WIN! Kerstboomdoek van Countryfield

744

Zoek je een manier om snel kerstsfeer in een ruimte te brengen? Of heb je geen grote woning en geen plek voor een kerstboom? Een kerstboomdoek kan altijd! Op een lege muur of zelfs op een deur (zoals ik heb gedaan voor de foto’s in deze blog). Deze woensdag windag maak je 5x kans op een kerstboomdoek van Countryfield. Wat je moet doen om kans te maken, lees je hieronder!

Countryfield

Ken jij het merk Countryfield al? Ik ben afgelopen zomer in de showroom geweest om de nieuwe kerstcollectie te bewonderen. Daar maakte ik deze video over. Countryfield is een heel tof interieurmerk dat je in heel Europa terugvindt. De kerstcollectie is altijd een erg belangrijk onderdeel. Ze hebben kerststerren, glazen kerstballen en allerlei kerstfiguren.

De collectie van Countryfield koop je bij tuincentra en winkels. O.a. Intratuin Duiven heeft een hele grote afdeling met Countryfield-producten, daar neus ik altijd uitgebreid rond als ik er een bezoekje aan breng. Op de website van Countryfield vind je een store locator met alle verkooppunten in Nederland en België.

Op de foto hierboven zie je trouwens – naast de prijs die je kunt winnen – nog een paar producten van Countryfield. De mooie kerstkrans van Eucalyptus, de goudkleurige belletjes en de twee verlichte kerstboompjes in de kast zijn er ook van. Helaas kun je die niet winnen vandaag. Maar mocht je ze mooi vinden, dan weet je in elk geval van welk merk ze zijn!

Wat kun je precies winnen?

Ik mag deze week van Countryfield vijf prachtige kerstboomdoeken weggeven. De doeken zijn gemaakt van textiel en hebben een mooie kerstboomprint. De afmeting is 110 x 60 centimeter. Er zitten lichtjes op batterijen in, je hebt 3 AA-batterijen nodig om de lampjes te laten branden. De kerstboomdoeken hebben een winkelwaarde van €44,99,- per stuk. De kerstboomprint is super helder en met de stralende lichtjes erin geeft deze wanddecoratie echt meteen super veel sfeer aan je ruimte. I love it!

Wat moet je doen om kans te maken?

Om kans te maken op dit prachtige doek, hoor ik graag van jou waar jij dit doek zou ophangen als je het wint! En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of je het merk Countryfield al kende. Laat hieronder uiterlijk 11 november 2020 een reactie achter om kans te maken. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Verder correspondeer ik niet over de uitslag.

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 18 moet zijn om mee te mogen doen en dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken op deze prijs. Ik wens jullie allemaal heeel veel succes en ben weer super nieuwsgierig naar alle reacties en verhalen.

Update: deze winactie is helaas afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen. De winnaars zijn: Ans Peijnenborg, Nora Roebers, Joline Kruize, Liz Lucasse en Eelke Kunne.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

744 reacties

 1. Het merk kende ik al wel. Ik zou hem bij ons op de badkamer op zolder daar staar ook ons bad en is ons plekje om terug te trekken. Een kerstboom is wat enthousiast maar ik zou dit doek wel kwijt kunnen op de deur van ketel. Damen met de geurige kerstkaarten droom ik vast een beetje weg van de feestdagen.

  • Dag Saskia, iedere zondag weer gezellig met al je leuke tips en foto’s. Ik zou graag dit doek winnen, maar eerlijk gezegd zie ik al allerlei reacties, waarvan ik denk: dat is lief (,vooral de mensen die hem bij 100jarige moeder, en 88 jarige buren willen ophangen. Dus, ja, ik heb in onze woonkeuken een prachtplek voor dit doek, maar geef ze maar fijn aan mensen die het echt nodig hebben. Succes met je blog, groetjes floor

 2. Veel te winnen, ik hoop dat de winnaars blij zijn met het gene ze winnen.
  Ik, ik win nooit iets maar wel blij en gelukkig voor de winnaars

 3. Ik ken het merk Countryfield niet maar ga zeker eens rond snuffelen.
  Deze prachtige prijs komt aan de muur boven de korte kant van de eettafel te hangen.
  Perfecte decoratie !

