WIN! Wijnornamenten voor in de kerstboom van Kurt S. Adler

365

Misschien had je het al gezien of gelezen in deze blog: versieringen met wijnthema zijn dit jaar helemaal ‘hot’! En dat past ook eigenlijk wel bij deze Corona-tijd, toch? Ik hoor het om me heen: mensen zijn extra veel gaan genieten van wijn. En dat geldt voor mij ook hoor. Ik ben kerstliefhebber én wijnliefhebber, dus omarm deze trend voor de volle 100%.

Wijnen, wijnen, wijnen…

Daarom vind ik de winactie van deze week ook zo leuk. Je maakt namelijk kans op een set aan kerstornamenten in wijnthema van Kurt S. Adler. Het wijnthema is al een paar jaar steeds populairder aan het worden. Een glas wijn komt vaak op tafel tijdens de feestdagen en is daarom een goede match voor in de kerstboom. Daarnaast heeft Martien Meiland met zijn ‘wijnen-wijnen-wijnen’ een grote boost gegeven aan het wijnthema.

De populairste ornamentjes zijn van dubbelwandig glas en bevatten echte wijnkleurige vloeistof. Christmas Inspirations – het bedrijf achter Kurt S. Adler – heeft gekozen voor de kleuren wit, rood, rosé en champagne. Grappige anekdote: ze hebben ooit iemand zo ver gekregen om de vloeistof te proeven onder het mom: ,,Er zit echte wijn in.” Conclusie: er zat geen wijn in maar gekleurd water ;-).

Anyhow, ik vind alle ornamenten in dit pakket gewéldig! Bijvoorbeeld voor het versieren van een klein boompje in de keuken. Of gewoon als themaboompje ergens in huis, vlakbij je wijnrek ofzo. Je kunt de decoraties natuurlijk ook prima gebruiken tussen al je andere versieringen in je gewone kerstboom!

wijnornamenten kurt s. adlerwijnornamenten kurt s. adlerWat kun je precies winnen?

Deze winactie is speciaal voor echte wijnliefhebbers. Dus ben of kén jij iemand die – net als ik – wel een wijntje lust en van Kerst houdt? Doe dan zeker mee! Je maakt kans op een pakket vol wijnornamentjes. Er zitten o.a. drie ‘trosjes’ druiven in, twee wijnfeetjes, een wijnvat & een grappig bord met een uitspraak over wijn erop.

Maar bijvoorbeeld ook ‘kurkentrekkers’ voor in de boom en een gaaf glaasje waar ‘wijn’ in zit (niet echt natuurlijk, maar het lijkt net zo). Op de foto’s in deze blog zie je diverse ornamenten uit het pakket shinen. Deze prijs heeft een winkelwaarde van ruim €150,-. Gaaf, toch?

wijnornamenten kurt s. adler Hoe maak je kans?

Wil jij meedingen naar deze prijs (voor jezelf of voor een vriend of vriendin)? Laat dan hieronder uiterlijk 28 oktober 2020 een reactie achter. Vertel me waar jij de wijnornamentjes voor zou gaan gebruiken. Ga je ze in de keuken hangen? Of maak je een speciaal wijn- en borrelhoekje met versieringen? Misschien wil je er wel iemand anders blij mee maken, dat kan natuurlijk. Ik ben benieuwd naar jouw creatieve antwoord!

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen en in Nederland of België worden. De winnaar krijgt via e-mail bericht. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

Update! Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Manou Henselmans. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

365 reacties

 1. Nou deze ornamenten gaan zeker in de boom hoor. Kunnen ze als inspiratie dienen voor de donkere dagen voor kerst. Als we dan even niet weten wat te doen dat volstaat een blik op de boom 😉

 2. Zelf ben ik groot fan van speciaalbieren. Ook met Kerst. Maar mijn moeder die altijd bij mij en mijn gezin eerste Kerstdag viert, daar haal ik een lekkere volle rode wijn voor in huis, daar doe ik haar een heel groot plezier mee. Het staat ook wel feestelijker moet ik eerlijk bekennen.. Ik zou het geweldig vinden om haar met dit “wijn”pakket te verrassen om haar kleine kerstboompje mee te versieren.

  • Christiaan Knuit op

   Dit zou super leuk zijn om mijn vriendin mee te verrassen. Mijn vriendin en ik zijn allebei gek van een wijntje op z’n tijd en om dit dan ook nog eens in de kerstboom te hangen zou helemaal leuk zijn. Dit geeft dan nog eens een extra leuke en persoonlijke tint aan het wijnen!

 3. Deze zou ik cadeau willen doen aan mijn dochter. Kerstliefhebber en wijn liefhebber. Ze heeft dan een super goede reden waarom er in de keuken ook een kerstboom moet komen te staan.

 4. Super leuk, me zus en ik zijn sinds 2 jaar geleden allemaal ´gekke´ en unieke kerstballen aan het verzamelen.
  Elk jaar kopen we er weer een paar foute kerstballen bij!
  Deze zijn te gek en zou ik graag met haar willen delen!

