WIN! Opbergset voor je kerstspullen van Sunware

392

Ik weet het… het is nog veel te vroeg om te praten over het opbergen van je kerstspullen. Je geniet er nu juist zo hard van! Maar voor een winactie maken we wel even een uitzondering, toch? Ik mag namelijk deze week aan twee van jullie een kerstopbergset van Sunware cadeau doen! Wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt, lees je hieronder.

Handige Sunware kerstopbergers

Als je mijn blog al langer volgt dan heb je vást al eens iets van Sunware zien langskomen. Zo niet, dan vertel ik je heel graag wat meer over dit Nederlandse merk. Sunware heeft allerlei soorten superhandige opbergers, waaronder dus een complete kerstcollectie. Via hun webshop verkopen ze de meest handige dozen & andere opbergoplossingen voor je kerstspullen.

Denk aan speciale dozen voor je kerstballen (die kun je dus winnen vandaag). Maar ook handige opbergers voor kerstlampjes, voor je kerstboom, voor kerstkransen en zelfs voor je inpakpapier. Wat ik ook leuk vind om te vermelden, is dat de opbergers allemaal in Nederland worden geproduceerd. Heel lokaal dus!

Een paar weken geleden heb ik in samenwerking met Sunware ook een leuke video gemaakt met tips voor het opbergen van je kerstspullen. Die bekijk je hieronder! Ik deel wat algemene tips, laat zien hoe ik mijn versiering heb georganiseerd en je ziet ook enkele van de Sunware producten in actie.

Wat zit er in het prijzenpakket?

Ik mag twee pakketten verloten, en dus twee van jullie blij maken met een opbergset van Sunware. Benieuwd wat er allemaal in het pakket zit?

Hoe maak je kans op deze prijs?

Kans maken op één van deze twee prijzenpakketten van Sunware? Dan hoor ik in een reactie hieronder graag waarom jij wel wat opbergers kan gebruiken voor je kerstspullen. Heb je dit jaar een hoop nieuwe versiering gekocht, waar je nog geen plek voor hebt? Heb je alles nu op een onhandige manier georganiseerd en wil je je spullen op een fijne manier opruimen na Kerst?

Laat het me uiterlijk maandag 21 december weten in een reactie hieronder! De winnaars ontvangen via e-mail bericht en hun namen worden onder dit artikel geplaatst. Over de uitslag wordt verder niet gecommuniceerd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar of ouder moet zijn en in NL of BE moet wonen om kans te maken.

Dit was alweer de laatste winactie van dit seizoen. Ik weet het, nog één keer kans om mee te doen en een toffe prijs te winnen. Volgend jaar ben ik weer bij je terug met te gekke winacties, promised :). Heeel veel succes allemaal!

Dit artikel is in samenwerking met Sunware tot stand gekomen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

392 reacties

 1. Ik heb veel dozen waar toch niet alles wat bij elkaar hoort, in kan. Dus het zou handig zijn om voor al de glazen ballen bv. een aparte doos te hebben waar alles overzichtelijk in kan worden opgeborgen. Dus ik zou dit pakket erg graag winnen.
  Ook ons kerstdorp is weer flink uitgebreid, dus die kerstboxen komen wel vol.

 2. Jacqueline Ik Boonstra op

  Nou ik kom graag in aanmerking voor de box omdat ik dit jaar de mijne, van karton heb moeten weggooien omdat de muizen ervan hadden gegeten. Ik heb hierdoor veel moeten wegdoen en nieuw moeten kopen.

  • Irene Karssemakers op

   Oh das toch wel handig zo’n opbergset. Nu heb ik gewoon alles in kartonnen dozen en ja dan gaat er nog wel eens iets kapot helaas. Ik doe dus graag mee met deze winactie. Ook wens ik jullie fijne gezellige dagen toe. En ik kijk er weer naar uit om volgend jaar weer de kerstmails te ontvangen. Zo leuk om te lezen.

 3. Graag zou ik zo’n mooie doos willen winnen ,om alles mooi en overzichtelijk op te bergen , want ik bewaar mijn spulletjes nu in kartonnen doosjes en tasjes en vaak kan ik iets niet vinden.

