WIN! 2x een kerstpakket vol lekkers van Sweet Appetite

401

Als je Christmaholic al langer volgt dan heb je ze vast wel eens zien langskomen: de prachtige eetbare kerstcreaties van Marieke – de vrouw achter Sweet Appetite. And I’ve gotta say, dit jaar heeft ze zichzelf toch wel overtroffen hoor. Ik mag deze week twee mensen blij maken met een heerlijk zoet kerstpakket vol lekkers dat je eigenlijk niet wil opeten, omdat het gewoon zó mooi is.

Eetbare kunst voor Kerst

De zoetigheden op de foto’s in deze blog zijn dus gemaakt door Marieke de Korte van Sweet Appetite. Nadat ze een tijd in een Toscaanse pasticerria werkte, besloot Marieke patisserie te gaan studeren in Londen. Eenmaal terug in Nederland startte ze haar bedrijf Sweet Appetite. Nu verkoopt ze via haar webshop de lekkerste koekjes, macarons en lollipops.

Elk seizoen staan er weer nieuwe, originele smaken macarons in haar webshop. En nu zet ze dus volop in op kerstlekkers! Mocht je nog een leuk, origineel en mooi cadeau zoeken voor je geliefden (of niet willen afwachten of je wint): neus er zeker eens rond. En don’t worry: Marieke pakt al haar eetbare kunst super goed in. Bij mij is het altijd helemaal heelhuids aangekomen (al is het nooit lang heel gebleven, als je snapt wat ik bedoel ;-))!

Wat kun je precies winnen deze week?

Ik mag twee lieve lezers blij maken met een pakket t.w.v. ruim €50,- vol kerstlekkers. Daar zit in: een doosje met kerstkoekjes, heerlijke kerstmacarons, gingerbread sparkle chocolaatjes en – als klap op de vuurpijl – 2 fantastische notenkraker XL koeken. Hieronder lees je wat meer over de verschillende items in het pakket.

De Santa’s Cookiebox is een mix van 10 kruid- en vanillekoekjes in vintage kerstdesigns. De box is o.a. verkrijgbaar als Brievenbuspostbox, dus je kunt hem ook versturen naar iemand als origineel kerstcadeau. Alle koekjes zijn feestelijk verpakt en kun je per stuk serveren of bijvoorbeeld op een mooie schaal bij de koffie, thee of warme chocolademelk.

De Santa’s Christmas Macaron box is gevuld met 12 macarons in 4 kerstsmaken: frambozen & witte chocolade, karamel, appeltaart en gingerbread. De macarons zijn allemaal feestelijk versierd in kerststijl, bijvoorbeeld met eetbare juweeltjes, goud en glitters.

Santa’s Gingerbread Sparkle Chocolates zijn gingerbreadmannetjes van melkchocolade, versierd met goud en glitters voor extra sparkle. En tot slot, die prachtige Notenkraker XL. Dit is een extra grote vanille Notenkrakerkoek, handgedecoreerd door Marieke – met diverse eetbare goudkleurige details. De notenkrakerkoek is verpakt in een feestelijk cadeaudoosje en dus ook echt een tof cadeautje!

Have you been sweet this year?

Wil jij kans maken op één van de twee smakelijke pakketten met kerstlekkers van Sweet Appetite? Laat dan hieronder uiterlijk 16 december 2020 een reactie achter. En vertel me daarin twee dingen:

 1. Tell me if you have been sweet this year (in het Nederlands: of je wel lief bent geweest ;-)). Want dat moet de kerstman natuurlijk eerst weten voordat hij je een cadeautje geeft.
 2. En daarnaast; wat het lekkerste kerstsnoep / de lekkerste kerstzoetigheid is die je ooit hebt gegeten.

Dat is het! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar moet zijn om mee te doen en in Nederland of België moet wonen. De winnaar ontvangt via e-mail bericht. Onder deze blog wordt de naam van de winnaar geplaatst. Over de uitslag communiceer ik verder niet, dus vragen over wie er gewonnen heeft of wanneer de uitslag bekend is, worden niet beantwoord.

Ik wens je heel veel succes weer!

Update! Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Annemiek de Haas en Gail van den Hanenberg. Zij hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

401 reacties

 1. Ik ben hartstikke lief geweest! Voor zover dat kon in 2020 in ieder geval, haha! En mijn favoriete zoetigheid met kerst: gevulde musket kerstkransjes… Heerlijk!

 2. Mag ik het ook voor een ander proberen? Ik wil de box namelijk graag voor mijn vriend winnen! Terwijl ik in quarentaine & isolatie zat heeft hij namelijk enorm goed voor mij en onze huisdiertjes gezorgd, plus 1 van deze huisdiertjes is recentelijk overleden waardoor wij allebei goed kapot zijn maar ook in deze periode was hij weer zo enorm lief en zorgzaam voor me, mijn brute bouwvakker liet zn hartje even blijken haha! Onze favoriete kerst snoepjes zijn de choco kransjes voor in de boom, die met musketzaad! Sinds 1 nov staat de boom en we zijn inmiddels 3 zakken verder :)!

 3. Hallo wat ziet dat er heerlijk uit!! Bijna te zonde om op te eten!!
  Vroeger bewaarde ik mijn lekkers altijd te lang, dan was het echt niet meer te eten. Maar van die mooie paashazen, vond ik echt te zonde om op te eten en die stonden dan heel mooi in mijn glazen kast.
  Ik ben heel lief geweest zegt mijn zoontje!
  Het lekkerste kerst cakeje is toch Tsjechische trdlenik. Heerlijk op de kerstmarkt!

 4. Hai

  Wat een geweldige actie ik probeer altijd lief te zijn en zorg graag voor andere zo ben ik nu mijn favoriete kerstkoekjes volop aan t bakken en glazuren zodat ik veel van mn vrienden en familie kan verblijden met een lekker zakje koekjes..
  ik zou t super gaaf vinden om deze koekjes te mogen proberen en wie weet haal ik er nog wel wat ideeen of tips aan over
  Lieve kerstgroetjes