  • En kende Country field nog niet Maar wat een leuk merk met Leuke spulletjes ga zeker even verder snuffelen

 4. Carola Kroonenburg op

  Hallo Saskia, Ik zou graag het prachtige doek met kerstboom voor mijn dochter willen winnen.
  Over een paar dagen gaat ze naar haar piepkleine woningkje samen met haar zoontje (na een scheiding en een jaar van ellende) het viel niet mee om een woning te bemachtigen in deze overspannen huizenmarkt maar we kijken vanaf nu voorwaarts naar de toekomst en de mooi periode van kerst en versiering komt er aan dus deze boom voor op de deur zou een perfect begin zijn.
  Wij kennen het merk Countryfield zeker ze hebben heel veel leuke dingetjes en niet alleen voor kerst.
  grtjs en vast fijne feestdagen want kerst kan niet vroeg genoeg beginnen dit jaar, grtjs Carola

 5. Het is erg nu in een land te wonen waar kerstspullen etc. als niet essentiële producten worden beschouwd en je ze niet kan kopen . We mogen wel een echte kerstboom in huis halen maar niet versieren…….begrijpen wie begrijpen kan. ( ondanks dat onze regering oproept om overal nu al lichtjes buiten te hangen )
  Vandaar de hoop om eens iets te winnen en zo’n bijzondere kerstboomdoek binnen te halen.

 6. we hopen dit jaar opnieuw kerstavond te kunnen vieren met ons kinderen en kleinkinderen en zouden dan de salonzetels in ons garage plaatsen om zo in de living meer plaats te hebben om de corona-afstanden te kunnen respecteren..Een echt grote kerstboom zouden we niet zetten dit jaar ook om meer plaats vrij te hebben.
  Zo’n doek zou een heel tof alternatief zijn aan de muur waar normaal gezien onze echte boom zou gestaan hebben.

 7. Als ik zou winnen dan is ‘ie voor de studentenkamer van mijn dochter zodat zij ook een gezellig plekje kan maken en in de kerstsfeer kan komen. Niet genoeg plek voor een echte boom maar dit zou een ideaal alternatief zijn.

  • Beste Saskia, eerst en vooral bedankt voor de leuke kerst items en ideeën die je telkens met ons deelt. Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten die ook zo van de christmas spirit houden. Ik word zo ongelofelijk blij van kerstversiering en kerstmuziek heel het jaar door. Mijn hart wordt er helemaal warm van. Echter hebben we sinds een jaar 2 katten uit een asiel een gouden mandje in ons huis gegeven. Maar vorige kerst hebben we letterlijk mogen ondervinden dat een echte kerstboom met kerstballen en 2 katten niet samen gaan. Alle kerstballen waren gesneuveld en van de kerstboom bleef niet veel meer over. Daarom zou ik overgelukkig zijn mocht ik deze wondermooie kerstdoek winnen om dan toch nog een soort van kerstboom in ons huis te hebben met de prachtige lichtjes erbij. Ik zou hem aan de deur schuin tegenover onze zetel hangen in de living zodat we er van kunnen genieten terwijl we ‘s avonds gezellig met de katten in de zetel onder een dekentje liggen met appel-kaneel thee en een kerstfilm (a Christmas Carol). De perfecte avond! Hopend op goed nieuws. Groetjes, Debbie

   • En kende Country field nog niet Maar wat een leuk merk met Leuke spulletjes ga zeker even verder snuffelen

    Dit mooie doek zou ik zeker willen zien in mijn slaapkamer zodat ik. Elke dag als ik wakker word al in een Heerlijk vrolijke kerststemming kom

 8. Ja, ik ken het merk via jou haha.
  Ik denk dat ik hem buiten onder de overkapping naast de voordeur zou hangen. Gelijk een gezellige sfeer 😀

 9. Ik doe heel graag mee met deze winactie.
  Ik zou dit doek aan de deur in de woonkamer hangen daar zou die prachtig staan.
  Ik kende het merk Countryfield voor vandaag ook nog niet.

