WIN! Coca-Cola kersttrein & spulletjes van My Village

873

Kerstdorpliefhebbers… deze winactie is speciaal voor jullie :). Sinds jaar en dag organiseer ik 1x per seizoen een toffe samenwerking met VeeDee Intertrade: het Nederlandse bedrijf achter o.a. het merk My Village. En natuurlijk kon een te gekke giveaway in mijn jubileumjaar dan ook niet uitblijven. Waag je weer een kansje?

De basis voor je kerstdorp

De producten van My Village zijn geschikt als basis voor een miniatuurdorp. VeeDee Intertrade ontwerpt de producten voor een groot gedeelte zelf. Zo verrassen ze ieder jaar weer met leuke, nieuwe, innovatieve items! Denk aan mooie bergen, achtergronden en decoratiematerialen voor kerstdorpjes en miniatuursteden.

Dit jaar hebben ze een heel gaaf nieuw product in hun assortiment opgenomen: de Coca-Cola kersttrein! Die is natuurlijk heel mooi in een kerstdorp, maar ook gaaf om gewoon los rondom je kerstboom te laten rijden. De kersttrein set is van modelspoorspecialist Hornby. De complete set is op schaal 1:76. Bovendien is hij elektrisch (dus ja, hij kan rondjes rijden!!) en je bedient hem via een speciaal bedieningspaneel.

Wat kun je allemaal winnen?

Het is echt een hele boel! Deze week maak je kans op een compleet kerstdorppakket t.w.v. €197,-! Naast de Coca-Cola kersttreinset zoals hierboven beschreven, krijg je als je wint nóg twee hele gave dingen:

Decoratieve berg

Een grote decoratieve berg waar je een kerstdorp op kunt bouwen. Deze berg heet ‘Vail’ en hij heeft een print in meerdere kleuren. Je kunt de berg aan beide kanten gebruiken, dus dat geeft veel ruimte voor variaties! En het is extra handig wanneer je een dorp bouwt waar je omheen wil kunnen lopen. De berg heeft plaats voor 2 kersthuisjes en heeft een ski helling voor de wintersportfiguurtjes in het dorp.

Achtergrond met vallende ster

Een canvas-achtergrond met een vallende ster! Behalve sfeervolle verlichting in de huisjes, heeft deze achtergrond ook verlichting in een kerstboom én een vallende ster! De achtergrond werkt op zes AA-batterijen een batterijvervanger of adapter. Hij heeft een schakelaar waarmee je de verlichting van de huisjes en kerstboom alleen kunt verlichten zonder de vallende ster.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook de vallende ster aan te zetten. Behalve als achtergrond voor je kerstdorp, kun je dit canvas natuurlijk ook als sfeervol verlicht schilderij gebruiken. Om het af te maken krijg je ook nog een aantal decoratieve materialen van My Village: wat sneeuw, mos , hout en blauwe steentjes waarmee je water kunt nabootsen.

Hoe maak je kans op dit prijzenpakket?

Wil je meedoen met deze winactie? Snap ik! Het is dit jaar écht een uniek en te gek pakket. Als je mee wil doen, laat dan hieronder uiterlijk 4 november 2020 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie wat je precies zou doen met de prijs als je deze zou winnen? Heb je een groot kerstdorp en zoek je uitbreiding? Of wil je juist voor het eerst een dorpje maken en zou dit een mooie start zijn? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om mee te kunnen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken. De winnaar ontvangt via e-mail bericht (dus zorg dat je mailadres klopt) en onder deze blog wordt een update geplaatst met de naam van de winnaar. Verder communiceer ik niet over de uitslag (dus vragen over of de uitslag al bekend is of wie er gewonnen heeft worden niet beantwoord).

Ik wens jullie allemaal weer heel veel succes! 

Update: Deze winactie is afgelopen, je kunt dus niet meer meedoen. De winnaar is Marieke Vranken. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

873 reacties

 1. Evelien Reijnders op

  Oeh ik zou hem geven aan de peetouders van mijn vriend!!! Die zouden dit geweldig vinden voor hun huis, zij hebben allemaal dit soort leuke dingen, geweldig!

 2. Betty Borgers op

  Hallo, na 6 jaar onze kleinzoon weer zien en zou zo mooi zijn om met hem dit samen op te bouwen.

 3. Dit zou heel gaaf zijn bij mijn eerste kerstdorp! Ik heb onlangs de eerste spulletjes gekocht om een kerstdorp te gaan maken. Dit zou een mooie aanvulling zijn!

 4. ik kan wel zeggen dat ik het weggeef want ken genoeg mensen die dit wel zouden willen hebben maar ik wil ‘m zelf zo graag.. haha.. tover mijn huis elk jaar helemaal om tot kerst.. alles gaat eruit op de meubels na en er komt kerst voor in de plaats.. ook mijn coca cola vrachtwagentje.. staat altijd pontificaal voor het raam.. daar zou ik natuurlijk heel graag een plaatsje voor maken in mijn kerstdorp maar die is nog niet zo groot..met deze prijs zou dat een stuk sneller gaan.. vind het alleen al mooi om naar de plaatjes te kijken op deze site.. ik hoop dat ik de gelukkige ben en zo niet dan ben ik blij voor degene die het wel wint… groetjes Anita

 5. Ik zou dit graag willen doneren aan een stichting hier in het dorp dat heel veel organiseert voor alle dorpsbewoners. Zij zorgen ervoor dat niemand wordt vergeten tijdens deze vreselijke periode en komen steeds met nieuwe initiatieven om onze samenleving een stukje mooier te maken. Ik weet zeker dat zij dit in de vitrine van een leegstaande winkel zouden kunnen zetten zodat iedereen er van kan genieten.

