WIN! Prachtige Grandis Fir kerstboom van Everlands

1426

Ben jij team echte kerstboom of team kunstkerstboom? Ik hoor bij de laatste groep, Ik hou van kunstkerstbomen! Je kunt ze lekker vroeg neerzetten, de takjes precies zo buigen als jij wil, heerlijk vol versieren en ze blijven gewoon jaar na jaar mooi. Eén van mijn allerfavorietste kunstkerstbomen is de Grandis Fir van Everlands. En deze week mag ik er gewoon vier weggeven!! Hoe tof is dat?

Everlands kunstkerstbomen

De kerstboom is natuurlijk het stralende middelpunt van je kerstversiering. En Everlands is mijn favoriete kerstbomenmerk. Ja echt! Ik heb diverse kerstbomen in huis, en ik vind de kwaliteit van hun bomen altijd super goed. Bij Everlands ontwikkelen ze de mooiste kerstbomen en kunstkerstgroen, allemaal geïnspireerd door de natuur.

Het assortiment van Everlands bestaat uit meer dan 700 artikelen! Naast prachtige bomen waar je zelf lampjes in mag hangen, biedt Everlands een uitgebreide collectie voorverlichte bomen van topkwaliteit. En verder maken ze mooie mini-boompjes, kransen, takken en guirlandes. Everlands wordt in de meeste tuincentra verkocht, dus ga zeker even een kijkje nemen op de afdeling met kunstgroen.

Grandis Fir in zijn natuurlijke habitat

Wat kun je precies winnen?

Ik mag deze week maar liefst vier mensen blij maken met een Grandis Fir kunstkerstboom – mijn absolute topfavoriet uit de Everlands-collectie. De boom is 1.80m hoog en heeft een waarde van maar liefst €150,-! Hij bestaat uit drie delen en daardoor zet je hem razendsnel in elkaar. In dit filmpje zie je hoe dat werkt en krijg je ook meteen een close-up look van de boom en haar takken.

De Everlands Grandis Fir is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en sierlijke takjes. Hierdoor kun je je kerstversiering wat dieper in de boom hangen, en dat geeft je hele kerstboom veel meer diepgang! Wat deze boom onderscheidt van de meeste andere bomen, zijn de wisselende lengtes van de zijtakken. Daardoor ziet de Grandis Fir er echt heel natuurlijk uit.

Grotere versie van de Grandis Fir met versiering

Hoe maak je kans op zo’n Grandis Fir kerstboom?

Wil je meedingen naar één van de vier bomen? Laat dan hieronder uiterlijk 3 november 2021 een reactie achter. Vertel me in jouw reactie waar jij deze boom zou neerzetten als je wint! Komt ie in je woonkamer te staan? Of zet je hem als ‘extra’ kerstboom neer in de eethoek, de slaapkamer of onder de overkapping in de tuin? Misschien wil je er wel een vriend of vriendin blij mee maken? Ik hoor het graag!

Christmaholic tussen de Grandis Firs

Belangrijke informatie

Let op! In tegenstelling tot andere winacties hier op Christmaholic, wordt de kerstboom niet naar je thuis gestuurd als je wint. Je mag hem gaan ophalen bij een tuincentrum bij jou in de buurt. Everlands neemt contact op met de winnaars om af te stemmen welk van de vele verkooppunten in Nederland en België het beste voor ze uitkomt.

Deze winactie loopt van 27 oktober t/m 3 november 2021. De winnaars ontvangen via e-mail bericht, dus zorg dat je een correct mailadres invult als je meedoet. Daarnaast komen de namen van de winnaars hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd (dus als je vraagt of de winnaar al bekend is, krijg je geen antwoord ;-)). Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier.

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn: Nicolette, Floor Michielsen, Rachelle en Ilse (zij hebben allemaal een mailtje gehad inmiddels). 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

1.426 reacties

 1. O wat een prachtige boom! Die zou ik graag een heel mooi plekje geven in het midden van de woonkamer! Krijg er al helemaal de kerstkriebels van!

  • Ria Brouwers - Klop op

   Hallo Saskia,
   Wat een super mooie boom!
   Heel toevallig onlangs nieuwe kerstverlichting gekocht(van die schattige kaarsknijpertjes met flikker-vlammetjes) ,hoe geweldig zou dat staan in deze mooie boom ,natuurlijk in mijn woonkamer, naast mijn gezellige schouw!
   I’m dreaming of….Dat wordt dan vast een very merry christmas to me!

 2. Heel graag voor in mijn huisje (dat eigenlijk te klein is voor deze boom maar: waar een wil is is een weg!)

 3. Peter kuijpers op

  Wat zou het leuk zijn om mijn zoon met zijn gezin te verrassen met deze prachtige kunstkersboom
  Van Everlands in zijn pas verbouwde huis .

  • Mijn kunstkerstboom die ik nu nog heb is al jaren oud waar toch het één en ander aan mankeert. Bestaat uit losse takken die in ringen gestoken moeten worden. Helaas heel veel ringen zijn kapot gegaan en veel kunst en vliegwerk probeer ik het bij elkaar te binden.
   Wat zou het fijn zijn als een nieuwe kunstboom de moeilijkheden die ik nu steeds ervaar verleden tijd voor mij zouden zijn.
   Dat zou een verademing zijn. En ja deze nieuwe boom wil ik graag in de woonkamer zetten waar hij vol ornaat een blikvanger wordt. Hij is van ❤️ welkom.

 4. Karin Noordzij op

  Ik zou de kerstboom in mijn woonkamer zetten, en dan zo dat ik er ten alle tijden naar kan kijken, ik hou er van!

