WIN! 2x kerstpakket met tafelversiering van What a Wonderful Christmas

392

What a wonderful wednesday! Want vandaag start er weer een nieuwe woensdag windag. Deze week mag ik twee van jullie blij maken met een tafeldekpakket van lievelingswebshop What a Wonderful Christmas. In deze blog lees je wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt op deze prijs. Waag jij ook weer een kansje vandaag?

What a Wonderful Christmas

De kerstwebshop What a Wonderful Christmas wordt gerund door het superleuke echtpaar Marieke en Geert. In hun webshop verkopen ze onder andere allerlei kerstdecoraties, ornamenten voor in de kerstboom en prachtige papieren versieringen van het geweldige merk Ginger Ray. Kijk vooral zelf eens rond in hun digitale etalage.

Nieuw dit jaar zijn de prachtige artikelen in de ‘Natural Green‘ lijn. Een aantal van de items uit die collectie kun je vandaag winnen. We hebben echt een super tof pakket samengesteld. Best wel klassiek én een tikkie natuurlijk. Precies mijn smaak dus, haha!

Wat kun je winnen?

Ik mag van What a Wonderful Christmas twee pakketten weggeven waarmee je je kersttafel feestelijk kunt dekken & versieren (plus nog wat extra leuke dingetjes). De pakketten hebben een waarde van ruim €50,-. Wat er allemaal in zit? Let me tell ya:

 • Een guirlande met hulsttakjes en rode besjes
 • 4x stoelversiering ‘Merry Christmas’
 • 6x houten servetring met gewei
 • 6x dennenappel naamkaarthoudertjes
 • donkergroene papieren servetjes ‘Merry Christmas’
 • Glasdecoraties hulst
 • Inpakpapier Mistletoe

De artikelen die je kunt winnen zie je allemaal terugkomen op de foto’s in deze blog. Bestudeer die dus maar goed, dan kun je alvast beoordelen of het wat voor jou is!

Hoe maak je kans op deze prijs?

Is deze prijs wel wat voor jou? Doe dan zeker mee met de winactie! Je maakt 2x kans als je hieronder een reactie achterlaat. Vertel me in jouw comment hoe jij van plan bent om in december de kersttafel te dekken. Wat is jouw geheim? Wat mag er volgens jou echt niet ontbreken? Is het een speciaal servies? Een mooi tafellaken? Kaarsjes?

Op deze winactie zijn – zoals altijd – de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 18 jaar moet zijn en in Nederland of België moet wonen om kans te maken op deze prijs. De winnaars ontvangen via e-mail bericht, verder wordt er niet over de uitslag gecorrespondeerd. Ik wens jullie allemaal weer veel succes!!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaars zijn Tessa (achternaam bekend bij de redactie) en Nancy Verstegen. Zij hebben inmiddels een mailtje ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

392 reacties

 1. I will be away from my family this year, I would love to win this to look forward to Christmas

 2. Met Kerst zijn wij altijd samen met mijn ouders en doe ik mijn uiterste best om het supergezellig te maken voor iedereen. Ik gebruik mijn “goede” servies dat nog van oma is geweest, de kristallen glazen komen alleen voor deze gelegenheid uit de kast, vanzelfsprekend staat er een mooie kerstboom en de tafel is gedekt met wit linnen, heel veel kaarsjes, eikeltjes en denneappeltjes, dat staat altijd heel feestelijk. Dit jaar is het nog belangrijker dan andere jaren (dat geldt nu natuurlijk voor wel meer mensen..), maar omdat mijn vader ernstig ziek is voelt het niet meer zo vanzelfsprekend dat we nog vele Kerstmissen samen zullen vieren. Maar ik verheug me er wel weer ontzettend op en ook dit jaar gaan we er weer alles aan doen om het onvergetelijk te maken.

 3. Mijn geheim is zoveel eten dat niemand meer boe of bah kan zeggen.
  Kerstmuziekje aan op de platenspeler en openhaard aan, ik zeg top

 4. Normaal de standaard dingen als een tafelkleed, kaarsjes en kerstmuziek, maar aangezien we dit jaar veel thuis zullen zijn, lijkt het mij leuk om extra uit te pakken!!