WIN! Kerstboomdoek van Countryfield

744

Zoek je een manier om snel kerstsfeer in een ruimte te brengen? Of heb je geen grote woning en geen plek voor een kerstboom? Een kerstboomdoek kan altijd! Op een lege muur of zelfs op een deur (zoals ik heb gedaan voor de foto’s in deze blog). Deze woensdag windag maak je 5x kans op een kerstboomdoek van Countryfield. Wat je moet doen om kans te maken, lees je hieronder!

Countryfield

Ken jij het merk Countryfield al? Ik ben afgelopen zomer in de showroom geweest om de nieuwe kerstcollectie te bewonderen. Daar maakte ik deze video over. Countryfield is een heel tof interieurmerk dat je in heel Europa terugvindt. De kerstcollectie is altijd een erg belangrijk onderdeel. Ze hebben kerststerren, glazen kerstballen en allerlei kerstfiguren.

De collectie van Countryfield koop je bij tuincentra en winkels. O.a. Intratuin Duiven heeft een hele grote afdeling met Countryfield-producten, daar neus ik altijd uitgebreid rond als ik er een bezoekje aan breng. Op de website van Countryfield vind je een store locator met alle verkooppunten in Nederland en België.

Op de foto hierboven zie je trouwens – naast de prijs die je kunt winnen – nog een paar producten van Countryfield. De mooie kerstkrans van Eucalyptus, de goudkleurige belletjes en de twee verlichte kerstboompjes in de kast zijn er ook van. Helaas kun je die niet winnen vandaag. Maar mocht je ze mooi vinden, dan weet je in elk geval van welk merk ze zijn!

Wat kun je precies winnen?

Ik mag deze week van Countryfield vijf prachtige kerstboomdoeken weggeven. De doeken zijn gemaakt van textiel en hebben een mooie kerstboomprint. De afmeting is 110 x 60 centimeter. Er zitten lichtjes op batterijen in, je hebt 3 AA-batterijen nodig om de lampjes te laten branden. De kerstboomdoeken hebben een winkelwaarde van €44,99,- per stuk. De kerstboomprint is super helder en met de stralende lichtjes erin geeft deze wanddecoratie echt meteen super veel sfeer aan je ruimte. I love it!

Wat moet je doen om kans te maken?

Om kans te maken op dit prachtige doek, hoor ik graag van jou waar jij dit doek zou ophangen als je het wint! En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of je het merk Countryfield al kende. Laat hieronder uiterlijk 11 november 2020 een reactie achter om kans te maken. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Verder correspondeer ik niet over de uitslag.

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 18 moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken op deze prijs. Ik wens jullie allemaal heeel veel succes en ben weer super nieuwsgierig naar alle reacties en verhalen.

Update: deze winactie is helaas afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen. De winnaars zijn: Ans Peijnenborg, Nora Roebers, Joline Kruize, Liz Lucasse en Eelke Kunne.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

744 reacties

 1. Charlotte Veltman op

  Wow, wat mooi. Nee ik ken hem niet, maar op de kamerdeur zou deze antastisch staan. Ivm ruimte geen kerstboom voor mij meer mede omdat ik met krukken loop. Optuigen is voor mij datdoor niet meer gemakkelijk. Maar deze, ik vind hem prachtig.

 2. Margriet Neutel op

  Kijk dát is nu de goede kerstsfeer en eigenlijk het doek waar ik al een paar jaar naar uitkijk!
  Ik heb nl.een glazen voordeur én een luifel. In de zomer hangt er een “groen” doek waar ik met veel plezier naar kijk! (Zie bijlage) Maar de kersttijd vraagt om een ander,sfeervol en meer winters kunstwerk. Ik zie deze prachtige doek daar al hangen: het plaatje compleet!

  Heel toevallig was ik een paar weken geleden bij “Hilbrands bloemen en wonen” in Westerbork en zag daar een gedeelte van de collectie van Countryfield. Erg leuk en trendy!

  Vriendelijke groet,Margriet

 3. Dag Saskia,
  via een collega werd ik geattendeerd op jouw site. Ik kende het nog niet maar het brengt me helemaal in de stemming. Ik heb me dan ook gelijk aangemeld om op de hoogte te blijven van jouw nieuwtjes!
  Van het merk Countryfield had ik al wel eens gehoord, maar ik wist niet dat ze zóveel leuke dingen hadden. Daar word je toch blij van?! En…. áls ik al zo’n prachtig kerstdoek zou winnen zou ik het ophangen op de plek waar momenteel ons lievelingsschilderij hangt; prominent in onze kamer. Dan kunnen ook de mensen die langs ons huis lopen ervan genieten 🙂
  Hoe dan ook, ik blijf je volgen!
  Hartelijke groet, Lorette

 4. Wat onwijs tof! Vorige jaren heb ik in een studentenhuis gewoond met genoeg ruimte voor een boom. Dit jaar word voor het eerst dat een kerstboom niet gaat passen. Wat zou dit een perfecte oplossing zijn om toch dat kerstgevoel bij mij thuis te krijgen! Dan kan ik ook mooi daaronder de cadeautjes leggen voor de sinterkerst avond met mijn vriendinnen!

