WIN! Mickey & Minnie marching band notenkrakers van Kurt S. Adler

687

De winactie van deze week heeft the three M’s in overvloed: Mickey, merry & magic! Ik mag namelijk een setje gloednieuwe Minnie & Mickey notenkrakers weggeven van favo kerstmerk Kurt S. Adler. Ben jij een Disney fan of hou je gewoon ontzettend van notenkrakers (of misschien wel allebei)? Lees deze blog dan goed door en doe vooral mee!

Dreams come true: een speciale Disney-kerstcollectie

De mensen bij Christmas Inspirations – het bedrijf dat kerstmerk Kurt S. Adler in Europa verkoopt –  zijn gróte Disney-fans. Al jaren droomden ze ervan om een speciale Disney-collectie uit te brengen. Dat bleek echter nog niet zo makkelijk om te regelen. Maar het is ze gelukt, en dit jaar is het eindelijk zover! De collectie ligt in de winkels.

De gloednieuwe Kurt S. Adler Disney-kerstcollectie bestaat uit leuke ornamenten van de drie populairste prinsessen (Ariel, Assepoester en Rapunzel), Mickey & Minnie Mouse, Winnie the Pooh & Friends, Donald Duck, Pluto en natuurlijk Anna, Elsa en Olaf uit Frozen. Al deze figuren komen ook terug op stoffen kerstsokken en glazen Disneyballen.

mickey notenkraker disneyDe speciale Disney-collectie van Kurt S. Adler is bij de meeste grote tuincentra te koop. En de collectie van dit jaar is nog maar het begin. In 2021 wordt het assortiment nog verder uitgebreid, met onder andere een Villains-collectie. Denk aan versieringen met daarop bad girls als Ursula en Cruella.

Wat kun je deze week winnen?

Christmas Inspirations brengt in de collectie voor Kerst 2020 vooral ornamenten voor kinderen. Maar ze hebben ook zeker aan volwassenen gedacht! Mickey & Minnie zijn zulke iconische figuren dat juist volwassen Disneyfans er graag een notenkraker van in huis willen. De speciale marching band Minnie & Mickey notenkrakers zijn zó populair dat ze in diverse winkels al zijn uitverkocht!

Speciaal voor jullie heeft Christmas Inspirations een setje vrolijke muizen opzij gezet. En ik mag ze onder mijn lezers verloten! Hoe tof is dat? De notenkrakers hebben een perfecte maat, ze zijn ongeveer 25 cm hoog en staan op een mooi voetstukje. Op een gouden plaque staan de namen Mickey en Minnie met zwarte letters geschreven. De rode outfits die ze dragen zijn natuurlijk lekker kerstig. En het is echt een leuk & lief setje samen.

minnie & mickey notenkrakerHoe maak je kans op de Minnie & Mickey notenkrakers?

Wil je kans maken op dit schattige setje? Natuurlijk wil je dat! Ze zijn zó leuk! Meedoen is simpel. Laat hieronder uiterlijk 2 december 2020 een reactie achter en vertel me wat jij hebt met Disney en/of met notenkrakers. Wat vind je er zo bijzonder aan? Waar zou je ze neerzetten in jouw huis? Onder alle reacties wordt één setje met een Minnie en een Mickey notenkraker verloot.

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je minimaal 18 jaar moet zijn en in Nederland of België moet wonen om mee te kunnen doen. De winnaar ontvangt via e-mail bericht en de naam van de winnaar komt onderaan deze blog te staan. Verder communiceer ik niet over de uitslag. Dat wil zeggen dat ik geen vragen beantwoord over of de uitslag al bekend is en wie er gewonnen heeft. Lieve mensen, ik wens jullie weer allemaal heel veel succes!

Update! Deze winactie is afgelopen, je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaar is Joanne van der Sluis. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

687 reacties

 1. Wat zijn ze leuk! Wat zouden ze leuk staan op ons plankje met notenkrakers boven ons kerstdorp! Heel veel notenkrakers staan daar nog niet, dus er is zeker nog een plekje voor hier in huis! En dan ook nog van Disney waar we hier in huis allemaal gek op zijn!

 2. hier kan ik alleen maar van dromen
  dus ze mogen van mij hierheen komen
  als kind zijnde al gek op ze en krijgen
  ze uiteraard een mooi eplek in het raamkozijn

 3. Ikzelf ben nog altijd gek op Disney films, maar deze notenkrakers zijn perfect voor mijn lieve moeder. Ze heeft verscheidene Mickey en Minnie beelden en geniet intens van het kerstseizoen, deze notenkrakers zijn een mooie kerstaanvulling en vooral een kerstínvulling naast haar Disney beelden. Ik weet zeker dat ze een ere plekje krijgen op het dressoir naast de tv, zodat ze mooi centraal staan.