 10. Graag zou ik de kerstboom doek willen winnen dan geef ik hem aan mijn moeder van 88 jaar want zij wil geen kerstboom in haar huisje teveel gedoe maar mist hier door wel het kerstsfeer.

 11. Had de naam Countryfield wel eens gehoord maar me nooit verdiept in wat ze verkopen. Maar dit is geweldig leuk. Zou het doek graag winnen om mijn werkplek te versieren. Op mijn werkplek geen plaats voor een echte boom maar deze kan super goed boven het bureau hangen.

 12. Brigit Tunaydin op

  Wat een gaaf doek. Mijn keuken is te klein om een 2e kerstboom neer te zetten.
  De muur boven de tafel is helemaal vrij om dit geweldige doek neer te hangen zodat we toch een kerstboom hebben in de keuken

 13. Ik heb een klein stukje schuine muur in mijn woonkamer dat niet kertstig genoeg is. Er staat een bankje tegenaan. Daar staan schaatsen op, met aan de andere kant een klein besneeuwd boompje, maar ik mis nog iets… en nu ik dit doek zie, denk ik;

  JA, DAT IS WAT IK MIS!!!

  Het zou prachtig staan. ❤

  Btw… it’s beginning to look a lot like christmas in mijn huisje.
  Vandaag toch al een en ander neergezet. Ook omdat ik een nieuwe kast heb en dat vergt toch wat nieuwe kerstspulletjes… (zo vervelend… hihihi)

 14. Ik heb een klein stukje schuine muur in mijn woonkamer dat niet kerstig genoeg is. Er staat een bankje tegenaan. Daar staan schaatsen op, met aan de andere kant een klein besneeuwd boompje, maar ik mis nog iets… en nu ik dit doek zie, denk ik;

  JA, DAT IS WAT IK MIS!!!

  Het zou prachtig staan. ❤

  Btw… it’s beginning to look a lot like christmas in mijn huisje.
  Vandaag toch al een en ander neergezet. Ook omdat ik een nieuwe kast heb en dat vergt toch wat nieuwe kerstspulletjes… (zo vervelend… hihihi)

 15. Wat leuk! Echt iets voor mijn vriend die geen kerstboom bij zichzelf op zet. Is het toch gelijk gezellig in huis!

 16. Ik ken het merk Countryfield nog niet, maar heb al even gekeken naar al het moois wat ze te bieden hebben, Het doek komt boven het bureau van mijn dochter. Echt kerstgevoel

 17. Dag Saskia, ik zou hem ophangen bij mijn buren. Ze zijn 85 en 87 jaar oud en hebben wel wat lichamelijke problemen, maar zijn mentaal nog sterk. Een kerstboom hebben ze niet meer, maar genieten van kerst dmv. Kerst bakjes, etc. Ik zou ze deze kerstboom gunnen. Makkelijk op te hangen en zo weer weg te halen.

 18. Patrick Janssen op

  In m’n nieuwe appartement! Ik heb nog geen boom, wellicht dat deze dit jaar ook niet in huis komt. Het zou ideaal zijn als deze aan de deur komt, zodat ik deze vanuit de woonkamer kan zien.

 19. Wauw het lijkt me super gaaf om deze bij ons aan de muur zien te hangen.
  We komen met deze coronatijd bijna nergens en dit zou een mooi alternatief zijn
  Het merk is mijn onbekend
  Groetjes Albertje

 20. Ik zou hem in de woonkamer ophangen omdat we geen ruimte hebben voor een kerstboom maar ik het wel graag wil

 21. Wat een leuke actie, ik ken het merk niet, althans niet bewust. Ik vind het echt een leuke oplossing ipv een kerstboom die niet zo handig past in het huis! ik doe graag mee voor deze prijsvraag!