 4. Ik ontdekte op zolder achter het schot een gigantische disaster. Na vorig jaar mijn Kerstspullen noodgedwongen in een stoffen wasmand opgeborgen te hebben. Kwam ik er twee weken terug achter dat mijn kat het een leuke verstopplek vond. En met de krantenpapiertjes waar alles in gewikkeld zat zeer creatief aan de gang was geweest. Gevolg => heel veel beschadigde ornamenten !! Vooral mijn Zweedse strofiguren hadden een tja, geheel nieuwe look zullen we maar zeggen. En overal écht overal papier snippers… Leuk zo’n sneeuweffect, maar niet heus 🙁 Dus een goed opbergsysteem zou fantastisch zijn!! Want mevrouw Pluisje is net als haar baasje dol op Kerst en van het enthousiast “decoreren”.

 5. In de loop der jaren heel veel Kerstspullen bij elkaar verkregen. En nu zoonlief druk bezig is om op zich zelf te gaan, willen wij graag hem het een en ander meegeven. Hoe fijn omdat gelijk te kunnen organiseren in handige dozen.

 6. o die win ik ook heel graag….
  de doos die ik nu heb is een oude doos van een kerstpakket die ik ooit kreeg.
  krijg al jaren geen kerstpakket meer, dat heb je als je arbeidsongeschikt bent, helaas..
  hele mooie prijs!
  brengt weer wat licht… geeft energie als ik win… moet een moeilijk traject in… bestraling… komt goed.
  Iedereen hele fijne feestdagen en goede gezondheid in 2021 ♥

 7. Geweldig deze prijs. Ik wilde na Kerstmis nieuwe dozen gaan kopen omdat de mijne uitklaar vallen.
  Dus zou ik heel graag in aanmerking komen!!!

 8. Wat handig! Heb enkele versieringen bijgekocht maar heb Nog niks om alles op te bergen, totaal niet aan gedacht
  Zeer handig om alles mooi, netjes op te ruimen

 9. Waarom? Wij hebben thuis echt over the top veel kerstversiering en en elk jaar sneuvelen veel kerstballen, omdat de dozen die wij gebruiken niet goed zijn. Ook gaan er lichtjes kapot, want als een lichtje kapot gaat gaan ze allemaal kapot. 🙁

 10. Hoihoi,
  het opbergen van mijn kerstspullen zou inderdaad een stuk handiger kunnen. Ik heb alles nu zitten in twee hele grote dozen, waarin alles best door elkaar zit. Wat kleinere doosjes voor bij elkaar horende dingen zouden erg handig zijn!

 11. Wat een mooie oplossing xo’n opbergbox. Zowel de kleibe als de grote box lijken mij superhandig Ik heb erg veel kerstspullen, zowel thuis als voor mijn kleuterklas. Kan wat opbergdozen heel goed gebruiken want het is elk jaar weer een ramp om alles netjes en geordend weer een plek te geven.

 12. Ooohhhhhh super! Onze baby en zoon van 3 hebben ieder elk jaar een kerstbal gekregen. Dit worden er dus steeds meer. Een mooie box om ze te bewaren en elk jaar weer in de boom te hangen zou geweldig zijn!

 13. Anja Kluijtmans op

  Idd ik moet nog gaan beginnen met de kerstversiering en denk dus helemaaaal niet aan opbergen. Maar het is heel handig om mijn oude kerstversiering in op te bergen. Ik wacht met smart af of ik van jullie een mail krijg

 14. Ik zou de boxen willen winnen om kerst spullen van mijn man in op te bergen hij woont sinds 9 maanden in het verzorgingstehuis. Dus ik moet kerstspullen naar mijn man meenemen.en daar zouden deze prachtige boxen heel goed van pas komen .ik ga duimen .

 15. Omdat ik toch weer een mooi ornament koop, kerstboom is tot het laatste takje gevuld met allerlei tiralantijntjes, dus een design opberger komt hier heel goed van pas,

 16. Elk jaar koop ik spulletjes bij om het in huis nóg gezelliger te maken. Iedereen die langskomt is altijd benieuwd wat er nieuw is bijgekomen en dan komt er een spontaan gesprek op gang.
  Met al die nieuwe spulletjes heb ik altijd wel opbergdozen nodig. Ik sorteer graag op kleur en de postuurtjes steek ik altijd apart. Omdat mijn zoon weldra alleen gaat wonen is een mooie doos met verrassingsspulletjes voor Kerst wel mooi om mee te geven.

 17. Altijd een beetje irritatie bij het opruimen van de kerstspullen; het is als afscheid nemen. Om het volgende jaar alles weer vrolijk op te tuigen is is de opslagkunst een grote gunst.