WIN! Geurlamp met kerstgeur van Ashleigh & Burwood

845

Ladies, gentlemen & everybody else: het is weer woensdag windag! Deze keer mag ik maar liefst vijf mensen blij maken met een uniek product waar je hele huis heerlijk van naar kerstmis gaat ruiken: een geurlamp van Ashleigh & Burwood. Is dat niet een heerlijk vooruitzicht?

Ashleigh & Burwood

Afgelopen zomer ging er een wereld voor me open toen ik mocht komen kijken in de showroom van Ashleigh & Burwood.  Ashleigh & Burwood is een Brits merk dat ook in Nederland volop te koop is in o.a. cadeauwinkels, geurboutiques en tuincentra. Ook online kun je de producten van dit merk vinden natuurlijk! Geurkaarsen kende ik natuurlijk al wel, maar ik had me nog nooit eerder in geurlampen verdiept.

Hoe werkt een Ashleigh & Burwood geurlamp?

Geurlampen zijn echt heel anders dan geurkaarsen, onder andere omdat ze de lucht zuiveren! Ze zijn er in allerlei kleuren en stijlen. Je kunt ze vullen met elke geur die je wil en eindeloos blijven hergebruiken. Hoe werkt zo’n geurlamp nou eigenlijk? In dit filmpje zie je precies hoe je de lamp vult en aansteekt. Maar ik zal het ook even kort voor je samenvatten:

 1. Vul de mooie lamp met een speciale geurolie.
 2. Stop de lont in de lamp en laat de olie 20 a 30 minuutjes in de lont trekken.
 3. Steek vervolgens het steentje aan met een lucifer of aansteker.
 4. Laat de steen 2 a 3 minuutjes branden en blaas de vlam dan uit.
 5. Zet de sierkroon op de lamp en geniet van een heerlijke geur die je ruimte vult.

Ik heb de geurlamp volop getest en ik vind het echt geweldig! Er zijn fijne geuren voor ieders neus. Van superzoet tot lekker fris. Plus er zijn allerlei kerstgeuren! Waaronder o.a. White Christmas, Christmas Spice (mijn favoriet, die ruikt naar kerstmarkt!) en Frosted Holly.

Wat kun je winnen & hoe maak je kans?

En dan nu… over naar de winactie! Ik mag van Ashleigh & Burwood 5 mensen blij maken met een speciale kerstset ter waarde van €49,99. De set zit in een feestelijke doos en bevat een mooie zilverkleurige geurlamp en een flesje met White Christmas geurolie.

Wil jij kans maken op één van de vijf setjes? Laat dan hieronder uiterlijk 27 oktober 2021 hieronder een reactie achter. Vertel me in jouw comment wat jouw favoriete kerstgeur is. Van welke geur krijg jij nou echt een kerstgevoel? Ga je voor kaneel? De geur van versgebakken kerststol? Of de geur van fris dennengroen?

Spelvoorwaarden

Deze winactie loopt van 20 t/m 27 oktober 2021. In de periode daarna wordt de winnaar geselecteerd. De winnaar ontvang via e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult. Daarnaast komt de naam van de winnaar hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd (dus als je vraagt of de winnaar al bekend is, krijg je geen antwoord ;-)). Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier.

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Lizzy Goetgeluck, Pascal Janssen, Melanie Borst, Samantha Molenaar en Demi Rutten. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

845 reacties

 1. O wat super gaaf cadeau.
  Mijn favoriete geuren zijn de verse dennegeur en kaneel.
  Deze geuren zijn voor mij kerst

 2. O wat super gaaf cadeau.
  Mijn favoriete geuren zijn de verse dennegeur en kaneel.
  Deze geuren zijn voor mij kerst

 3. Graag wil ik mijn huis vullen met kerstgeur. Doe daarom graag mee. Tof al die acties en heerlijk om de mails van christmaholic te lezen. Leuke voorbereiding en ideeën op dien. Ga zo door alsjeblieft.

