WIN! Opbergset voor je kerstspullen van Sunware

392

Ik weet het… het is nog veel te vroeg om te praten over het opbergen van je kerstspullen. Je geniet er nu juist zo hard van! Maar voor een winactie maken we wel even een uitzondering, toch? Ik mag namelijk deze week aan twee van jullie een kerstopbergset van Sunware cadeau doen! Wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt, lees je hieronder.

Handige Sunware kerstopbergers

Als je mijn blog al langer volgt dan heb je vást al eens iets van Sunware zien langskomen. Zo niet, dan vertel ik je heel graag wat meer over dit Nederlandse merk. Sunware heeft allerlei soorten superhandige opbergers, waaronder dus een complete kerstcollectie. Via hun webshop verkopen ze de meest handige dozen & andere opbergoplossingen voor je kerstspullen.

Denk aan speciale dozen voor je kerstballen (die kun je dus winnen vandaag). Maar ook handige opbergers voor kerstlampjes, voor je kerstboom, voor kerstkransen en zelfs voor je inpakpapier. Wat ik ook leuk vind om te vermelden, is dat de opbergers allemaal in Nederland worden geproduceerd. Heel lokaal dus!

Een paar weken geleden heb ik in samenwerking met Sunware ook een leuke video gemaakt met tips voor het opbergen van je kerstspullen. Die bekijk je hieronder! Ik deel wat algemene tips, laat zien hoe ik mijn versiering heb georganiseerd en je ziet ook enkele van de Sunware producten in actie.

Wat zit er in het prijzenpakket?

Ik mag twee pakketten verloten, en dus twee van jullie blij maken met een opbergset van Sunware. Benieuwd wat er allemaal in het pakket zit?

Hoe maak je kans op deze prijs?

Kans maken op één van deze twee prijzenpakketten van Sunware? Dan hoor ik in een reactie hieronder graag waarom jij wel wat opbergers kan gebruiken voor je kerstspullen. Heb je dit jaar een hoop nieuwe versiering gekocht, waar je nog geen plek voor hebt? Heb je alles nu op een onhandige manier georganiseerd en wil je je spullen op een fijne manier opruimen na Kerst?

Laat het me uiterlijk maandag 21 december weten in een reactie hieronder! De winnaars ontvangen via e-mail bericht en hun namen worden onder dit artikel geplaatst. Over de uitslag wordt verder niet gecommuniceerd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar of ouder moet zijn en in NL of BE moet wonen om kans te maken.

Dit was alweer de laatste winactie van dit seizoen. Ik weet het, nog één keer kans om mee te doen en een toffe prijs te winnen. Volgend jaar ben ik weer bij je terug met te gekke winacties, promised :). Heeel veel succes allemaal!

Dit artikel is in samenwerking met Sunware tot stand gekomen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

392 reacties

  • ik ben gescheiden en moest opnieuw beginnen met kerstspulletjes verzamelen omdat ik geen etalage kerstboom wilde. Familie en vrienden hebben mij daarbij geholpen en inmiddels paar jaar verder heb ik weer een leuke bonte verzameling.
   Alleen zit t allemaal in losse doosjes en tasjes en zou ik het graag wat praktischer opbergen. Harstikke welkom dus!

 1. ideale oplossingen, want kan t soms niet eens vinden,
  hier deels in dozen, tassen en zakken, dus zou een
  welkome verrassing zijn om t daar mooi in te pakken!

 2. Aangezien ik zoveel kerstversiering heb en geen orde er in heb zou het super zijn omdat met deze mooie dozen te verwezenlijken. Zodat ik mijn overtollige spullen kan schenken aan mensen die het goed kunnen gebruiken

 3. Ik moet er nog niet aan denken om alles weer op te ruimen! Het liefst liet ik alles het hele jaar staan. Zeker mijn kerstdorp. Maar helaas…. Mijn kerstspullen berg ik nu op in een ratjetoe van dozen en bakken. Het is lastig spullen terug te vinden omdat er geen systeem in zit, en helaas gaat er dan regelmatig wat kapot. Op zich niet zo erg, want dan heb ik weer een reden om wat nieuws te kopen 😉 Maar het is wel een beetje zonde.