 5. Gerda Ruijter op

  Deze boom ziet er mooi uit. Zelf twijfel ik al een tijdje of ik een kunstboom wil. We hebben ieder jaar altijd een echte kerstboom staan met kluit, maar je kan er maximaal 4 weken van genieten. Hij valt toch uit na een tijdje. Mijn zoon wil al een tijdje een kunstboom zodat we eerder kunnen versieren en genieten van de gezellige sfeer die de kerst brengt. Misschien dat deze winactie de knoop doet doorhakken.

 6. Bettina Anthonie op

  Wat een schitterende kerstboom, ik heb ook een kunstboom omdat ik dan niet elk jaar een boom hoef te kopen en het is superhandig, altijd plaats voor alle ballen, je maakt gewoon plaats door de takken te verplaatsen. De boom die ik nu heb is niet echt mooi dus een nieuwe zou heel welkom zijn, en een mooi plaatsje in de woonkamer krijgen, alle andere deelnemers ook veel succes. Groetjes Bettina

 7. Ik zet hem neer in mijn woonkamer. Past nog precies tussen de houtmand en de eettafel in…

 8. Wij hebben een redelijk grote slaapkamer waar deze boom volgens mij perfect zou passen in de hoek. Hoe leuk is dat… In de ochtend lekker op bed ontbijten en in de avond nog even genieten van de boom voordat we in slaap vallen. Ik zie het helemaal zitten.

 9. Fijn dat er een filmpje bij is hoe je het in elkaar zet. Wij hebben altijd een echte boom en hebben dus inderdaad het probleem dat we deze pas ‘laat’ op kunnen zetten. Ik zou dus zeker graag een kunstboom willen hebben die ik al eerder kan neerzetten! (Al moet ik kijken hoe blij mijn ouders daar van worden, haha.) Deze boom vind ik er wel heel mooi uit zien. Als mijn ouders niet willen dat ik deze boom neerzet, wil ik het bij mijn oma graag gezellig maken, die sinds kort is verhuisd. Zodra ik dan mijn eigen huis heb, hoop ik deze boom (en nog andere, ik wil meerdere bomen) zelf neer te mogen zetten!

 10. Ria Brouwers - Klop op

  Hallo Saskia,
  Wat een super mooie boom!
  Heel toevallig onlangs nieuwe kerstverlichting gekocht(van die schattige kaarsknijpertjes met flikker-vlammetjes) ,hoe geweldig zou dat staan in deze mooie boom ,natuurlijk in mijn woonkamer, naast mijn gezellige schouw!
  I’m dreaming of….Dat wordt dan vast een very merry christmas to me!

 11. Richard Kooman op

  We kunnen niet wachten totdat het weer bijna december is. De kerst boom wordt bij ons al vrij vroeg geplaatst! En elk jaar versieren we hem anders! Deze boom van Everland zou wel erg mooi staan in onze huiskamer!Zeker nu in deze tijd maakt dat ons gelukkig!

 12. Jet Tigchelaar op

  Toen we twee weken terug bij de kerstshow van de Boet waren, liet mijn moeder weten dat ze eigenlijk wel weer een kunstboom wil, ik doe daarom voor haar mee. De kleur klopt, de takken kloppen dus zeer welkom bij mijn mutti.

 13. Corina van Os op

  In 1 woord…..geweldig. Wat een mooie boom. Lijkt net echt. Die gaat ergens een mooi huisje krijgen.

 14. Diana Labruyere op

  Wat zou ik deze schitterende boom graag winnen! Vorig jaar was ik in de kerstperiode aardig aan het tobben met mijn gezondheid en zat ik nog op een operatie te wachten, waardoor ik weinig energie had en de enige kerstversiering bestond uit een klein kerstboompje.. Dit jaar heb ik dus wat in te halen en wil ik flink uitpakken met de kerstversiering. Met als blikvanger een boom voor het raam in de woonkamer waar we een vide hebben.

 15. Hallo Sakia wat een mooie boom niet van te onderscheiden, Het toeval wil dat mijn schoondochter Claudia een echte Chrismaholic is en zelfs voor de vriendin van haar dochter een kerstboom opzet, omdat haar ouders niets hebben met kerst ,Nu is bij het weg halen van haar 3 kunst kerstbomen er een totaal overleden dus ik zou hem graag willen winnen voor Claudia zodat ze dit jaar weer voor iedereen een boom kan versieren dat zou ze geweldig vinden fijne kerstdagen voor iedereen, met vriendelijke groet Nel Harms.

 16. Oh wauw! Heel erg graag voor kerstboom in de woonkamer! Dan kan ik mijn andere boom in een andere ruimte plaatsen voor extra sfeer! Heel hard duimen!!

 17. Wat een geweldige boom! Die zou prachtig staan in het hoekje van de woonkamer waar de ochtendzon naar binnen schijnt. Ik zie het al helemaal voor me. En een kerst zonder uitvallende naalden… Yes, please!

 18. Annemiek Bosdijk op

  Als ik deze kerstboom win, komt deze in de woonkamer te staan. Gezellig in de zithoek zodat we deze goed kunnen zien. We hebben altijd een echte. Maar die wordt vaak snel lelijk en valt uit. Deze boom ziet er mooi en lekker vol uit. Dit is echt een serieuze kerstboom.

 19. Esmeralda Groenland op

  Wauw ik doe graag op de valreep nog mee! Onze boom is al best oud en weleens aan vervanging toe… deze is prachtig!

 20. WOOH Wat een prachtige boom, ik zou hem in onze woonkamer zetten en vullen met de mooiste kerstversiering en een mooi stralend middelpunt word van onze kerstsfeer!!