VLOG! Aftellen tot Kerst #2: Kerstshow Leurs, photoshoot & unboxing

8

Alweer de tweede ‘aflevering’ van Aftellen tot Kerst met Christmaholic. Ik kreeg zulke leuke reacties op de vorige, dat ik lekker doorga met deze videorubriek. In de vlog zie je ons bezoek aan de kerstshow bij Tuincentrum Leurs. Verder laat ik zien hoe ik het maken van foto’s voor bij mijn blogs aanpak. En ik unbox een doos vol leuke kerstspulletjes van webshop What a Wonderful Christmas! Veel kijkplezier :).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat een gezellige Vlog weer. Arme Rudolf, ku je geen stuk ducktape of zo over het lek plakken?
  Het uitpakken van de doos was heel leuk, je hebt leuke dingen besteld ik ga er ook eens kijken hoor.
  Ik kijk uit naar jouw volgende Vlog.

  Groetjes

 2. Hoi Saskia,

  Vooral doorgaan!! Wat een genot om met je mee te leven tot kerst!
  Als mede kerst “loony” zijn we vorige week 2x naar Leurs geweest en hebben er ontzettend genoten.
  Kofferbak vol naar huis.
  Ik zag je in de video even stoppen bij de glasvezel bloemen.
  Ik kan mijn nieuwe boom halaas niet echt mooi op de foto krijgen maar heb een foto bijgevoegd…