 4. Ohhhh omdat ik hier bij Greenwood inderdaad veel en dure nieuwe kerstballen heb gekocht en ik er nu dus achter kom dat ik die straks ook nog heeeeeeeel voorzichtig moet opbergen! En die opbergdozen zijn overduidelijk voor kerst met hun leuke versiering dus dan weten ze hier in huis ook allemaal dat ze er heel voorzichtig mee moeten zijn 🙂

 5. Zou super zijn deze opberg boxen!Ik maak vele kerst stukken,en daar zit ook veel ,,kerst matriaal,,in,om volgend jaar weer te gebruiken.
  Heb vele mooie dingen gekocht,waar ik best zuinig op ben.
  Én de haspel komt zeker van ook.van pas.
  Die gebruik ik,voor mn lijmpistool, verlichting,muziek,etc..
  Ik duim voor deze super prijs!!

  • Wij hebben veel kerstspullen weggegeven. In ruim 4o jaar verzamel je heel wat. En je kunt er best mensen blij mee maken. Het zou dus super zijn als we deze set zouden winnen omdat je dam meteen weet waar je kerstspullen inzitten.
   Fijne feestdagen voor iedereen en en heel goed, hopelijk zonder corona, 2021!

 6. Helma vsan den Tillaart op

  Dat kan ik goed gebruiken. We hebben een kleine zolder. Dan zijn de spullen na kerstmis goed opgeruimd. En niet in allerhande doosjes die moeilijk stapelbaar zijn. Dat spaart weer wat ruimte,

 7. Wij hebben veel kerstspullen weggegeven. In ruim 4o jaar verzamel je heel wat. En je kunt er best mensen blij mee maken. Het zou dus super zijn als we deze set zouden winnen omdat je dam meteen weet waar je kerstspullen inzitten.
  Fijne feestdagen voor iedereen en en heel goed, hopelijk zonder corona, 2021!

 8. Deze sunware boxen zien er zo leuk uit. Hier zou al mijn kerst spullen mooi in passen en het ziet ook nog eens leuk uit als ze opgeborgen worden. Hier wordt ik superblij van om deze ook elk jaar weer gaan uitpakken met al mijn kerstspullen!

 9. Heb dit jaar ballen bij gekocht omdat ik mn boom zo saai vond. Alles zat in 2 bananen doos. Dat worden er nu 2. En mijn mooie kerstballen in n bananen doos…. kan toch echt niet meer…

 10. Carole Teuwisse op

  Ik gebruik nu dozen, die elk jaar slechter worden. Het zou fantastisch zijn om mijn overdaad aan kerstspullen op een nette manier op te bergen

 11. Wat handig! Hier zit alles in slappe, ouwe dozen, een paar tasjes, en boodschappenkratten.

  Een beetje organisatie zou niet misstaan.

 12. Wij hebben onze eigen nostalgie en herinneringen in de boom. Vanaf het moment dat ik een eigen kerstboom heb (studentenhuis), hebben we van elk jaar wel een kerstdecoratie in de boom hangen. Elke vakantie kopen we in het vakantieland waar we zijn (we gaan als het even kan elke keer naar een nieuw land in Europa) een decoratie, we knutselen elk jaar ook een eigen thema-ornament (dit jaar de mondkapjes smiley) en vorig jaar de eskikat (vriendin opende haar kattencafe en toen hebben dit met het Noordpool-thema verbonden).
  Dus….elk jaar komen er decoraties bij en willen we onze huidige wel reduceren, maar dat lukt eigenlijk niet door de herinneringen , behalve als ze kapot gaan. We hebben steeds weer nieuwe opbergdozen nodig. Dus ja…ik wil deze heel graag winnen.

 13. Jantje Jonker-Suk op

  Ja wat mooi en handig , heb zoiets weleens eerder gezien en neem mij voor dit aan te schaffen , maar helaas bij het opruimen zit het weer in de kartonnen doos en plastic tas.
  Wie weet , ik doe graag mee.

 14. Graag! Om mijn vele kerstspullen nu voor eens en altijd netjes op te bergen i.p.v. een allegaartje aan dozen. Het is elk jaar weer een hele toer om de juiste spullen uit dat allegaartje bij elkaar te zoeken. Én ze zien er nog mooi uit ook, zelfs in de berging.

 15. Ik berg de kerstballen nu op in kartonnen dozen ingepakt in vloeipapier. Nadeel is dat ik niet kan zien wat erin zit en alles op elkaar ligt. Ik doe dan ook graag mee.

 16. Saskia,

  Ik kan één van deze opbergboxen zeer goed gebruiken omdat alles nu in kartonnen dozen zit en er sneuvelt nog wel eens wat. En ze zijn goed voor het milieu.

