WIN! Mickey & Minnie tree toppers voor boven op je kerstboom

605

Whoaaa, ik heb weer zo’n te gekke winactie voor jullie vandaag. Net als vorig jaar mag ik namelijk twee mensen blij maken met een práchtige Disney prijs, aangeboden door Christmas Inspirations. Zij hebben deze Disney tree toppers helemaal zelf ontworpen en ontwikkeld. Mickey & Minnie zien er fantastisch uit in hun kerstoutfits. Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Lees onderstaande blog dan eerst even heel goed door!

Disney kerstcollectie

De mensen bij Christmas Inspirations – het bedrijf dat ook kerstmerk Kurt S. Adler in Europa verkoopt – zijn gróte Disney-fans. Al jaren droomden ze ervan om een speciale Disney-collectie uit te brengen en vorig jaar was het eindelijk zover! De eerste Disney-kerstartikelen (waaronder te gekke notenkrakers) lagen in de winkels. En dit jaar is de Disney-collectie nog veel uitgebreider geworden.

Er zijn zóveel te gekke nieuwe artikelen bij gekomen. Zo heb ik Disney-karakters in gingerbreadvorm gespot en allerlei prachtige notenkrakers. Ik heb deze items op de Trendz-beurs gespot eerder dit jaar. Maar in de grotere tuincentra zijn de Disney artikelen uiteraard volop te koop!! Je vindt ze vrijwel overal op de Kurt S. Adler afdeling, dus ga daar gerust eens rondneuzen als je van Disney houdt!

Wat kun je deze week winnen?

En dan nu, over naar de winactie. Wat kun je precies winnen? Ik mag twee mensen blij maken met een setje tree toppers. Je krijgt dus – als je wint – én een Mickey Mouse én een Minnie Mouse kerstboompiek! Zo kun je afwisselen, het ene jaar Minnie en het andere jaar Mickey op de boom. En mocht je (net als ik) meerdere kerstbomen in huis hebben, dan kun je ze natuurlijk tegelijk gebruiken!

Nog wat meer informatie over de tree toppers. Minnie is 24 cm lang en draagt een mooi kerstjurkje met riem. Haar handjes heeft ze uitgestoken, super schattig. Mickey is net wat groter, hij is 26 cm lang. Hij draagt een kerstpak met riem en heeft een candy cane in zijn hand. Geen gewone candy cane uiteraard, maar eentje met Mickey-oren erop!

De tree toppers hebben een kegel-achtige vorm waardoor je ze zo over de top van je boom heen schuift. Bij een kunstkerstboom blijven ze in ieder geval perfect zitten, zeker als je de bovenste takjes wat naar beneden vouwt. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook prima gewoon ergens neerzetten, of gebruiken om de kersttafel mee te versieren!

Hoe maak je kans?

Hoe leuk zijn deze Disney kerstboompieken? Ik vind ze té cute. Wil jij meedoen met deze winactie? Laat dan uiterlijk 10 november 2021 een reactie achter onder deze blog. Vertel me in jouw reactie waarom deze Mickey & Minnie tree toppers perfect bij jouw kerstdecoratie passen! De winnaars ontvangen na 10 november via e-mail bericht, dus zorg dat je een correct mailadres invult als je meedoet.

Daarnaast komen de namen van de winnaars hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd (dus als je vraagt of de winnaar al bekend is, krijg je geen antwoord ;-)). Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier.

Update: deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Melissa Maas en Linda (achternaam bekend bij de redactie). Zij hebben inmiddels bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

605 reacties

 1. Als mega Disney en kerstfan altijd opzoek naar een toffe combi! Deze topper is naast een topper ook een echte topper voor in de boom!

 2. Nancy van den Berg op

  Ik wordt helemaal gelukkig van Disney’s Mickey en Minnie. Worstel al jaren met de piek voor de kerstboom. Deze zou helemaal geweldig zijn

 3. Ik ben gek op Mickey & Minnie en die zijn elk jaar met Kerst hier op de afspraak. Ze zorgen voor warmte, vriendschap, blijdschap, gezelligheid … kortom ze mogen niet ontbreken. Een kerstboompiek van Mickey & Minnie heb ik nog niet. Hoe meer Mickey’s & Minnie’s hoe liever.

 4. Ik zou graag willen winnen, omdat ik gek ben op kerst en disney! Een van mijn beste kerstdagen heb ik gevierd in Disneyland Parijs en dat gaat dit jaar niet lukken, maar deze treetoppers zouden zeker helpen om een Disney kerstsfeer te krijgen!

 5. Chrismaholic?! Say again!
  Ik heb “maar” 3 kerstbomen in huis, Versier elk hoekje en kantje maar….nooit over the top! Altijd stijlvol.
  Zo ook mijn tafel, eentje voor de volwassenen en eentje voor de kids en laat nu deze Micky & Mini perfect passen bij het candy-thema van dit jaar! 🙂
  Fingers Crossed dat ze mijn richting uitkomen! 🙂

 6. 2 maal zoveel magie met Kerst op deze manier, daar kan ik enkel maar wauw op zeggen…
  We gaan dit jaar voor witte decoratie maar dat vleugje Disney-magie erbij zou het wel helemaal top maken!
  In alle geval nog vele fijne dagen aan iedereen gewenst!

 7. Onze kleinzoon is gek van Disney, ik hoop onze topper heel erg blij te maken met deze Disney topper

 8. We willen al jaren met gezin de Kerstdagen doorbrengen in Disneyland. Dat lijkt ons de ultieme Kerst. Je waant je daar echt in Kerstsfeer en dat begint al in november! We dachten de Kerst van 2020 daar te vieren, maar dat plan viel in duigen.
  Onze boom is een echte mix van traditioneel Kerst (rood, goud, groen en wit), met hier en daar een Disney Kerstbal. We hebben nog geen topper in Disney vorm gevonden en deze set van Minnie & Mickey zal daar super bij passen!