

  Gelukkig zijn we nu klaar en zijn we uitgeklust,
  maar al zijn we superblij met het resultaat, mijn vriend Jorrit is even uitgeblust.

  De gezelligste tijd van het jaar komt eraan,
  je snapt, deze Intratuin cadeaukaart komt dan ook bovenaan zijn Sintverlanglijstje te staan.

  Ik wil mijn partner Jorrit verrassen met dit unieke cadeau,
  een originele verrassing voor al zijn harde werken, ja hiermee steel ik vast de show.

  Ik wil graag samen met hem iets moois komen voor ons huis.
  met een prachtig Intratuin sinterkerstcadeau voelen wij ons helemaal thuis.

  Ik wil hem bedanken dat hij zoveel geduld met mij heeft gehad,
  hij hield tijdens onze verbouwing het hoofd koel, ik draaide vaak door en was het af en toe zat.

  Jorrit is mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat,
  mijn rots in de branding, mijn beste kameraad.

  Saskia we hebben al veel inspiratie via je website opgedaan,
  al die inspirerende verhalen zijn gewoon niet te weerstaan.

  Enne je doet het weer,
  je trakteert je lieve lezers keer op keer.

  Saskia, proosten met jou op een fantastisch nieuw jaar,
  met deze geweldige prijsvraag heb je het helemaal voor elkaar!

  Christmaholic.nl is echt te gek,
  voor het ultieme kerstgevoel de juiste plek!

  Kan ik 5 december in de agenda noteren
  en mag mijn kanjer 50 euro bij Intratuin spenderen?

  Ik hoop snel van je te mogen horen
  of ik die geweldige hoofdprijs voor mijn lieverd mag scoren 🙂

  Groetjes Richard 😉

 25. Met mijn familie. Pap was 1ste kerstdag jarig en daarom vierde we altijd kerst bij mij thuis. Helaas is hij vorig jaar overleden en proberen we nu even goed te genieten maar er worden ook wat traantjes gelaten. Het is geen gemakkelijke dag.

 26. O wauwww wat kan ik mijn dochter daar blij mee maken zodat ze een kerstboom kan kopen omdat ze bij de voedselbank zit en in de schuldhulpverlening en pas is gescheiden en niet veel te besteden heeft en ook haar 4 kindjes zouden er van opkijken dat er toch een kerstboom zou zijn

 27. Ik ga graag samen met mijn beste vriendin naar Kerstshows in de omgeving en dan maken we er altijd een gezellig dagje van. Mocht ik winnen zou ik de bon ook samen met haar besteden aan o.a een Hightea bij Intratuin. Lijkt me echt super 🙂