WIN! 2x €50 shoptegoed van Kaartje2go

175

Misschien heb je de kerstkaarten al gestuurd, misschien nog niet. Misschien stuur je het liefst nieuwjaarskaartjes. Of… wil je nog uitnodigingen versturen voor het kerstdiner of prachtige menukaarten maken? Het kan allemaal met het shoptegoed van Kaartje2go dat ik deze week aan twee gelukkige winnaars mag geven!

Kerstkaarten, uitnodigingen & menukaarten

Een paar weken geleden deelde ik al de kerstkaartentrends met je in dit blogje. Kaartje2go heeft een ongelófelijk uitgebreide en diverse collectie aan kerstkaarten, die je zelf online helemaal naar wens kunt maken. Als nieuwe klant krijg je altijd je eerste kaart helemaal gratis. Ook leuk: als je een pakket kaarten bestelt krijg je een gratis proefdruk. En – als je wil – krijg je daar ook gratis mooie rode enveloppen bij.

Wil je liever een luxe gouden, zilveren of parelmoer envelop bij je pakketje kaarten? Dat kan voor een kleine extra bijdrage ook! Naast kerstkaarten shop je bij Kaartje2go ook hele mooie uitnodigingen voor het kerstdiner en práchtige menukaarten voor het kerstdiner. Een paar daarvan zie je stralen op de foto’s in dit blogje.

De menukaarten voor het kerstdiner kun je helemaal naar wens ontwerpen. Zet je eigen tekst op de voor- en binnenzijde. Misschien wil je wel een mooie foto toevoegen. Laat het menu er direct – in een prachtig lettertype – in drukken. Of bestel ze ‘leeg’ en schrijf het er zelf met de hand in! Het is maar net wat jij wil. De menukaarten zijn er in diverse stijlen en kleuren. Eigenlijk in alle kerstkaartentrends is er wel iets te vinden!

Wat kun je precies winnen?

Deze week mag ik 2 mensen blij maken met een shoptegoed van Kaartje2go ter waarde van €50,-. Dat kun je besteden aan kerst- of nieuwjaarskaarten, aan menukaarten, maar bijvoorbeeld ook aan verjaardagskaartjes of verhuiskaartjes. Wat jij wil! Het tegoed blijft onbeperkt geldig en je hoeft het niet in één keer te besteden. Dus het is helemaal aan jou wat je er mee doet.

Hoe maak je kans op de prijs?

En dat is meteen de vraag die je voor mij mag beantwoorden om kans te maken op deze prijs: wat zou jij voor kaartjes kopen / maken als je dit shoptegoed wint? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Deze winactie loopt t/m maandag 16 december 2019. Iets korter dan normaal, maar we willen de winnaars de tijd geven om nog voor Kerstmis hun kerst- of menukaarten te bestellen.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen en in NL of BE moet wonen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (dus zorg dat je een correct e-mailadres invult als je meedoet hieronder). En ik plaats onder dit blogje een update zodra de namen van de winnaars bekend zijn. Veel succes allemaal!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars zijn: Stephanie de Jager en Lisan Verhoeven. Zij hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

175 reacties

 1. Kerstmenukaartjes met een plaatje van eigen gemaakte kaarten

  Ik Borduur mooie kaarten
  Kan ze niet laten zien helaas

  Zou super zijn

 2. Ik zou mooie kaarten sturen naar de mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de donkere decembermaand

 3. Ik zou in ieder geval menu kaarten maken bij kaartje2go om zo een nog specialer kersttafel/diner te zorgen voor mijn pap en mam en broertje. Ze verdienen dit jaar een onvergetelijke bijzonder kerstdiner om 2019 positief af te kunnen sluiten en alle negatieve dingen los te laten. Ook zou ik kerstkaarten naar mijn super lieve vriendinnen sturen en zo extra zeggen hoe speciaal ze voor me zijn en bedanken dat ze me steunen en helpen. Maar in ieder geval wens ik ook iedereen die di leest een bijzonder, mooi, gezond, gelukkig kerstfeest en nieuwjaar. Dat ieders wens maar mag uit komen.

 4. Ik.bestel alle kaarten voor verjaardag wensen ,beterschap.kaarten etc bij kaartje 2 go!
  Prachtige kaarten,super makkelijk.om te maken.!!!
  En je kunt ze van te voren maken,dat je nooit een verjaardag vergeet,en je hoeft de deur niet uit.
  Dit doe ik al diverse jaren!
  Ik heb alle kerst kaarten al de deur uit,dus ik gebruik het shop te goed,voor verjaardags kaarten,en wat maar op mn pad komt!
  Wat een super prijs!!