 5. Anneke Brussaard op

  Ik geef graag dit doek aan mijn moeder om haar nieuwe kamer in het verzorgingshuis leuk aan te kleden met de kerst!!

 6. Ah…wat ….
  Klinkt raar maar ik zou deze echt op de wc hangen.
  Lekker knus en het kan want plek genoeg .
  Vind het super

 7. Hoi Saskia,
  Ik vind het een hartstikke leuk doek, ik wilde er vorig seizoen één kopen maar vergat het steeds en was uiteindelijk te laat, overal uitverkocht!
  Snap ik want zo’n makkelijke gezellige boom vol met lichtjes wil iedereen wel.
  Ik woon nu niet meer zo groot dus heb in moeten leveren qua kerstboom, snik snik, het doek zou dus een welkome aanvulling op de muur of een deur zijn.
  Ik hou van lichtjes!
  Het merk Countryfield ken ik eigenlijk al een tijdje, vooral door de leuke tuin decoratie, waar ik zelf een paar spulletjes van heb.
  Kerstgroetjes Marijke ☃️

  • Wat een plaatje Het krijgt een mooi prominent plekje in de gang, zodat je bij binnenkomst direct de kerstsfeer ziet en voelt! Het merk kende ik nog niet. De lijst met ideeën, merken en winkels groeit gestaag

 8. Het prachtige doek is voor mijn lieve zoontje,
  om zijn leven te verlichten in een moeilijke tijd……

 9. Het prachtige doek is voor mijn lieve zoontje,

  om zijn leven te verlichten in een moeilijke tijd……

 10. ik ken het merk totaal niet, maar wat ontzettend leuk.
  ik zou hem aan mijn zoon geven, die is net verhuist, en niet veel ruimte om een echte boom neer te zetten, zeker niet met de kat
  dus dit zou een prachtig alternatief zijn

 11. Ik zou deze graag naast mijn home-office-plekje willen hangen. De kerstboom komt bij ons in de woonkamer te staan, maar het zou leuk zijn om mijn mini kantoortje ook in de kerstsferen te laten komen!

 12. sandra stallen op

  Hoi Saskia,
  Wat een super leuk wanddoek hier wil ik graag mijn moeder van 80 jaar mee verassen, ze heeft allebei haar enkels gebroken en gaat deze week vanuit het ziekenhuis naar een revalidatiecentrum de kamer is kaal en leeg ik weet dat ze er heel blij mee zou zijn zodat ze toch kerstsfeer in haar kamertje heeft.
  groetjes sandra stallen

 13. Ik zou hem op de schouw hangen, een echte blikvanger!
  Het merk kende ik nog niet, maar ze hebben prachtige spullen!

 14. Ik ga deze kerstboom naast de open haard hangen, zodat ik hem vanuit elke hoek van de kamer kan zien en ervan genieten

 15. Mooi!
  of ik hang het bij de eethoek of op de tussendeur…. (of miss. hang ik het als ik win, bij mijn ouders op! want ik weet niet of zij nog een kerstboom gaan kopen? 88jr.)

  misschien gaan we morgenochtend even naar de Driesprong kerst show, en anders ga ik morgen weer op jouw blog genieten… inspiratie op doen!

 16. ik kende het merk Countryfield nog niet. Maar ik weet wel dat dit doek een perfecte uitkomst zou zijn. Ik heb eindelijk een muurbedekende boekenkast, maar nu is de plek voor de kerstboom dus weg. Ik zou het doek dus aan de boekenkast hangen, zodat we toch een kerstboom hebben. De ballen had ik al een oplossing voor, een mooi lang lint door de kamer spannen en daar de ballen aan hangen.

 17. Wat een prachtig doek,het merk Countryfield kon ik eerlijk gezegd nog niet.
  Wat een leuk om te winnen voor mijn moedertje.
  Mijn moeder kan wel een lichtpuntje gebruiken, want mijn vader is 17 november 20 jaar geleden gestorven in Benidorm.
  In haar huiskamer zal het heel mooi staan.

 18. Marja van Meurs op

  Ik zou de kerstboom ophangen in de slaapkamer van mijn kleindochter van 5. Ze geniet zo enorm van de feestdagen en door omstandigheden is het dit jaar anders en zou ze zeker van zo’n mooie boom genieten. Lekker wegdromen onder zo’n prachtige boom.

 19. Raymond van Pelt op

  Oh wat zou dat mooi uitkomen, wij wonen nu in een tiny huis en loop al weken te denken hoe ik dat straks met kerst moet gaan doet want ruimte voor een kerstboom hebben wij echt niet,.
  Dus als het ergens echt goed tot zijn recht komt is het wel in ons mini huisje.
  Mooi plaatsje voor op de muur achter de bank.
  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Countryfield gehoord maar die zal ik nu niet meer vergeten.

