WIN! Een superleuke Christmaholic Goodiebox

1124

Jaaa, de wekelijkse winacties zijn er weer! Vanaf nu komt er élke woensdag een nieuwe winactie online. En we trappen traditioneel af met de Christmaholic Goodiebox: een doos vol met kerstspulletjes en andere leuke dingetjes van mij voor jou! Wat er precies in de doos zit en hoe je kans maakt, dat lees je zoals altijd hieronder!

Wat zit er in de Christmaholic Goodiebox?

Zoals jullie vast weten, sturen bedrijven me ieder jaar de leukste spulletjes op. Sommige dingen hou ik zelf, andere geef ik aan vrienden of familie. En sommige spulletjes bewaar ik om in de goodiebox te stoppen!! Ik ga niet verklappen wat het allemaal is, maar ik stop er sowieso iets in om te lezen, iets om te versieren en iets lekkers om van te genieten.

Verder hebben Geert & Marieke van de superleuke kerstwebshop What a Wonderful Christmas drie geweldige items ‘gedoneerd’ voor de Christmaholic Goodiebox die je vandaag kunt winnen. Namelijk: een superleuke Christmas Eve box waar je leuke kleinigheidjes in kunt doen.

En die je vervolgens aan je kinderen kunt geven op kerstavond (hier lees je meer over deze traditie). Verder mag ik twee geweldige glazen kerstornamenten van Sass & Belle in tuinierthema in de goodiebox stoppen: een stel laarzen en een gieter. Geweldig toch?

Hoe maak je kans?

Nu wil je natuurlijk weten hoe je kans maakt op deze doos vol kerstplezier? Heel simpel: scroll naar beneden tot je bij het reactieformulier komt en laat een reactie achter! Doe dat uiterlijk 13 oktober 2021 en geef in jouw reactie antwoord op de volgende vraag: stel, je zou een doos mogen vullen met allerlei kerstcadeautjes om aan een lieve vriend of vriendin of aan je partner te geven. Wat zou JIJ er dan in stoppen?

Spelvoorwaarden

Deze winactie loopt van 6 t/m 13 oktober 2021. In de periode daarna wordt de winnaar geselecteerd. De winnaar ontvang via e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult. Daarnaast komt de naam van de winnaar hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd (dus als je vraagt of de winnaar al bekend is, krijg je geen antwoord ;-)). Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier!

UPDATE: deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Anita Lucas.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

1.124 reacties

 1. Laura Grandia op

  Ohhhhh geweldig, die laarzen en gieter!! Past helemaal bij mij als fanatiek tuinster en mijn passie voor bijen, vlinders en anderen insekten!! Ik offer zelfs mijn broccoli op, want de ruspen zijn bijna klaar om naar het cocon staduim te gaan… Nou. laat ze lekker genieten van mijn biologische broccoli!!
  Als ik een box voor een vriendin mocht vullen, zou daar in ieder geval iets voor in de boom, met thema kerst of liefde zitten, iets lekkers voor bij een wijntje op kerstavond, misschien een zet affirmatiekaarten (engelen ofzo) en iets om zelf te knutselen… een kerstbal of zo’n 3-d hanger..

 2. Voor iedere dag van advent een klein cadeautje; van kerstchocolaatjes, gezellige kaarsjes tot leuke unieke ornamentjes voor in de boom! Dit zou ik voor mijn moeder doen zodat ze iedere dag van december extra kan genieten van deze leuke maand!

 3. Ooow superleuk 🙂 Ik zou aan mijn lieve vriendin geven die net zo van Kerst houdt als ik , zelfgemaakte koekjes in een mooi doosje, kerst chocolade, een lekker drankje, kerstsokken en wanten, een engeltje voor in de boom en een spannend boek.

