Sneak preview: zo gaat de kerstshow bij Intratuin Halsteren eruit zien!

9

Samenwerking – Het is zover, deze week starten de eerste kerstshows. Ook de kerstafdeling van Intratuin Halsteren gaat dit jaar extra vroeg open. Aanstaande zaterdag 3 oktober is het zover. En in deze blog krijg je alvast een sneak preview. Benieuwd naar wat de Intratuin Halsteren kerstshow 2020 allemaal in petto heeft? Ik neem je graag mee op een magische kerstreis…

Ik wilde eigenlijk zeggen ‘doe je ogen dicht en droom met me mee’, maar dat leest zo lastig. Dus ik hoop dat je ook met je ogen dicht goed kunt fantaseren, haha! Stel je voor: je loopt buiten. Het is een koude, donkere avond en het sneeuwt. De bevoren bladeren knisperen onder je voeten. Een ademwolkje ontsnapt naar de heldere sterrenhemel. Plots zie je in de verte een helder en warm lichtje schitteren…

Het thema van de kerstshow bij Intratuin Halsteren 2020

Je gaat steeds sneller lopen tot je bijna bij het lichtpuntje bent. Je wrijft in je ogen… droom ik nu of is dit echt? Een elfje wenkt je om haar te volgen. Plots reis je met haar mee en stap je in een wereld waarin je mooiste kerstdromen tot leven komen.

Dát is het thema van de kerstshow bij Intratuin Halsteren dit jaar: een reis door je dromen. Die reis begint op het vernieuwde voorterrein, waar je wordt verwelkomd door mystiek gekleurde bomen en omringd door magische klanken. Het is een winterse ontmoetingsplek voor jong en oud, helemaal in een heerlijke kerstsfeer.

Rudolph’s Bakery

De goddeiljkste geuren komen je tegemoet. Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen opent op 3 oktober de eerste fysieke bakery in Nederland bij Intratuin Halsteren. Hoe gaaf is dat! Rudolph van Veen sluit, met zijn romantische uitspraken en ambachtelijke kookkunsten, goed aan bij de belevingsvisie van Intratuin Halsteren. In het assortiment vind je oogstrelende en watertanden lekkernijen. Bereid door de Meesterpatissier zelf.

Een magische entree

Bij binnenkomst in de entree droom je even helemaal weg. Dompel je onder in de wondere wereld van de kerstelfjes. De zandtovenaar laat in zijn magische zand het verhaal van de elven verschijnen. Onder het genot van een chocozoen of feestelijke wafel is het heerlijk dagdromen en ben je even weg uit de dagelijkse realiteit. Het is als een droom waar je niet uit wil ontwaken..

Groots kerstdorp & kerstversiering shoppen

Vervolgens kun je verdwalen in de mysterieuze wereld van kerstdorpen en miniaturen. Daar waar klein het nieuwe groot is! Laat je betoveren door het mystieke boslandschap en door de prachtige mini kerstdorpen. Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel poppetjes staan gepresenteerd. Ook dit jaar heeft Intratuin Halsteren weer de mooiste kerstitems voor je geselecteerd. Oogverblindende kerstdecoratie en duizenden twinkelende lichtjes versieren de winkelpaden.

1200 m2 extra kerstbeleving

Nieuw bij Intratuin Halsteren dit jaar is Winterdromenland, maar liefst 1200 vierkante meter aan extra kerstbeleving (alsof het nog niet groot was daar, jeetje!). Je waant je in een zoete kerstdroom vol met vertier, eet-en drinkgelegenheden en winterse dieren. Kinderen kijken hier hun ogen uit. Helemaal als ze de nostalgische carrousel of het treintje zien, waar ze gratis in mee mogen draaien.

Santa’s High Tea

Na het grote succes en de duizenden enthousiaste reacties van bezoekers is het huis van de kerstman terug! Genieten van een fantastisch High Tea buffet doe je dit najaar weer in Santa’s Home. Deze knusse, gezellige én bijzondere locatie uit 1898 is een lichtpuntje in het witte winterlandschap.

Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Iedere dag vers bereid door de Santa’s keukenchefs. Je geniet van een rijk gevuld buffet vol zoet- en hartigheden, verse sapjes, soep en warme gerechtjes. Gepresenteerd in een bijzondere en inspirerende omgeving.

Een veilig en bijzonder bezoek

Ik sluit deze preview graag af met wat woorden van Intratuin Halsteren zelf. “Wij kijken er ontzettend naar uit dat onze gasten de prachtige kerstshow kunnen bewonderen. Natuurlijk zijn het onzekere tijden. Uiteraard willen we de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen.”

“Onze kerstshow is ruim en overzichtelijk gepresenteerd. We hebben ruime looproutes, waardoor het voor onze gasten en medewerkers mogelijk is om voldoende afstand te houden. Ook onze horecagelegenheden worden hier helemaal op ingericht. Bovendien kun je dit najaar op onze website, ieder moment van de dag, de drukte in de winkel inzien. Zo kan je voorbereid onze winkel bezoeken. Laten we bovenal genieten van wat er wél kan dit najaar en helemaal wegdromen van een magische kerstshow.”

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren (Noord-Brabant)
www.intratuinhalsteren.nl

De kerstshow bij Intratuin Halsteren is te bezoeken vanaf 3 oktober 2020 t/m 24  december. Hier vind je meer informatie over het veilig bezoeken van de kerstshow.

Openingstijden tot 17 oktober 2020
Ma t/m woe: 9.30 – 17.30 uur
Do & vrij: 9.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: 11:00 – 17.00 uur

Vanaf 17 oktober 2020 – uitgebreide openingstijden
Maandag  t/m vrijdag: 09.00 – 20.00 uur
En zaterdag en zondag: 09.00 – 18.00 uur

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

 1. Hoe ontzettend gezellig en leuk ik alle kerstshows vind dit jaar sla ik uit voorzorg een keertje over,helaas aangezien wij beiden in de risicogroep vallen. Better safe than sorry.

 2. Petra Deryckere op

  12 oktober ga ik high thea in het santa housse, z’n zin in. Gelijk uitje voor mijn 8 jarige huwelijksverjaardag. Gelukkig woon ik vlakbij dus zal zeker vaker gaan weg dromen

 3. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,
  Halsteren is mijn jaarlijks uitstapje.
  Ik ben reuze benieuwd hoor.
  Ik ga ook zeker gebruik maken van hoe druk het is op een bepaald moment, een handige tool.

 4. Weer leuk en uitnodigend geschreven! Echter hoe gezellig ik het ook vind, dit jaar ontloop ik alles wat een risico vormt voor ons (risicogroep èn zorgmedewerker bij cliënten thuis) en medemens. Ik geniet wel van alles vanuit thuis, al gaan we wel een weekje na de herfstvakantie elders op een heel rustige plek ergens in Nederland van de natuur genieten (even bijtanken). Buiten heel vroeg boodschappen doen en werk (dus ook het noodzakelijke onderweg zijn met fiets) kom ik letterlijk nergens uit voorzorg. Maar ben al helemaal weer into de kerstdvd’s kijken hoor!