Cadeautip! My Jewellery adventskalender met sieraden & accessoires

2

Samenwerking – Adventskalenders zijn al lang niet meer alleen maar gevuld met chocolaatjes (al zijn die natuurlijk ook geweldig). Je hebt ze tegenwoordig met vanalles erin: make-up, bier, wijn, spelletjes, bloemzaadjes, zeepjes, thee en… mooie sieraden & accessoires! Afgelopen week ontving ik de nieuwe My Jewellery adventskalender. De verpakking alleen is al prachtig. En de inhoud is eveneens superleuk! In deze blog vertel ik je er graag wat meer over.

Let the Xmas Countdown Begin!

De adventskalender van My Jewellery zit in een prachtige zwarte doos. Alleen die is al mooi om te zien. Erin zit een hele mooie roze ster met gouden accentjes en tien genummerde vakjes. Achter elk van de deurtjes in deze adventskalender zit een ander cadeautje. En dat zijn niet alleen mooie sieraden, maar ook bijzonder leuke accessoires.

Je kunt de kalender in twee verschillende versies kopen: goud & zilver. Ik heb zelf voor de gouden versie van de My Jewellery adventkalender 2020 gekozen, omdat ik tegenwoordig het liefst goudkleurige sieraden draag (al hou ik ook van zilver en witgoud).

Bepaal zelf wanneer je begint met openmaken

Ik kon natuurlijk geen blog schrijven over deze adventkalender zonder de tien vakjes open te maken en te ontdekken wat er allemaal in zit. Dus dat heb ik gedaan! De vakjes gingen wel wat lastig open, haha. Ik zal de details niet verklappen, want ik wil de verrassing niet spoilen. Maar de spulletjes zijn echt leuk, zeker voor jongere vrouwen. Er zitten o.a. oorbelletjes in, armbandjes, een kerstige scrunchie en kettinkjes. Meer vertel ik niet hoor! De adventskalender kost €49,95 maar de spulletjes erin hebben bij elkaar een waarde van €138,50.

Omdat deze mooie ster met cadeaus geen 24 maar 10 vakjes heeft, heb je ook lekker de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je begint met openmaken! Start je op 1 december en ga je door t/m 10 december? Dat kan! Begin je op 14 december en open je elke dag tot aan Kerstmis een vakje? Ook dat is een mogelijkheid. Of je begint gewoon nu al, omdat je wel een dosis Kerst kunt gebruiken in deze lastige novembermaand. It’s up to you.

De adventskalender van My Jewellery bestellen

Mocht je dit een leuk cadeautje vinden voor jezelf of voor een vriendin, je zus of dochter: wacht dan niet te lang en bestel ‘m gauw op de website van My Jewellery. Vorig jaar was deze adventskalender namelijk razendsnel uitverkocht en het zou natuurlijk zonde zijn als je misgrijpt. Zoek je nog meer ideetjes voor adventskalenders? Hier vind je al mijn blogs over dat onderwerp op een rijtje!

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties