Een sfeervol gedekte herfsttafel – Monthly Favourites

9

Woohooo de rubriek Monthly Favourites is back! Eigenlijk is hij helemaal niet weggeweest, want de afgelopen maanden heb ik mijn favoriete woondecoraties gedeeld op mijn andere blog So Celebrate. Daar vind je bijvoorbeeld ook een toffe blog met mijn favoriete herfstdecoraties die je online kunt shoppen. De editie van september staat in het teken van een gezellige herfsttafel dekken! Denk aan mooie kaarsen, versiering, serviezen, tafelkleden en meer leuks.

Monthly Favourites September

Als het eerder donker wordt, krijg ik altijd meer zin in het geven van etentjes. Jij ook? Lekker uitgebreid tafelen met vrienden of familie. En dan het liefst aan een sfeervol gedekte tafel. Met mooi servies, prachtige servetten, overal kaarsjes. Of het nou voor een heerlijke herfstlunch is of een uitgebreid diner in herfstsferen, I lóve it. In deze blog vind je een aantal van mijn favoriete items voor een super sfeervol gedekte herfsttafel.


Herfsttafel dekken voor twee personen

Ik heb een paar foto’s gemaakt speciaal voor deze blog. Ik heb een romantisch herfsttafeltje gedekt voor twee personen. Ik heb gekozen voor een neutrale basis (dat is nou eenmaal mijn stijl en smaak): een linnen tafellaken van H&M Home en ook de stoffen servetten komen daar vandaan. De ‘tafelloper’ is eigenlijk een shawl (van de C&A). Ik gebruik graag shawls als loper.

Het witte servies dat je ziet op de foto’s is van Gusta! Het heet ‘Table Tales Freckle’ en ik vind het echt práchtig met die mooie spikkel erin. Het is bovendien helemaal niet duur. Mocht je het leuk vinden, ik heb een hele fijne kortingscode voor je. Met code CHRISTMAHOLIC-HERFST krijg je in de webshop van Gusta maar liefst 15% korting op het volledige assortiment (geen minimaal bestelbedrag)!

Herfsttafel dekken: mijn favoriete items

Dan is het nu tijd voor de Monthly Favourites!! Je weet waarschijnlijk nog wel hoe het werkt, maar zo niet… leg ik het je graag nog even uit. Hieronder vind je fotootjes van de items die ik tijdens mijn zoektocht online ben tegengekomen. Ik zoek er altijd minimaal 40 uit, dit keer zijn het er meer dan 50 geworden. Ik heb ook alle spulletjes op de foto’s hierboven die nu nog te koop zijn (ik heb niet alles nieuw ;-)) toegevoegd.

Wil je meer weten over één van de items op de foto’s hieronder? Klik dan op de foto om naar de webwinkel te gaan waar het te koop is! Daar vind je ook meer informatie over prijs, voorraad en levertijd. Ik vind het heeel vervelend als items snel uitverkocht zijn. Maar zoals je vast kunt begrijpen, heb ik daar geen invloed op.

Herfsttafel dekken

Dat waren ze! Mijn lievelingsitems voor het dekken & versieren van een gezellige herfsttafel dit najaar. En, zat er iets leuks voor je tussen? Ik ben benieuwd wat je aandacht greep! Misschien zat er niks naar je smaak tussen maar heb ik je geïnspireerd om je tafel dit najaar eens extra feestelijk te dekken voor een goddelijk herfstmaaltje? Ik hoop het!

Deze blog bevat een paar affiliatelinkjes. Dat wil zeggen dat ik een kleine commissie ontvang wanneer jij iets koopt nadat je op een linkje hebt geklikt (tenzij je een ad blocker aan hebt staan). Dit kost jou niks extra’s!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

  1. Wat ontzettend gezellig!! Ik vind de metalen wijnglazen zooooooo mooi werd er meteen verliefd op deze ga ik bestellen!!
    En wat een goed idee om shawls te gebruiken ik ben dol op een prachtig gedekte tafel als ik de tijd had deed ik het elke avond!

  2. Ik hou van de herfst, heerlijk gezellig binnen met elkaar genieten van het moois en lekkers. Er zitten weer prachtige dingen tussen de monthly favorites!

  3. Verliefd op de spullen!! Waar heb je die fantastische kan/vaas vandaan waar de bloemen inzitten? En is dat een boekt droogbloemen?

  4. Prachtig sfeertje ook weer . de herfst is echt prachtig.
    Heb idd. ook altijd wel etentjes als de avonden weer korter worden en dan lekker een herfsttafel dekken.
    super gezellig en mooie spullen ook weer ga er ff lekker voor zitten om te kijken of ik nog iets aan kan vullen.