 6. Hoi,

  Wat een gave winactie! Mijn vader is helemaal gek van coca-cola en in het bijzonder de kerstreclame met de trein. Het is altijd een momentje wanneer deze weer op tv komt en wij als gezin hebben het nu ook geheel gekoppeld aan kerstmis en mijn vader. Als ik de coca-cola kersttrein zou winnen zou ik hem cadeau aan mijn vader, want dit zou het kerstdorp die hij altijd maakt geheel compleet maken!

 7. Ik wil graag voor het eerste jaar een dorpje maken, mijn vader en moeder hebben ieder jaar een heel groot dorp staan, zo gezellig en de kleinkinderen kunnen er heel lang naar kijken, tijd om deze gezelligheid ook naar mijn eigen huis te halen, ik doe dus graag mee voor dit geweldige pakket, Veel succes iedereen,

 8. Een kerstdorppakket MET…..de coca-colatrein. Zelf heb ik geen kersthuisjes dus dit zou een mooie start van een kerstdorp traditie zijn. En van de coca-colatrein kan ik alleen maar dromen..wauw!
  Een droom om dit te mogen winnen!

 9. Esmeralda hilger op

  Ohhh dat lijkt me zo gaaf ik wil al jaren een treintje maar ze waren net allemaal niet leuk genoeg maar deze is echt geweldig
  Al jaren maken wij in het raamkozijn een kerst dorpje maar eigenlijk wordt dat de klein en wil ik op de kast in de kamer een kerst dorp erbij maken

 10. Voor de eerste keer kerst met ons gezinnetje van nu 4! Wat zouden mijn kleine mannetjes ontzettend blij worden van zo’n trein! (en het zou ook de eerste keer zijn dat manlief óók dolenthousiast is met kerstdeco die het huis in komt )

 11. als ik zou winnen.zou ik met mijn nieuwe vriendin samen een kerst dorpje bouwen willen

 12. peter vd plas op

  Wij willen wel winnen omdat ik al vanaf maart bijna zonder werk zit wil ik ons
  kerst dorp uitbreiden.

 13. In de hoop dat we voor kerst nog fysiek de klas in kunnen, wil ik deze berg uitzetten op school, zodat we toch volop in de kerstsfeer geraken, Ondanks de koude mondmaskers en afstandsregels.

 14. Ik zou hem schenken aan mijn tante en nichtje. Waarom? Simpel, die leven voor kerstmis die zottinnen. Mijn tante is al jarenlang fan van Coca-cola en leeft voor thema’s. Wanneer Kerstmis er aan komt, gaan zij en haar dochter weer een week lang 4 kerstbomen optuigen en 2 kerstdorpen maken in de living en veranda. Ik plaag hun altijd en laat hun treintje altijd ontsporen maar eigenlijk is het mooi om te zien wat zij allemaal opbouwen. Het zou een prachtig cadeau zijn voor in hun kerstdorp. Ik snap alleszins de toewijding niet zo goed maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik deze kan schenken aan mijn tante en nichtje, want ik weet wat dat met hun gevoel zal doen!

 15. Diana Seijsener op

  Mijn kleine man is gek op kerst net als wij. We hebben nu alles al versiert je moet het tenslotte thuis extra gezellig maken. Hij miste alleen nog een kersttrein zei hij van het weekend en nu zie ik deze geweldige winactie hij heeft een speelkamer met een hele grote hoge tafel waar een heel kerstdorp op komt hoe gaaf zou deze set er dan bij staan we duimen

 16. Ik zou dit combineren met het kerstdorp dat ik van mijn oma heb geërfd.

  Eindelijk een dorp maken zoals ze dat altijd wilde, maar waar ze geen geld voor had.

 17. ieder jaar sta ik te genieten van zo’n kerstdorpjes uitgestalt in de winkels , omdat het deze kerst wat op zijn corona’s zal moeten verlopen zou ik het supertof vinden om een geheel nieuwe gezelligheid in de woonkamer te creeeren.

