WIN! Christmaholic goodiebox vol kerstcadeautjes

715

Jaaa, de wekelijkse winacties op woensdag zijn er weer! En we beginnen traditioneel met een publieksfavoriet: de Christmaholic goodiebox. Het is een doos vol kerstcadeautjes en een paar van mijn persoonlijke favoriete spulletjes die ik speciaal voor deze winactie heb samengesteld. Hieronder lees je wat er precies in de goodiebox zit (dat is meer dan op de fotootjes staat) en hoe je kans maakt!

Wat zit er in de Christmaholic goodiebox?

Een deel van de cadeautjes zie je natuurlijk al op de fotootjes in deze blog. Maar ik stop er ook altijd wat verrassingscadeautjes in. Ik zal een paar van de spulletjes die je kunt winnen hieronder kort uitlichten.

Het Kinderbakboek van Laura’s Bakery

Voor de jonge bakliefhebbers is er nu Het Laura’s Bakery Kinderbakboek! Van mijn favoriete foodblogger Laura Kieft. Met dit boek kan elk kind stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren en daarmee makkelijke en vooral heel lekkere koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes bakken.

Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd. Natuurlijk zijn alle recepten in dit kinderbakboek ook voorzien van smakelijke foto’s! Aangezien the season of baking weer van start is, leek me dit een geweldig leuk kerstcadeautje.

Kerstkoekjes van Sweet Appetite

Heeeeerlijke handgemaakte kerstkoekjes van de geweldige Marieke van Sweet Appetite. Speciaal voor deze winactie gemaakt, er staat zelfs christmaholic op twee van de koekjes. En hoe gaaf is de auto met kerstboom!? Ik durf ‘m gewoon niet op te eten.  De koekjes en de feestelijke lolly zitten in een mooi doosje verpakt (die ik uiteraard niet open heb gemaakt, dus helemaal food safe). De kerstkoekjes zijn 3 maanden houdbaar, maar dat halen ze natuurlijk nooit ;-).

Adventkalender (boek)

Uitgeverij Snor komt dit jaar met een Adventkalender waarmee je – op creatieve wijze – kunt aftellen naar Kerst. Er staan 24 leuke DIY-projecten in. Van piepkleine kersttruitjes breien en de grappigste fortune cookies bakken, tot de ultieme kerstkrans, geurkaarten en bruisballen maken. Dit boek staat trouwens niet op de foto’s, want het is nog niet uit op dit moment. 10 oktober komt ie van de drukker, dus je krijgt ‘m echt vers van de pers!

En verder zit er mijn favoriete geurkaarsje in van het moment, een doosje met candy canes en wat andere dingetjes die ik dus nog even geheim hou! Oh enneh, die kabeltrui op de foto’s krijg je helaas niet haha, die is van mij. Heb ‘m alleen maar even als photo prop gebruikt, zoals dat heet.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Hoe maak je kans op dit te gekke Christmaholic cadeaupakket? Door hieronder een reactie achter te laten. En niet zomaar eentje… Je weet inmiddels vast wel dat ik een positivo ben (of in ieder geval probeer te zijn). Met alles wat er speelt, is dat niet altijd even makkelijk natuurlijk. Maar ik hoop echt dat ik jullie kan helpen om ondanks alles toch volop van dit kerstseizoen te genieten.

Dusss… vertel me in jouw reactie hoe jij van plan bent om dit jaar optimaal van de kerstvoorpret te genieten. Laten we elkaar helpen om dat heerlijke kerstgevoel te krijgen! Je kunt tot en met 14 oktober reageren op deze blog. Daarna kies ik een winnaar uit. Die ontvangt via e-mail bericht. Verder wordt er niet over de uitslag gecorrespondeerd (zoals dat dan heet ;-)).