 4. Mijn ultieme kertgeur is een combinatie van knisperend en heerlijk ruikend hout in de vuurkorf. En een grote mok zelfgemaakte gluhwijn erbij! 🙂 Flink wat steranijs en kaneel mag daarin niet ontbreken, voor zowel de smaak als geur!

 5. Voor mij is de ideale kerst geur, de geur als ik thuis kom van een drukke werkdag en dan de geur ruik van een overheerlijke kerststol die net uit de oven komt. Samen met de geur van de kerstboom maakt het het plaatje compleet voor mij.

 6. Will Langenberg op

  Mijn eigengebakken Appeltaart brengt mij al in een Kerstsfeer.
  Lekker uitdelen met een flinke dot slagroom tijdens de Kerstdagen.

 7. Kerst, hmmm dat is gluhwein op een mooie kerstmarkt, dat is apfelstrudel met de geur van warme vanillesaus. Dat is het geluid van een knetterend vuur, de geur van (dennen)hout, kaneel en sinaasappels.

 8. Ooh wat een prachtige winactie! De geur voor
  Kerst is voor mij dennengeur of kaneel geuren,
  Ik doen graag mee met deze winactie!!

 9. Ooh wat een prachtige winactie! De geur voor
  Kerst is voor mij dennengeur of kaneel geuren,
  Ik doen graag mee met deze winactie!!

 10. rottey kathleen op

  ik ben zot op kerst. De enige periode in het jaar waar ik van hou. Ondanks de donkere dagen kan de herinnering aan kerst warmte en liefde brengen. En een geur brengt die herinneringen boven. Prachtig

 11. rottey kathleen op

  ik ben zot op kerst. De enige periode in het jaar waar ik van hou. Ondanks de donkere dagen kan de herinnering aan kerst warmte en liefde brengen. En een geur brengt die herinneringen boven. Prachtig. dennen en kaneel geur

 12. rottey kathleen op

  De enige periode in het jaar waar ik van hou. Ondanks de donkere dagen kan de herinnering aan kerst warmte en liefde brengen. En een geur brengt die herinneringen boven. Prachtig. dennen en kaneel geur

 13. Yvonne de Groot op

  De geur van het kerstgroen als ik kerststukjes opmaak.
  En een lekker kopje winterthee erbij.
  Dat zijn voor mij ultieme kerstreizen!

 14. Yvonne de Groot op

  De geur van het kerstgroen als ik kerststukjes opmaak.
  En een lekker kopje winterthee erbij.
  Dat zijn voor mij ultieme kerstgeuren

 15. Natasja jochems op

  Dat lijkt me zalig. Ik kan wel wat kerst geur gebruiken. Hetvkerstgevoel komt niet lekker op gang deze keer. En ik weet dat geuren het diepste gevoel van herkenning in je openen..

 16. OHHHH deze lijkt me geweldig alleen de uitstraling al,en dan te bedenken dar er ook nog een heerlijke dennengeur uit komt .
  Ik ben 5 november jarig dus zou een mooi verjaardagscadeau kado zijn voor ook een christmaholic
  .
  Dank voor al je mooie filmpjes en ideeën Geweldig

  Groetjes Riekie Visser.

 17. De frisse geur van een echte dennenboom in de woonkamer, dat vind ik altijd echt heerlijk!
  Alsof je de hele dag in het bos zit. (Maar nu ik die mooie boom van Everlands in je post heb gezien hoop ik dat een geur lamp me misschien hetzelfde gevoel kan geven?

 18. Het lijkt mij heel leuk om te winnen! zelf heb ik er al een in huis staan en ben daar echt enorm over te spreken. Het staat ook echt prachtig in huis. Als ik hem zou willen wil ik hem graag mijn schoonmoeder cadeau doen.
  Zij is 17 december jarig! een prachtig cadeau voor erbij.