 4. Wat zou ik dit graag willen winnen, ze zien er zo schattig uit. Ons hele gezin is gek op de kerst en disney.
  Ze zullen heel mooi staan bij de rest van onze kerstversieringen.

 5. Wat een leuke actie ik doe graag mee! Niet voor mezelf want eigenlijk heb ik niet zoveel met Disney, uiteraard wel met kerst :), maar ik doe graag mee voor mijn allerliefste buurvrouwtje. Zij is grote fan van Disney. Haar kerstboom bestaat uit kerst Disney ballen en ook buiten de kerst om staan en hangen er allerlei beelden en schilderijen van Disney in huis. Ik zou haar hier echt superblij mee maken.

 6. Als rasechte Disney fan gaat mijn ❤️ hier gelijk sneller van slaan: Ik ben bijna 50, maar het kind in mij kan er maar geen genoeg van krijgen.

  Mijn huis wordt 1 x per jaar omgetoverd in Disney-style met verschillende kerstversieringen, een kerst servies en mijn Chip&Dale notenkrakers en nog wat andere items die ik in de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn Disneyworld & Disneyland Parijs reizen.

  Deze Notenkrakers zouden een prachtige aanvulling zijn bij mijn collectie, voornamelijk omdat Mickey en Minnie voor mij staan voor blij en gelukkig zijn en het leven delen met de persoon waar je van het meeste om geeft.
  Dat is niet alleen een mooie boodschap voor kerst, maar zeer zeker voor heel 2020! ✨

 7. Melanie Caitlin op

  Oe, ik doe heel graag mee want toeval of niet: onze oude notenkraker is net stuk gevallen.

  Net als de rest van de reacties zijn ook wij helemaal gek op kerst thuis. Ik vink af: huwelijksaanzoek in de kerstperiode, getrouwd met kerst en meerdere kerstreisjes zoals Santa Claus Village in Lapland en natuurlijk ook Disneyland.

  Onze collectie Disney kerstartikelen groeit gestaag, haha. Zo hebben we inmiddels customised stockings voor het hele gezin en héél veel kerstballen met Mickey Mouse thema. Deze notenkrakers zouden er fantastisch bij staan.

  Ik ben natuurlijk niet de enige die enthousiast is en vast ook niet de meest bijzondere, maar wat zou ik dit TOF vinden. ;D

 8. Aaaah deze past perfect in mijn schoonmoeders kerstverzameling. Die wil ik graag winnen voor haar <3

 9. Wat leuk seg!
  Ik zou ze graag winnen voor mijn vriendin die helemaal gek is van Disney en kerst.
  De ideale combi dus.

 10. delaplace isa op

  Disney is heerlijk, het is stappen in een bubbel waar alles mooi is,. ik wandel Disneyland altijd binnen met tranen in de ogen, gewoon omdat het er zo mooi is! zeker met de Kerstdagen, de versieringen en de Kerstsfeer zijn er top!! van grote ornamenten in de grote Kerstboom tot de kleinste versieringen op een cupcake, het is er zalig!!
  Deze Mickey en Minnie zouden een ereplaats krijgen bij ons!

 11. sandra berkhout op

  Ik ben gek op Disney en op kerst/notenkrakers dus 2 in 1 product is een dream came true. Ik zou ze naast de tv zetten zodat ik er de hele avond naar kan kijken terwijl ik een kerstfilm kijk. Nu nog een beetje kerstmagie/geluk.

 12. Ik ben gek op Disney! Ik kijk daar zo graag films van! Gelukkig heb ik nu een neefje als goed excuus om nog meer tekenfilms te kijken 😀
  Wat was de notenkraker film van Disney leuk!

 13. Hoi Saskia, wat een geweldige winactie. Deze Mickey en Minnie notenkrakers combineren twee van mijn favoriete dingen: Mickey Mouse/Disney en notenkrakers! Een paar jaar terug ben ik in aanraking gekomen met mijn eerste eigen notenkraker op een Duitse kerstmarkt en daarna heb ik The Nutcracker balletvoorstelling gekeken en meteen ook maar het originele verhaal van E.T.A. Hoffmann gelezen. Sindsdien valt mijn oog overal op notenkrakers en inmiddels heb ik een bescheiden verzameling van zelf gevonden of gekregen notenkrakers. Een Disney-variant zit daar uiteraard niet tussen. Maar stel dat ik zou winnen, dan zouden deze Mickey en Minnie waarschijnlijk niet lang bij de collectie blijven, want mijn enige neefje is helemaal weg van Mickey Mouse, dus ik heb zo’n vermoeden dat hij nóg blijer hiervan zou worden dan ikzelf!