 5. Mirjam Hellingman op

  Ik hou wel van een lekker glas wijn. Ik word dus heel vrolijk van dit pakket vol wijnornamentjes met o.a. ‘trosjes’ druiven, wijnfeetjes, een wijnvat & een grappig bord met een uitspraak over wijn erop. Deze komen dan zeker in de boom te hangen!

 6. Jarenlang kopen mijn man en ik ieder jaar een aparte kerstbal Soms een paar maar soms ook gewoon 1. Zo is onze kerstboom gaandeweg een bonte verzameling geworden, maar ook eentje met heel veel herinneringen. Zo hebben we er nog een kerstglas flesje champagne in hangen van het Millennium. We zoeken dan vaak ook iets aparts om aan de ‘verzameling’ toe te voegen. Deze wijnfiguren zouden een schot in de roos zijn. Want wat houden we rond deze tijd van gezellig een glaasje Glühwein!!

 7. Uit elk land waar we op vakantie gaan, nemen we flessen wijn mee naar huis. Nu we zijn verhuisd hebben we een hoekje gemaakt met twee fauteuils en uiteraard een wijnrek. Het lijkt mij erg leuk hier een kleine kerstboom met wijnornamenten bij te zetten.

 8. Monique Stoppels op

  Ik ga mijn al mooie wijnrek verder opleuken met deze super mooie ornamenten. Mooi nostalgisch, helemaal leuk voor kerst onder de kerstboom met een heerlijk glas rode wijn.!!!!

 9. Jolanda Brands op

  Fantastische ornamentjes die uitstekend zouden passen in mijn kerstboom in de eetkamer! De eettafel staat bij ons in een recente aanbouw, omdat we hiervoor niet echt plaats hadden voor een echte eettafel. Nu ben ik helemaal happy, want naast de eettafel is er ook plaats voor een extra kerstboom en hoe toepasselijk zouden deze ornamenten daarin niet zijn!

 10. Hey Saskia,

  Wat was het weer n mooi filmpje met jou lieverd Robert mooi stel samen. Kijk er altijd weer naar uit.

  Net op de valreep wil ik graag nog meedoen met de winactie wijnornamenten voor in de Kerstboom van Kurt S. Adler
  Toevallig tagde mijn schoondochter mij net nog op FB over wijnen.
  Maandag- wijndag
  Dinsdag – wijndag
  Woensdag – wijndag
  Wij kunnen samen heeeeeel goed en gezellig wijnen
  Wijn staat voor mij voor gezelligheid, samenzijn, liefde, lekker, het maakt je soms snoezelig en wat losser, vrolijkheid, feestgelegenheid, Kerstmis, verjaardagen, doordeweekse drinkdagen met vrienden kortom voor veel facetten!!
  Een nadeel de kilo’s mar ja letten we met de rest maar op.
  Geniet van je tijd naar de Feestdagen en blijf nog lang video’s van jou hand sturen over CHRISTMAHOLIC

 11. Ik zou van dit pakketje samen met mijn zusje kunnen gaan genieten.We hebben allebei een zware tijd achter de rug.

 12. Ik zou deze ornamenten in een boompje halen en als cadeau geven aan mijn beste vriendin Majorie. Na jaren regelmatig wijnavondjes gehad te hebben is ze voor de liefde verhuisd op een dikke 1,5 uur rijden bij mij vandaan.
  Ik snap de keuze volledig natuurlijk
  Maar mis de spontane wijnavondjes wel, dit zou een lieve herinnering zijn aan geweldige herinneringen!

 13. Corina van Os op

  Ik drink zelf geen wijn maar mijn partner is een fervent wijndrinker. Hoe zij van een glas rode wijn kan genieten vind ik mooi om te zien. Zeker omdat ik het zelf niet te drinken vind. Daarom zou ik het geweldig vinden dit ‘wijnarrangement’ aan haar te mogen geven.
  De ornamenten gaan in een kersttrap die in het vide gat hangt. Momenteel is deze nog in herfst/halloween stijl maar volgende maand over naar kerst. Mooi centraal in huis en veilig voor de katten.

 14. Wat een goed idee om hier een speciaal klein kerstboompje in de keuken mee te versieren! Ik doe graag mee, zou dit super leuk vinden in onze keuken!

 15. Matters Kevin op

  Als wijnliefhebber zou dit een prachtige en uitzonderlijke decoratie zijn voor onze kerstboom

 16. Graag zou ik bij de winnaars behoren van een wijnornament voor in de kerstboom of als kerstdecoratie in ons interieur

 17. Ik zou de keuken hiermee willen versieren! Vaak wordt de keuken vergeten met feestdagen, terwijl je daar dan juist zoveel tijd doorbrengt.

 18. Waarom will ik dit winnen,…….. gewoon om dat ik dat wel verdien, vind ik zelf!
  Ik ben gek op kerst, gek op wijn en stappen gek op originele ornamenten!
  Dus ik ga lekker duimen voor mezelf!

 19. deze zou ik, ondanks dat ik het zelf prachtig vind, weggeven aan een goede kennis die door corona haar bedrijf is kwijtgeraakt en waarvan de man ook nog eens zijn baan verloor.. zij zijn beiden grote wijnliefhebbers.. het leukste is dan misschien wel om het met boompje en al aan hun te geven zodat ze het gelijk naast hun wijnrek kunnen zetten