 4. Marina Boudewijn op

  Ik zou mijn zusje willen verrassen met een goedgevulde kerstdoos. Wat ik er in zou doen? Een leuke versiering voor op tafel (ze is gek van het versieren van de tafel in kerst stijl), een mooi ornament om in de boom te hangen of op tafel te zetten, een lieve kerstkaart met allemaal mooie woorden over het afgelopen jaar en kaarsjes. Ze is gek op kaarsen en de gezelligheid die dat met zich meebrengt. Heerlijk!

 5. Hoi Saskia wat is de christmas eve box geweldiggg ik ben op slag verliefd hihi.
  Ik maak ieder jaar cadeauboxen voor 2 vriendinnen. Wat ik daarin stop verschilt van een lekkere (duurdere) parfum , een gek cadeautje bv een scheetkussen hihi tot kerstsokken van de action, maar het aller aller aller belangrijkste wat ik erin stop is heel veel liefde!! Ieder jaar zijn ze super blij. De waarde van de cadeautjes doet er niet toe het gaat om het gebaar! Liefs Suus

 6. simone houtveen op

  Na een bezoek aan de kerst show in halsteren bij intratuin ben ik al helemaal in de kerststemming. Dus wat is nou nog leuker dan die show? Dat is om bij jou een mooie kado te winnen speciaal voor die feestelijke dagen die er aan komen. Mijn man en ik zitten er aan te denken om de boom al te zetten nu het kouder word haha

 7. Elk jaar maak ik voor mijn moeder , mijn grootmoeder en de grootmoeder van mijn man zelf een adventskalender. Deze maak ik door een grote kerstzak te vullen met ingepakte cadeautjes op nummer met daarin chocolade, soep,cappuccino, verzorgingsproducten, een kerstmok en nog vanalle leuke hebbedingetjes. Ze vinden dit altijd geweldig en zo vrolijk ik hun kersttijd toch ook een beetje op want ze wonen alle 3 alleen. Het zou dit jaar dan ook wel eens leuk zijn om zelf een leuke verassingsdoos uit te pakken. Want stiekem hou ik zelf ook wel heel erg van uitpakken ❤. Warme groetjes van Kelley

 8. Monica Kienhuis op

  Ik zpu er allemaal spullen instoppen waar ik zélf ook enorm blij van word: chocola, een lief kaartje, kerstattributen ter decoratie op tafel, kaarsen…. álles om dat heerlijke warme kerstgevoel los te krijgen

 9. Ik zou allerlei doe-het-zelf hobby spullen erin doen met een kersttintje, omdat mijn vader ieder jaar het hele huis versiert en opnieuw iets super leuks verzint! Het hele jaar door verzamelt hij pallets door heel de buurt om er van alles leuks van te maken (hertjes, kerstmannen, sneeuwpoppen, kerstbomen etc). Een paar gemaakte dingen zet hij dan in de tuin of binnen, maar veel geeft hij weg aan vrienden, familie en buren. Bovendien is hij dit jaar volop het klussen in 2 huizen van zijn kinderen, dus hij verdient het wel om helemaal los te kunnen gaan met kerst! Oja, en ik zou nog wat chocolade erbij doen want daar is hij verzot op 😛 Ps hij is een fan van je 😛 hij is geabonneerd op je nieuwsbrief en dat is een van de weinige die hij ook daadwerkelijk opent haha! De laarzen en gieter zijn perfect voor mijn moeder, want wanneer mijn vader aan het klussen is, is mijn moeder niet weg te slaan uit de tuin om te tuinieren 🙂

 10. Hoi Saskia,

  Wat ik er dit jaar vooral in zou willen stoppen is een gigantische wolk Christmas Magic voor iedereen wat een vervelende tijd is het geweest voor menigeen.
  I know dat kan niet maar toch…
  Het zou fijn zijn als er precies genoeg is voor volgend jaar en dan doe ik weer exact hetzelfde.
  Voor mij is de Magie van Kerst het allerbelangrijkste, de warmte , gezelligheid… het liefst het hele jaar door.

  And the say i’m a dreamer…

  Lieve kerstgroetjes Marijke.