 22. Antoinette Lemaire op

  Hoi Saskia,
  Het merk countryfield ken ik nog niet. Zal er zeker naar gaan kijken. Het doek is heel mooi heb ze al gezien. bij Intratuin. Ik heb een grote muur in de woonkamer en daar zat een bloemenraam in. Maar door dat raam heb ik al jaren vocht in die muur, dus werd dat raam jammer genoeg eruit gehaalt. En nu heb ik een grote witte muur. Dus daar zou ik dat mooie doek ophangen , is meteen een mooie blikvanger als men de woonkamer binnen komt. Alvast bedankt voor al je leuke foto’s en ideen.
  Groetjes

 23. Deze komt dan in de hal te hangen, direct bij binnenkomst een prachtige kerstboom. Hoe welkom kan men zich dan voelen, toch?
  Het merk Countryfield kende ik nog niet, dus ik ga dadelijk eens heerlijk snuffelen. Ik heb al gezien dat er 2 verkooppunten in mijn omgeving zitten :D.

 24. Dorienne van der Veer op

  Hallo, wat een idee zeg. Zat gisteravond met mijn dochter te bespreken dat wij dit jaar geen kerstboom gaan plaatsen. Mijn man en ik (77 en 72!!!) zijn afgelopen juni van een woonboerderij naar een appartement met 2 slpkrs gegaan. Echt wel even wennen hoor! Maar zo’n kerstboom aan mijn deur in de woonkamer (overigens is dat de enigste deur in de woonkamer) zou wel erg mooi zijn. Want ik wil wel een kerstsfeertje in huis brengen. Ondanks de Corona en het isolement zoals we moeten leven (beiden horen we tot de kwetsbare doelgroep!!!) willen we toch wel de warmte, de vrede en de gezelligheid voelen. Onze kinderen mogen niet komen – zoals andere jaren voor een kerstdiner!). Maar ik moet blij zijn dat onze dochter heel goed voor ons zorgt. Niets is haar teveel. Eigenlijk zou zij zo’n wanddoek verdienen. Niet ik!!!

 25. Onze tussen hal van kamer naar keuken is altijd zo donker, we lopen veel heen en weer. Lijkt me mooi sfeer geven voor de kerst.
  Ik zie het al voor me

 26. Door ruimte tekort zou dit de ideale oplossing zijn voor mijn verlangen van een kerstboom in mij kamer(tje) .
  Ik maak dan ook graag kans.

 27. Graag zou ik deze doek winnen voor mijn kleindochter die voor het eerste jaar studeert in Leuven {B} op haar kleine studentenkamer zou dit doek nog precies passen .En heeft ze toch een beetje Kerst sfeer op haar kamer.

 28. monique wirken op

  zou deze doek ophangen in de kamer van mijn moeder in het verzorgingstehuis waar zij zit en weinig ruimte heeft. Thuis hadden wij altijd een hele grote boom en was de kamer helemaal versierd.
  Mijn moeder (100 jaar!) is nog steeds een grote fan van kerstmis,

 29. Verhofstadt Nancy op

  Beste ,

  ik vind deze kerstboomdoek een fantastich idee.
  Ik heb geen ideaal plaatje om een mooie echte kerstboom te zetten.
  Ik zou dus deze doek op de schoorsteenmantel hangen.
  Het zou er PRACHTIG hangen.
  Hopelijk win ik dez doek 🙂
  mvg,
  Vehofstadt Nancy

 30. ik loot graag mee voor in de woonkamer
  doen al jaren zonder , want met 2 katten in huis, is het voor een
  ‘echte’ kerstboom echt niet pluis….
  en ja heb Countryfield weleens bij t
  winkelen voorbij zien komen

 31. Sanne van Diepen op

  Wauw ik sta echt even te kijken van dit prachtige doek! Ik ken Countryfield nog niet en werd meteen enthousiast nadat ik je artikel gelezen heb. Wat een toffe interieur kerstartikelen.. ik woon in een kleine studio in Amsterdam, heel erg fijn nu tijdens de coronacrisis dat als ik thuis kom als verpleegkundige ik niet het risico heb om anderen te besmetten. Maar het keerpunt hiervan is dat het soms best saai / eenzaam alleen is. Daarom decoreer ik nu al in de wintersfeer om een fijne en gezellige huissfeer te krijgen. Daar wordt je toch intiem gelukkig van! Dus vandaar dat ik in deze heerlijke kleine studio ook geweldig blij zal zijn met dit prachtige doek.