  Ondanks deze moeilijke tijd, wens ik je fijne kerstdagen en een geweldig 2021!!
  Ik heb een kerstwens, het is dat kleine lichtje dat aanwezig is in mijn hart.
  Het straalt van hoop en vriendschap, dat wil ik aan jouw doorgeven.
  Zodat je het zult bewaren en koesteren en misschien zelf ook zult verspreiden.

 17. Anouk Bloemers-Bertjens op

  Onze 17 jarige dochter moest en zou dit jaar een eigen kerstboom hebben. Die is er gekomen maar nu? Waar laten we al die extra spullen. Dit zou een perfecte oplossing zijn. Dan kan ze haar spulletjes in haar eigen box doen.

 18. O deze zouden goed van pas komen. Ik gebruik al jaren grote kartonnen dozen van het gekregen kerstpakket maar dat word een grote zooi! Deze opbergers zijn veel praktischer!! Kun je meteen zien wat je waarin hebt opgeborgen en zo vind je alles veel makkelijker terug!

 19. Anneliese de Waal op

  Ik heb dit jaar meer kerstversiering gekocht, ik heb een aantal kerstklokken gekocht en extra kerstverlichting , ik doe erg graag mee Groetjes Anneliese de Waal

 20. Doe graag mee want heb nu alles in 1 box maar alle overige kerstspullen in verschillende zakken omdat t niet allemaal in 1 box meer past…..

 21. Samantha Raats op

  Jaa! Dit wil ik voor mijn gezin! Te leuk ik in op te bergen en het jaarlijks te pakken! En wij knutselen veel nieuwe versiering voor kerst en zo kunnen wij dit een mooie plek geven!

 22. Christina Jacobs op

  Wat zóu dit bij ons van pas komen! Drie jaar geleden zijn we verhuisd en nadat we onze gigantische boom hadden versierd, zijn de opbergboxen op mysterieuze wijze verdwenen. Weg! Foetsie!
  Sinds die tijd bewaar ik alles in kartonnen dozen tussen kranten, gedoemd zijn mijn kerstballen dus. En iedere keer als ik me voorneem nieuwe boxen te kopen, zijn ze of uitverkocht of ik vergeet het…. domdomdom.
  Je begrijpt dus hoe goed deze set van pas zal komen.

  Ik duim en steek een kaarsje aan 😉

  Groetjes,

  Christina

 23. Ik maak graag kans op de Nesta kerstbox met verdeelbaar deksel. Deze lijkt mij erg handig om ook de kleine lossen dingen netjes in te kunnen opbergen want bij mij raken die nu regelmatig kwijt of zelfs kapot.

 24. Ik zou deze opbergset onwijs graag willen winnen. Tot op heden bewaar ik mijn kerstballen in de doosjes waarin ik ze heb aangekocht maar dat karton heeft zijn beste tijd wel gehad. En helaas is er voor mijn nieuwe kerstballen en -ornamenten nog geen plek dus dat wordt weer een doos – of deze waanzinnige opbergset. De lichtjes berg ik ieder jaar voor mijn gevoel zorgvuldig op, maar toch zit het steeds in de knoop. Ben dus ook erg benieuwd naar de haspel set!

 25. dineke Keijzer op

  Alle te winnen spullen komen goed van pas natuurlijk, maar de haspelset voor lampjes is wel een uitvinding. Momenteel rol ik ze op een stuk karton.

 26. Mijn kerstcollectie wordt geleidelijk aan groter. Mijn vriend heeft daarbij maar één wens en dat is dat alles netjes wordt opgeruimd in mooie boxen van sunware! Dit pakket zou daarom zeer welkom zijn

 27. Wauw, dit komt precies op het juiste moment voorbij. De kartonnen dozen, waarin mijn man ooit zijn kerstpakketten kreeg vallen bijna uit elkaar… De tijd van Kerstpakketten krijgen is helaas voorbij en hij was van plan om nieuwe in de winkel te halen. en toen kwam de lockdown……. Ben al met plakband in de weer geweest, maar of dat gaat houden? Groetjes, Anita

 28. Anita Geraerts op

  Nee hoor, ik ging niets kopen dit jaar… Ik vermeid nu met de corona eigenlijk best wel de winkels wat niet echt noodzakelijk zijn, dus kon ook niet echt in de verleiding komen om iet te kopen ook niet. Tot mijn vriendin op een namiddag het lumineus idee kreeg om toch heel even een kringloopje te doen. Oh ja, je kan het wel raden zeker haha, wat vond ik daar toch voor een leuke kerstspulletjes voor geen geld. Krijg die bakken weer zeker gevuld 🙂