 11. Whohoohooo wat een leuke Chrismas goodiebox. Ik ben voor. Heerlijk om nu al in de kerstsferen te komen.

 12. Lorraine Niehoff op

  Ook hier waag ik een gokje wat zal dat geweldig zijn een goodie box op 24 dec samen met man -en dochterlief het uitpakken vindt het nu al spannend!! Succes voor mezelf

 13. Ik zou een box vullen met kleine knuffeltjes, omdat mijn vriendin altijd iedereen voorthelpt. Hoe ze het elke keer weer doet is me een raadsel. Zo knap. Hopelijk passen er 1000 kleine knuffeltjes in! 😉

 14. Inge Bergsma-Kiezebrink op

  Ik zou de kerstdoos vullen met een lekkere badolie, bodylotion, kaarsen en lekkere chocolaatjes, een goed boek en een heerlijk zachte badhandoek.

 15. Wilma van 't Hof op

  Zou er gewoon wat kleine dingen instoppen. Gaat toch niet om dure dingen, maar om het gebaar. Lekkere thee. Een lief hartverwarmend kaartje. Waxinelichtje met houdertje. Een Kerstknuffeltje. Om een speciaal persoon op te vrolijken.

 16. Ik doe graag (nog) mee! 🙂 Ik zou de doos met allerlei kerstcadeautjes vullen met heerlijke bonbons, een gezelschapsspel en een handgeschreven en persoonlijk gedicht.

 17. Heleen van der Velde op

  Bij lieve kadootjes die mensen van mij krijgen hoort altijd een boek in het genre waar de krijger van houdt, daarnaast een lekkernij, een fles speciaal bier en een paar sokken

 18. Het mooiste dat ik iemand zou kunnen geven is een box vol dierbare herinneringen, zodat we die nooit meer zouden vergeten.

 19. Het ligt er natuurlijk een beetje aan voor wie ik een goodiebox zou vullen. Als ik dit bijvoorbeeld voor mijn moeder zou doen, zou ik er iets lekkers instoppen met chocolade of sinaasappel, of een combi daarvan! Daarnaast natuurlijk een geurkaarsje, met vanille of een andere warme zoete geur. Haar favoriete wijn (pleegzuster bloedwijn, beetje kruidige wijn) zou er zeker in zitten. En ook iets leuks voor in de kerstboom of iets anders kerstigs voor in huis 🙂

 20. Op nummer 1 een gepersionaliseerde kerstbal! Wat ik er nog meer in zou stoppen
  zijn geurkaarsen, kaneelstokjes en kerstlint. De superleuke Christmas Eve box waar je leuke kleinigheidjes in kunt doen zou ik daarom ook graag willen winnen. Het stel laarzen en gieter zou ik er voor mezelf uithalen en
  verder voor een ander met liefde volstoppen!

 21. Oh op de valreep….
  Zalig die boxen.
  Gezien kerst de gezelligste periode van het jaar is, zou ik de kerstbox om zijn gezelligst opvullen.
  Heerlijke chocolade-bombs voor in de zetel te ploffen met die prachtige kerstmokken en met een liefdevolle warme kerstboek. Zalig!

 22. Oooooooh neeeeeee ik ga het toch proberen, ik heb dit stukje namelijk gemist.

  Ik zou in de doos allemaal lekkere dingen stoppen om een heerlijk feestmaal te bereiden en dan tegelijk te eten met elkaar. Na afgelopen jaar heb ik gemerkt dat samenzijn zo waardevol is

 23. Hai Saskia, wat een mooi begin van je kerstperiode, zo’n super mooie box, wie wil die nou niet winnen. Ik zelfs wel dolgraag. Lijkt me super gaaf. Wat ik persoonlijk in zo’n doos zou doen. is een klein souvenir-Klompje, Ben 31 jaar klompenmaker geweest, en geef ze af en toe nog wel eens weg. Waar iedereen toch wel erg blij van wordt. Leuk om er eventueel een mini kerstboompje of kerstfiguurtje op te schilderen voor in de boom, Heel veel succes met de actie en hopelijk .??? wie weet…Groetje Albertje