WIN! Coca-Cola kersttrein & spulletjes van My Village

873

Kerstdorpliefhebbers… deze winactie is speciaal voor jullie :). Sinds jaar en dag organiseer ik 1x per seizoen een toffe samenwerking met VeeDee Intertrade: het Nederlandse bedrijf achter o.a. het merk My Village. En natuurlijk kon een te gekke giveaway in mijn jubileumjaar dan ook niet uitblijven. Waag je weer een kansje?

De basis voor je kerstdorp

De producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp. VeeDee Intertrade ontwerpt de producten voor een groot gedeelte zelf. Zo verrassen ze ieder jaar weer met leuke, nieuwe, innovatieve items! Denk aan mooie bergen, achtergronden en decoratiematerialen voor kerstdorpjes en miniatuursteden.

Dit jaar hebben ze een heel gaaf nieuw product in hun assortiment opgenomen: de Coca-Cola kersttrein! Die is natuurlijk heel mooi in een kerstdorp, maar ook gaaf om gewoon los rondom je kerstboom te laten rijden. De kersttrein set is van modelspoorspecialist Hornby. De complete set is op schaal 1:76. Bovendien is hij elektrisch (dus ja, hij kan rondjes rijden!!) en je bedient hem via een speciaal bedieningspaneel.

Wat kun je allemaal winnen?

Het is echt een hele boel! Deze week maak je kans op een compleet kerstdorppakket t.w.v. €197,-! Naast de Coca-Cola kersttreinset zoals hierboven beschreven, krijg je als je wint nóg twee hele gave dingen:

Decoratieve berg

Een grote decoratieve berg waar je een kerstdorp op kunt bouwen. Deze berg heet ‘Vail’ en hij heeft een print in meerdere kleuren. Je kunt de berg aan beide kanten gebruiken, dus dat geeft veel ruimte voor variaties! En het is extra handig wanneer je een dorp bouwt waar je omheen wil kunnen lopen. De berg heeft plaats voor 2 kersthuisjes en heeft een ski helling voor de wintersportfiguurtjes in het dorp.

Achtergrond met vallende ster

Een canvas-achtergrond met een vallende ster! Behalve sfeervolle verlichting in de huisjes, heeft deze achtergrond ook verlichting in een kerstboom én een vallende ster! De achtergrond werkt op zes AA-batterijen een batterijvervanger of adapter. Hij heeft een schakelaar waarmee je de verlichting van de huisjes en kerstboom alleen kunt verlichten zonder de vallende ster.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook de vallende ster aan te zetten. Behalve als achtergrond voor je kerstdorp, kun je dit canvas natuurlijk ook als sfeervol verlicht schilderij gebruiken. Om het af te maken krijg je ook nog een aantal decoratieve materialen van My Village: wat sneeuw, mos , hout en blauwe steentjes waarmee je water kunt nabootsen.

Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?

Wil je meedoen met deze winactie? Snap ik! Het is dit jaar écht een uniek en te gek pakket. Als je mee wil doen, laat dan hieronder uiterlijk 4 november 2020 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie wat je precies zou doen met de prijs als je deze zou winnen? Heb je een groot kerstdorp en zoek je uitbreiding? Of wil je juist voor het eerst een dorpje maken en zou dit een mooie start zijn? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om mee te kunnen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. De winnaar ontvangt via e-mail bericht (dus zorg dat je mailadres klopt) en onder deze blog wordt een update geplaatst met de naam van de winnaar. Verder communiceer ik niet over de uitslag (dus vragen over of de uitslag al bekend is of wie er gewonnen heeft worden niet beantwoord).

Ik wens jullie allemaal weer heel veel succes! 

Update: Deze winactie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaar is Marieke Vranken. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

873 reacties

  • Chantal Polane op

   Ik doe graag mee voor mijn zoon. Dit zou een onwijs gave toevoeging zijn aan zijn kerstdorpje. Hij is al druk aan het bouwen. Dus kom maar op met die prijs….

 1. Wendy Deconinck op

  Deze zou ik zo graag winnen om samen met kindjes rond te gaan zitten en er samen de spannendste verhalen over te verzinnen.

 2. Ik heb dit jaar een echt coca cola thema en Disney. Daar zou een trein als deze heel goed bij passen… Ooh wat zou dat gaaf zijn

 3. De trein is voor mij de mooiste prijs om te winnen! Deze gaan we langs alle laten rijden, dan lijkt het net de Polar Express! Uiteraard

 4. Mijn moeder heeft een Kerstdorp en ieder jaar koop of maak ik met Sinterklaas voor haar als surprise een item om deze uit te breiden. Dit lijkt mij een fantastische aanvulling op haar Kerstdorp. Dit jaar zit voor mij winkels afstruinen er helaas niet in, dus dit zou echt een uitkomst zijn!

 5. Geen ruimte voor een heel kerstdorp in ons huis maar als item zou dit precies passen rond en onder de kerstboom. Samen met mijn zoontje opzetten zou tot zijn!

 6. Omdat mij lieve nichtje nog net iets te klein is om zelf mee te doen (14) reageer ik voor haar! Zij is vorig jaar beginnen met het sparen van een kerstdorp. Zelf heeft ze hierbij al een fantastische berg gemaakt van papiermage maar dit pakket zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn om haar kerst droom village te bouwen!

 7. Ik doe mee met het kerst dorp voor mijn vriendin! Ze heeft twee opgroeiende kinderen. Hoe leuk zou het zijn voor hun om de oude wedstrijd zoals vroeger kerst gevoerd werd mee te geven