 18. Katerina Banjo op

  Wat ontzettend leuk. Het zou mijn allereerste dorpje zijn. Oh nee wacht: ik had vorig jaar die huisjes die je kon sparen bij de AH… Dat was best gezellig, maar toch niet helemaal vergelijkbaar. Veel ruimte heb ik niet… maar wat is die trein gaaf! En mijn zoontje vindt dit zeker ook fantastisch. We gaan het bij de kerstboom plaatsen. Op een mooie plek in de woonkamer. Ik vermoed dat de Little People kerststal zal moeten wijken… maar die zet ik dan in mijn kleuterklas 😉

 19. Ik zou het in ons huisje zetten om het echt eens knus te maken met Kerstmis. Ik ben namelijk wat uitgekeken op onze jaarlijks versiering

 20. Door omstandigheden heb ik helaas afgelopen twee jaar mijn kerstdorp niet op kunnen zetten maar dit jaar ! Yes ik verheug ik ontzettend om weer te kunnen beginnen en weer te genieten en daarbij ben ik helemaal gek op Coca-Cola kerst . Dit zou dus een geweldig mooie aanvulling zijn bij mijn kerstdorp. Voor mij de mooiste tijd van het jaar !

 21. Dochterlief is pas op haar zelf gegaan,
  dus hiermee een begin te maken zal
  zeker niet misstaan….

 22. Ik wil de Coca-Cola kersttrein zooooo mega graag winnen voor mijn kerstdorp!!

  Mijn kerstdorp ademt het warme kerstgevoel van weleer en ik genoot als kind al van die mooie Coca-Cola kerstreclames! Die trein zou dus een prachtige aanvulling op mijn kerstdorp zijn.

  Fingers crossed!

 23. Wat een leuk startpunt om een dorpje te maken. Je moet toch wat dit jaar 😉 Wil al een aantal jaren beginnen, maar dit jaar heb ik er echt de tijd voor.

 24. Hallo Saskia!
  Wat een leuke wedstrijd! Ik hoop echt dat ik mag winnen, because I could really use a win
  Gezien de voorbij pechjes bij ons thuis ben ik me toch terug meer aan de betekenis van Kerst beginnen optrekken. Toen ik een van de door jou aangerade kerstdorpjes bezocht in de winkel, kwam ik op het idee om onze kerststal uit te bouwen tot een kerstdorpje. Zo komt die meer in de spotlight te staan, en meteen ook de boodschap van het kerstverhaal. Deze prijs zou een mooie start zijn om dat te verwezenlijken.
  Alvast bedankt voor je warme toevoeging aan de aanloop naar Kerstmis. Ik volg elke dag je schrijfsels en dit geeft me echt veel plezier.
  Dikke knuffel ⭐️

 25. Onze eerste kerst in het nieuwe huis! Nu genoeg plek voor deze trein.. Leuk speeltje voor papa en onze dochters zijn er ook wel even zoet mee… Ik ga duimen!!!

 26. Het zou een mooie aanvulling zijn op mijm net vorig jaar gestarte kerstdorp , ik heb nog niet zoveel dus heel welkom

 27. Samantha van rookhuizen op

  Helemaal super. Mn zoontje en ik hadden een Dickensville trein maar die is helaas kapot gegaan. Zou zo leuk staan onder de boom.

 28. Wow net op tijd nog om kans te maken op deze MEGA prijs! Jeetje wat veel win acties zeg! Ik wil graag mijn eerste kerst dorpje maken in de vensterbank van mijn woonkamer. Zodat ik er zelf naar kan kijken, maar ook de kindjes (en grote mensen ;)) in de buurt ervan mee kunnen genieten!

 29. Mijn schoonmoeder is zot van kerstmis. Dit zou als geschenk prachtig staan in haar woonkamer. Wat extra gezelligheid bieden nu we waarschijnlijk niet samen kerst kunnen vieren door de corona.

 30. Marijke Boulet op

  Mijn moeder vind Kerstmis de mooiste tijd van het jaar. Ieder jaar is haar huis prachtig versiert. Ik weet zeker dat dit kerstpakket schitterend zou staan in haar living. Zij zou hier heel blij mee zijn en het zorgt voor extra gezelligheid. Zeker nu we hoogstwaarschijnlijk kerst niet samen zullen vieren…

 31. ik zou het pakket graag winnen om mijn dorp uit te breiden, ben vorig jaar begonnen met deze nieuwe hobby en het dorp word ook dit jaar weer iets groter.
  de trein zou een hele mooie toevoeging zijn.

  met vriendelijke groet

 32. Hallo Saskia,

  Ik woon sinds een jaar samen met mijn vriend in een knus appartementje. Ik droom er sinds kinds al van om een kerstdorp te hebben met een rijdende trein. Mijn buurmeisje had met kerst steeds een kerstdorp in huis staan en vond dit geweldig. Helaas waren mijn ouders geen fan. Maar nu ik alleen woon met mijn vriend wil ik toch starten met een versierde kerstboom met een leuk kerstdorpje en een rijdende trein. Ik vind het ook leuk dat de trein van Coca-Cola is… ik heb vroeger nog een verzameling gehad van speciale Coca-Cola flesjes.

  Kerst groeten,

  Dana

 33. Sarah Hamerlinck op

  Hoe fantastisch is dit! Hoe mooi en op mijn lijf geschreven! Nadat ik 6 maand geleden stopte met alcohol drinken, moest ik heel wat decoratie weghalen en ja cola werd mijn nieuwe lievelingsdrankje. Dit zou een perfect begin zijn van een kerstdorp, de feestdagen en mijn nieuwe nuchtere leven! Oh wat hoop ik dat ik deze win!