 14. Net op de valreep zie ik deze prachtige Mickey en Minnie notenkrakers. Van kind af aan ben ik een groot Disney fan. Het is me met de paplepel ingegoten. Uiteraard heb ik mijn kinderen met deze goedaardige virus ook besmet. Dus in huize Pauline zijn deze prachtexemplaren MEER dan welkom. Ik ga een speciaal plekje (voor iedereen goed zichtbaar) vrijhouden midden in de woonkamer. Want wat zal ik er trots op zijn.

 15. Net op tijd 🙂

  Wat ik heb met Disney; al jaren als klein kindje al dol op Disney. Vroeger met mijn moeder in een zo goed als lege bioscoop Doornroosje gezien, zo mooi op het grote doek. Dus toen ik kinderen kreeg gelijk goed opgevoed en we zijn al diverse keren in de het Disney park Parijs geweest. Zelfs vorig jaar in Disneyland California geweest, echt erg gaaf, zelfs met een zoon van 19
  En natuurlijk hadden we honderden films, eerst video maar later DVD’s en dat voordeel had meteen een groot nadeel want kids willen herhalen, herhaling, herhaling de uitvoering van de notenkraker staat op Mickey’s kerst magie. Mijn dochter vond die de mooiste en bleef erom vragen. Nu hebben we Disneyplus dus de kerstdiner staan al aan
  Ondertussen hebben we 2 kerstbomen, de paarse boom heeft allerlei Disney dingen, souveniers uit de parken of gewoon als het maar Disney is. En daar zit wat roods bij, zoals de piek van Jack skellington. En dus heb ik wel ruimte voor de 2 rode kerst notenkrakers. Ik vind ze prachtig en als ik de loterij zou vinden dan wist ik het wel. De notenkrakers van Alice in Wonderland maar ja, dan wil ik ook de set dus waar blijft het winnende lot ☺️
  De ruimte heb ik wel, vooral omdat ik meer het huis wil versieren, de notenkrakers kunnen bij de tv staan. De kast daar onder is nieuw en daar wil ik ook nog een guirlande maken, met lampjes en ballen erin.

 16. Als kind was ik al een grote Disney liefhebber. Het begon allemaal bij Knabbel en Babbel en vervolgens Merlijn de Tovenaar, De Reddertjes, Assepoester, Belle en het Beest en alle andere Disney verhalen. De Disney knuffels ontbraken ook niet. Op de middelbare school was voor mij toch wel het hoogte punt om een groot werkstuk te maken over Walt Disney. Vandaag de dag is de liefde voor Disney er nog steeds, tezamen met onder andere voor ballet, kunst en geschiedenis. De geschiedenis van de Notenkraker vind ik heel interessant, je ziet het ontstaan al in beelden in je eigen fantasie. Alles komt tezamen in deze twee mooie beeldjes vandaar dat ik ook heel graag mee zou willen doen aan deze feestelijke actie om kans te maken op deze bijzondere exemplaren.

 17. DInsey en Kerst zijn de twee dingen die het meest magisch zijn ter wereld. De combinatie is toch echt de enige vlucht die je op dit moment kan nemen door Corona. Let it be!

 18. Sascha van Griensven op

  Oooh wat een leuke winactie! I love it!
  Ik zou deze notenkrakers graag willen. Ze passen perfect bij de boom waarvoor ik aan het sparen ben!
  De boom van de intratuin in Duiven vol met notenkrakers neem ik als inspiratiebron, geweldig!
  Ik ben dit jaar begonnen met het sparen van ornamenten, ballen en notenkrakers. Deze zouden geweldig zijn.
  Zolang wij niet naar Disney kunnen gaan, halen we Disney wel hierheen.

  ALWAYS believe that something magical is about to happen!

 19. Ik ben een Disneyfan van het eerste uur en dat begon natuurlijk allemaal met Mickey! Ik zou de set dolgraag winnen, ze krijgen dan een mooi plekje in mijn nieuwe huis 🙂

 20. Marieke Hulskers op

  Ik ben helemaal fan van Disney! Ik ben met de films opgeroeid. Geweldig en na zoveel jaar later zijn ze nog steeds super leuk om naar te kijken! We hebben ook tinkerbel in onze boom hangen.

 21. Rowena Hovenga op

  Kurt S Adler zijn de notenkrakers makers als je mij vraagt. Ik heb nu mad hatter en het konijn van Alice in wonderland. 2 notenkrakers is natuurlijk veel te weinig. Standaard is ook zo standaard dus kom maar op met die Disney collectie!