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder meer dat je minimaal 18 jaar moet zijn om mee te doen en in Nederland of België moet wonen om kans te maken. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en heb nu al zin om jullie verhalen te lezen!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Kim (achternaam bekend bij de redactie). Zij heeft inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

715 reacties

 1. Waarom wil ik winnen? Gewoon omdat het leuk is om kadootjes te krijgen! En we hopen dit jaar kerst in ons nieuwe huisje te vieren. Ons huis is net verkocht dus binnenkort verhuizen. Dan gelijk in kerstsfeer proberen te komen 😀

 2. Het ultieme kerst gevoel ga ik creëren door toch wat eerder mijn huis te versieren.
  Het is een raar jaar voor iedereen.
  Door corona helaas zijn baan verloren en daardoor kijk ik extra uit naar de kerst.
  Even iets positiefs!
  En laten we hopen dat we kerst normaal kunnen vieren zoals we gewend zijn. En anders zoals het veilig is.
  Stay safe and ho ho ho

  • Wij gaan ook dit jaar weer samen onder de kerstboom slapen in de woonkamer! De leukste tradities moet je voortzetten. En deze kerst wordt de eerste in ons nieuwe huis . Crazy Christmas lady is goingggg wild!

 3. We zullen deze winter maar wat vaker de kachel aan doen en dan gezellig wat lekkernijen bakken en alvast maar op zoek naar recepten voor tijdens het kerstdiner, onder het genot van een warme kop chocolademelk. Dus we maken het gewoon lekker en gezellig en dan komt het vast goed.

 4. Shirly Suijkerbuijk op

  Hi Saskia, na een zomer hard werken in de horeca zaak van mijn ouders had ik besloten om ondanks de donkere dagen en het negatieve nieuws een feestje te maken van de periode die komen gaat. Onder het mom “je moet zelf de slingers ophangen” ging ik 1 oktober aan de slag. De kerstboom werdt opgetuigd en heel ons huis is nu ingepakt in duizende lichtjes. Ik nam mijn moeder mee voor wat qtime bij intratuin halsteren waar we na het lezen van jou blog genoten van een overheerlijk stukje gebak van rudolphs bakery. Even heerlijk ontspannen dus, ondertussen hebben we zelfs al lootjes getrokken voor de jaarlijkse secret santa en liggen de eerste pakjes al onder de boom. Kortom alleen maar gezelligheid in huize suijkerbuijk. Door de gezellige sfeer en de tijd die we nu voor elkaar kunnen vrijmaken groeien we als gezin alleen maar dichter naar elkaar toe, rn dat is toch waar het echte kerstgevoel om draait. Het beste uit de situatie halen, dat doen wij zeker!

  Warme en sprankelende groet, Shirly

 5. Ik zou graag willen winnen gewoon voor mij en mijn gezin! Mijn man en ik zitten al 4 weken in quarantaine omdat we beide positief getest zijn op Corona. Helaas heeft mijn man nog steeds klachten zoals benauwdheid en hoesten dus dat betekend dat onze kinderen van 3, 7 en 8 ook al 4 weken thuis zijn van school en peuterspeelzaal: wij geven ze weer thuis les. We mogen nergens heen, er mag ook niemand komen op bezoek komen dus we zijn wel toe aan iets leuks!!!

 6. Hi,
  Het zijn inderdaad bizarre tijden maar wat als we daar nu eens het voordeel van inzien ivm kerst.
  Ipv de rush waar we elke dag in zitten, kunnen we nu thuis optimaal van kerst en het gezin genieten.
  Thuiswerken kan als voordeel hebben dat je kan werken met een heerlijke geurkaars en de ganse dag kerstmuziek zonder je collegas ermee te storen.
  In de ochtend een cake maken voor je gaat werken en tijdens het werk die heerlijke geuren ruiken en in je lunch een lekker stukje eten.
  Thuis werken kan ook een feestje zijn hoor.
  Je huis vroeger versieren om nog sneller in de gezellige sferen te komen.
  En omdat we nu meer vrije tijd hebben kunnen we al nadenken over de pakjes en deze online uitzoeken of in de winkels.
  Kerstspelletjes-kerstfilms waar je eerder geen tijd voor had omdat je van hot naar her moest dat kan nu misschien wel.
  Oke het is anders en we gaan waarschijnlijk niet op weekend kunnen of naar een kerstmarkt of altans niet in de vorm die wij kennen.
  Maar probeer er het beste van te maken, zodat we volgend jaar weer een normale kerst hebben en dat nog steeds alle mensen waarvan we houden er zijn.
  En jou blijven volgen natuurlijk want dat wekt een positief gevoel op en een kerstgevoel op en top.
  Thx daarvoor.

 7. Mignonne de valk op

  Volgens mij hoeft er niets aan de kerstvoorpret te veranderen!! Heerlijk genieten van zelfgemaakte glühwein met een kerstmuziekje of een filmpje! Heerlijk ons huis straks in alle rust versieren. We kunnen juist extra veel genieten van ons versierde huis, want we zijn voornamelijk thuis! Kunnen zelfs tijdens werk genieten van de versiering!

 8. om optimaal van de voorpret te genieten dit jaar ga ik mijn hele kamer veranderen in een kerstparadijs, dus deze box zou een super goede toevoeging zijn!

 9. Monique Peters op

  O ik ben nog op tijd!!! Vorige week ging niet, was ziek… Een week met griep op bed gelegen. Maar positivo, geen Corona!!!! Whoohoo!!
  Wat een gave winactie is dit weer zeg. Zie allemaal mooie leuke spulletjes voorbij komen. Daar wordt je hebberig van!

 10. Ik zit nu al 5 dagen in quarantaine en moet nog wel even, heb het graag voor iedereen over aangezien ik in de zorg werk, helaas is mijn dochter positief. Ze moet afgezonderd op haar kamer blijven en doet dat ook echt. Zoveel respect voor haar. Ik probeer het dus zo leuk mogelijk te maken en allerlei lekkere dingen te maken zodat zij het idee heeft in een hotel te zitten. Ook hier kijken we straks op terug met geluk zeker als alle lieve mensen om ons heen hier goed doorheen komen. Ik wens ook iedereen in deze tijd heel veel sterkte toe, maar kijk vooral naar wat je wel hebt nu in plaats van niet. Aangezien wij ook helemaal gek zijn van de kerst zo het geweldig zijn als we dat mooie pakket zouden winnen, kan de pret alvast beginnen!

 11. Na een heftige periode als verpleegkundige op een covid unit vrees ik dat onze dienst covid unit nefro 2.0 een feit zal worden deze winter. Wil zeggen dat we met kerstmis werken in zo’n verschrikkelijk pak. Maar je maakt van je leven zelf een feestje. Daarom zou zo’n pakket enorm welkom zijn om extra confetti in dit feestje te kunnen gooien! Niet dat Corona roet in ons eten gooit voor kerst, want de kerst spirit is nu al aanwezig! (Wil stiekem de kerstboom nu al optuigen)

 12. Joyce Vlastuin op

  Wat een super leuk setje!! Het is een vervelende tijd maar gelukkig heb ik wel een baan met zekerheid.
  Lesgeven wordt steeds complexer: in de klas en dan ook online tegelijk voor leerlingen die thuis zitten.
  Ondanks dat heb ik geen onzekerheid. Ik wil deze kerst meer geven. Zoals kerstkaarten, stukjes kaarsen etc maken en afgeven bij het bejaarde tehuis vlakbij ons.

  Ik vind jouw pakketje echt super mooi, gezellig en warm eruit zien. Ik wilde mee doen maar toen dacht ik: ik heb het niet nodig. Hopelijk komt die bij iemand die het goed kan gebruiken; qua spulletjes of qua opsteker.

