Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

5 reacties

 1. Superleuk gedaan weer! En wat ziet je tafel er onwijs gaaf uit, en het is eigenlijk heel simpel om te doen. Zag er geweldig uit allemaal. De salade ook, ik gruwel van blauwe kaas, maar het ziet er wel echt tof uit. En je soep ook, hmmm lekker pompoensoep!

 2. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat een gezellige Vlog was het. Allemaal verschillende dingen er in. Ook die mooie tafel vind ik super gezellig. Ik kijk al uit naat jouw vokgende Vlog hoor.

 3. Ik vond het een superleuke video, het pompoenenveld, je DIY. Jouw prachtig gedekte tafel en pompoensoep recept…ik heb genoten. Voor mij mogen er nog vele volgen…..echte inspiratie voor een leuke, creatieve, culinaire herfst.

 4. Geweldig de gedekte tafel.
  Maar………..wáár zet je (als je meerdere gerechten hebt) deze neer?
  De tafel mooi en gezellig dekken vind ik niet zo een groot probleem.
  Dat lukt wel. Dan is het mooi en gezellig en dan moeten de gerechten nog komen.
  Ik weet nooit waar ik deze neer moet zetten en dan is het alsnog een chaos.
  Of is dit alleen bij mij???