 20. I love it too!!!! Ik denk dat ik het daarom gewoon de hele dag met me mee sleep . Het doek kan gewoon overal dankzij het handige ophanglatje en de batterijen. In de overkapping bij een winterse barbecue, savonds in huis in de woonkamer, of toch in de gang om de twee gasten voor het kerstdiner te verwelkomen? En ook boven m’n bed zal die t goed doen denk ik als sfeervol lichtje.

 21. Wat een mooi doek! Ik ken Countryfield (nog) niet maar ik heb even op hun website gekeken en het ziet er allemaal super uit. Wel mijn “cup of tea”!
  Wij hebben een nieuwe bank gekocht maar kwamen er achter dat de kerstboom niet meer op zijn oude plek kan staan doordat de bank nu groter is. Een andere plek is niet echt een optie door de beperkte ruimte. Maar ook door een dure badkamerverbouwing zit een nieuwe kerstboom er even niet in. Dit is dus een mooie tussenoplossing! Hij krijgt hoe dan ook een mooi plekje

  PS ik kon mijn reactie niet meer terugvinden na plaatsing dus ik probeer het nog een keer

 22. super leuke actie ik zou hem in mijn woonkamer ophangen het is een echte eye catcher. ga duimen dat ik het win. ga zo door met superleuke acties

 23. Wauw wat een super leuk doek! Ik maak heel erg graag kans om mijn nieuwe stekkie gezellig aan te kleden deze kerst. We zijn wat kleiner gaan wonen dus een kerstboom zal dit jaar helaas niet passen maar dit mooie doek kan zal ons studiootje helemaal in kerstsfeer brengen. Fingers crossed! 🙂

 24. astrid nijmeijer op

  HEY MOOI VOOR HET EERST HIER EN BEGIN AL BEETJE IN KERST SFEER TE KOMEN EN DIT IS WEL EEN MOOIE GEDACHTE

 25. Onze dochter is vandaag jarig, dus zou een leuk cadeautje voor haar zijn. Door onze toekomstige verhuizing naar een tijdelijke woning kan zij dit jaar niet een eigen kerstboom in haar slaapkamer krijgen. Dit zou voor haar een ideale oplossing zijn

 26. Ons gezin heeft een moeilijk jaar en de kerstboomdoek komt te hangen op de plek waar hij het meest nodig is.

 27. Voor mijn dochter die al heel lang een depressie heeft. Met Kerst zou ik haar graag het gevoel geef dat ze leeft. In elk ondoordringbaar bos staat ergens een prachtige Kerstboom. Die licht geeft, liefde, een vorm van gezelschap waar ik voor haar van droom.

  Deze mooie decoratie, ingetogen en vol smaak. Zou fantastisch wezen, wat hoop ik dat hij haar raakt. En ervoor zorgt dat ze weer wat gelukkiger wordt. Genieten van kleine dingen zoals een Kerstdineetje op je bord…

  Ach het is een magische tijd Kerst, maar wonderen zijn schaars. Toch blijf ik steevast hoop houden dat wij eerdaags. Weer zo close en vrolijk zijn als we altijd zijn geweest. Ons met vreugde voorbereiden op het mooiste Jaarfeest.

  Nu nog die schitterende wanddecoratie die sfeervol stralen zal. Ik hang hem (als ik win) prominent in de woonkamer en pal. Naast de bank waar mijn dochter veel op ligt. Dat is een prachtig plekje meteen in haar zicht.

  Kan niet anders dan dat hij de grijze wolken doet wegwaaien. In ieder geval ons huisje ENORM zal verfraaien!!! De liedjes, lampjes, bubbels & fruitcake. Zorgen er samen met Countryfield voor dat elke dag een feest is vanaf deze week 😀

 28. Zou in het huis van mijn zoon mooi hangen, nu het huis is gerenoveerd, en hij in november jarig is.

 29. Oh, die is gaaf! Een fantastisch cadeau voor mijn dochter die 1 december 19 wordt. Ze zit op een kamertje en alles is zo ingericht dat het net past! Een kerstboom kan er natuurlijk niet in, maar dit zou echt een hele mooie oplossing zijn, zeker nu ze er zo veel in d’r eentje zit!

 30. Leuk! Dit zou een goed alternatief zijn voor een kerstboom in verband met een kitten die alle planten ruïneert!

 31. O, wat een leuke kerstboom op dioek, en dan ook nog lichtjes erin… Staat erg leuk in de kamer en voelt zo heerlijk feestelijk aan…Zou m heel erg graag op eenmmplekje aan mijn redelijk kale muur hangen.

 32. Een ker kerstboomdoek voor de bewoners van het verpleegtehuis
  Leuk om onze oudjes een sfeervolle kerst te geven
  Mooi toch ??