 13. Wat een ontzettend leuke goodiebox met veel verrassende items! Eerste kerst op mezelf en heb er nu al zin in! Stiekem staat de kerstmuziek al aan! Met behulp van het mooie kookboek kan ik met mijn leerlingen kerstkoekjes maken. Zouden ze erg leuk vinden!

 14. Mieke Nouwens op

  Ik ga dit jaar voor een mix van de kleuren wit, goud en okergeel . Gisteren alvast wat kerstballen gekocht in deze kleuren maar eigenlijk heb ik deze kleuren al. Het liefst heb ik ieder jaar een andere kleur voor in de kerstboom, met als gevolg dat ik heel veel kleuren heb. Het is al zo erg dat ze bij mij een kleur ballen lenen!!! Jammer dat de horeca dicht gaat morgen. Normaal gaan we verschillende kerstshows af en blijven daar ook lunchen…. maar gezondheid boven alles. Gelukkig kan ik jouw fimpjes kijken….. groetjes en geniet van de kerst

 15. Het is een aparte tijd om kerst te vieren. Ik vind het belangrijk om dit jaar des te harder het huis te versieren en de sfeer erin te brengen. Helaas heeft corona mij werkloos gemaakt, maar dat is extra tijd om het huis kerstmisklaar te maken nu ik er veel tijd spendeer!
  Ik heb een lijstje (haha ja, ik ben een lijstjespersoon) gemaakt met brainstormideetjes voor dit jaar: × kerstbomén : op en top rood met groen, eentje in de living en eentje op de slaapkamer × geurkaarsen geurkaarsen geurkaarsen × kerstdekentjes en kussens bovenhalen × bussen kaneel en gemberkoekspices inslaan zodat de keuken steeds ‘kersterig’ reukt × verlichting! (hier mpet nog een heus plan over gemaakt worden)

  Met andere woorden, ik heb mijn werk nog klaarliggen voor mij! We maken het zooo gezellig dat je zelfs niet meer ùit je huis wilt!

 16. Rian de Gelder op

  Wij zijn dol op de kerst! Met het hele gezin zoeken we een mooie kerstboom uit, die we onder het genot van een foute kerst-lp van Gerard Joling optuigen (‘Winter is the warmest time ‘o year’). We bladeren onze verzameling kookboeken en tijdschriften door voor het lekkerste kerstmenu, en natuurlijk komen de kersttruien weer uit de kast! En of we nu een huis vol visite over de vloer mogen hebben of alleen met ons gezinnetje de feestdagen doorbrengen, wij zorgen ervoor dat de kerst warm, liefdevol, gezellig en sfeervol is! En deze mooie prijs maakt dat kerstgevoel vast alleen nog maar feestelijker!

 17. Omdat heel veel kerstacitviteiten geannuleerd worden ga ik dit jaar voor extra kerst in huis. Vorige jaar had ik al wat nieuwe spullen aangekocht en dit jaar ging ik de aankopen sober houden. Niet dus! Extra kerst in huis.
  En ja, de eerste spulletjes zijn reeds aangekocht of staan op de aankooplijst.
  Ik wil graag heel veel warmte in huis, dus kaarsjes in overvloed!
  Nu reeds op zoek naar receptjes (koekjes, hapjes, … kleine dingen die ik kan uitdelen om zo toch mijn kerstgevoel en keukencreaties te kunnen delen.
  Ook de voorbereiding voor de zelfgemaakte kerstkaart is gestart. Rond 20 november wil ik kerst in huis, is voor jou misschien laat, maar hier vind ik dit best ok 😉 (vroeger was dit pas na 6 december)
  Ik hoop op die manier de sfeer die ik anders buiten heb, nu volledig binnen te voelen.
  En in onze kleine bubbel, toch het kerstgeluk te mogen ervaren.

 18. Jannet scholtens op

  Lekker op tijd beginnen met de kerstversieringen! Dat is mijn plan dit jaar.. samen met mijn man naar de kerstshow van de Intratuin.. nieuwe kerstballen zoeken.. m’n kerstdorpje opbouwen.. leuke dingen om gezellig samen te doen!! We moeten er toch iets van maken dit jaar en dan kan je alleen maar zelf doen!