 5. Ik zou er samen met mijn moeder voor gaan zitten, gezellig bij de kerstboom en aan de slag! Ze schrijft elk jaar z’n 80 kaarten naar familie, vrienden, maar ook mensen die wel wat liefde kunnen gebruiken! Super lief, maar het kost haar wel veel energie…
  Dit lijkt me een uitkomst, toch attent, het scheelt heel veel tijd en het zijn ook nog eens hele leuke kaarten!

 6. Oehh ik zou menukaarten met kerstthema maken, maar dan voor alle soorten losse thee die ik in huis heb. Want ik heb 2 verjaardagen in december, en natuurlijk kerst en oud en nieuw, dus regelmatig bezoek. Vaak als ze thee willen vragen ze ‘welke thee heb je?’ Maar is lastig omdat ik allemaal verschillende blikjes heb met smaken. Menukaartjes lijken me dan ideaal. (En ik zou kerstkaarten maken, want zooo leuk om die te versturen)

 7. O, ik moet mijn kerst- en nieuwjaarskaarten nog sturen. Daar zou deze prachtige prijs mooi bij van pas komen.

 8. Leuk hoor Kaartje2Go! Ik zou er mooie, gezellige kerstkaarten van bestellen 🙂 🙂 🙂

  Voor mijn familie & dierbaren…

  Lieve Groetjes Fenny

 9. Dolgraag wil ik dit tegoed besteden aan de aanschaf van uitnodigingen voor onze bruiloft! Zou dus super goed van pas komen!

 10. Wij hebben op kaartje2go erg toffe uitnodigingen gezien voor ons huwelijk begin volgend jaar. Wat zou deze prijs een geweldig kerstcadeau zijn. Ik ga duimen….

 11. Ik zou er mooie kerstkaarten van kopen en deze versturen naar de bejaarde te huis bij mij in de buurt. Deze mensen worden heel blij als er kaartje in de brievenbus ligt. (Want deze mensen ontvangen bijna tot helemaal geen kaartjes meer)

 12. Ik zou menukaarten en uitnodigingen in dezelfde stijl laten drukken voor het nieuwjaarsdiner. De kaarten zou ik zo maken dat ze bijvoorbeeld een mooie servetring kunnen worden na verzending en dus ook nog een functie krijgen naast het uitnodigen.

 13. Voor de mensen die dit jaar een geliefde hebben verloren en voor de mensen die zo vaak alleen zijn zou ik graag deze kaartjes gebruiken! Dank u wel

 14. Eline van den Bos op

  Ik zou het shoptegoed besteden aan kerstkaarten, mensen een mooi en warm bericht sturen.

 15. Anne van de Beek op

  Ik ben zelf chronisch ziek en ik ken ook veel mensen die chronisch ziek zijn (via social media). Ik zou het tegoed dus gebruiken om kaartjes te maken die ik naar hen kan sturen. Als je chronisch ziek bent worden zulke kleine gebaren namelijk ontzettend belangrijk en een kaartje kan dan echt je dag maken.

 16. Melissa Nicolai-Beumer op

  Ik zou graag uitnodigingen willen maken voor mijn dochter haar vierde verjaardag. Ze is 31 December jarig en we willen het 4 Januari vieren. En ik zou een speciale en mooie verjaardagskaart willen maken voor haar. Ook omdat ze na de Kerstvakantie naar school gaat. We gaan dus en bijzondere en spannende tijd tegemoet! Alvast hele fijne dagen gewenst!

 17. Esther Potters op

  Ik zou het shoptegoed gebruiken voor kerst en -nieuwjaarskaarten.
  Deze stuur ik dan naar vrienden en familie en naar eenzame ouderen.
  Ik ben zelf een echte dierenvriend dus dan zoek ik toch naar leuke
  kerstkaarten met dieren erop! Ik krijg er nu al zin in….alvast fijne
  feestdagen!

 18. Een paar mooie Kerstkaarten en een hele mooie Verjaardagskaart met cadeautje voor mijn lieve nichtje dat volgende week jarig is

 19. Ik zou kaartjes sturen bij verjaardagen, trouwerijen, geboorten en andere mooie momenten. Of gewoon zo maar. Om te laten weten dat ik aan iemand denk, of om per post een knuffel te sturen. Echt post krijgen (met een leuke foto erbij) blijft toch een hele leuke attentie.

 20. Misschien niet het verwachte antwoord maar ik zou helpen zoeken naar geboortekaartjes met mijn dochter Stephanie Gryson en schoonzoon Glenn Herssens want in februari 20 krijgt de kleine Fleur er een broertje bij !