 19. Het lijkt me super leuk om dit te winnen.
  Ik kijk nu al uit naar kerst, helaas kunnen we dit jaar niet heel veel doen in grote groepen.
  Daarom lijkt het me heel leuk om wat meer met mijn neefjes te kunnen doen, bakken en koekjes eten daar houden we allemaal wel van!
  (Ik heb een neefje van 2 en 5 jaar.)
  Daarom vind ik dit een leuk iets om naar uit te kijken, en een verwen momentje voor je zelf mag wel is.

 20. Jaaa hoe leuk is dit dan! Het kerst virus overbrengen aan mijn nichtjes met een kids bakboek van Laura! Echt fantastisch! Dit jaar zal kerst anders zijn dan normaal, dus deze goodiebag is dan ook echt kei leuk. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe diy projectjes, daar weet ik ook wel raad mee. Een geurkaarsjes, die moeten nu elke avond weer aangestoken worden.
  Mijn voorraad gaat zo snel nu. Ik raak hier al helemaal van in de kerstsfeeerx sjalalala

 21. Iris franssen op

  Het ultieme kerstgevoel kan je niet creëren, dat moet je voelen….
  Veel mensen snappen niet dat ik zo gelukkig kan worden van kerst…
  De mooie lichtjes, de heerlijke geuren en prachtkleuren…
  Het voelt zo anders dan de rest van het jaar, het voe’t zo gezellig….
  Hier in huis proberen we veel kaarsjes aan te steken, veel lampjes…
  En dan vooral met ons zootje te gaan kijken naar kerstshows, samen veel bakken zodat het heel huis heerlijk ruikt…
  Momenteel staat hier al een grote kerstster met lampjes in huis… Gewoon om het gevoel al te maken en de gezelligheid al in huis te brengen.

 22. Ik ben al helemaal begonnen met de kerstvoorpret! Vorige week alvast de kerstkaarten gekocht en nu al bedenken welke kaart bij wie het beste past 🙂 Verder kan ik me al heerlijk verkneukelen aan het vooruitzicht de boom weer op te zetten, geniet ik bij voorbaat al van mijn nieuwe kerstservies en kijk ik ontzettend uit naar ál die leuke kerstfilms die op Netflix zullen verschijnen!

 23. ik denk dat het sowieso een andere kerst wordt, maar we gaan er wat van maken, en zal dit graag willen winnen.

 24. Nee, deze keer doe ik niet mee. Ik zie in de ingestuurde commentaren zoveel mensen die ik het meer gun dan mezelf..
  Heerlijk dat je er weer bent, Saskia.
  Gefeliciteerd met de nieuwe woning en een hele mooie feesttijd toegewenst

 25. Nou, wordt denk ik een rustige kerst zonder familie maar dat wil niet zeggen dat ik geen voorpret zal hebben. Gaan er gewoon een positieve draai aan geven en hopen dat er veel sneeuw ligt, dus een witte kerst, zodat we de natuur in kunnen gaan. (doen we evengoed natuurlijk).

 26. Wat een heerlijke idee om aan een gezellig kerstfeest te denken in deze Corona tijd. Ik word er blij van

 27. ik heb voor iedereen in mijn familkie kerstcadeautjes gekocht, terwijl we dat normaal nooit doen. alleen bij sinterklaas. Ik heb voor iedereen een perfect cadeau gekocht behalve voor mn tante en ik dnek dat dit dé manier is om haar blij te maken. als iedereen om mij heen blij is dan ben ik dat ook, dus zo blijf ik poitivo!

 28. marijke van de wiel op

  Dat is een leuk pakket voor mijn neef en zijn gezin omdat ze een 2e kindje verwachten.Dit zou leuk zijn voor de kersttafel