Het leukste kerstcadeaupapier & andere inpakspulletjes

12

Misschien is het nog een beetje vroeg om aan het inpakken van je kerstcadeaus te denken. Maar ik begin altijd ruim op tijd met het inkopen van mijn kerstcadeaupapier, cadeaulabels en andere inpakspulletjes. Vaak koop ik cadeauverpakkingen in de winkel, maar ik sla ook graag online mijn slag! In deze blog vind je de tofste kerstcadeaulabels & rollen kerstcadeaupapier die ik in webshops kon vinden.

Kerstcadeaupapier 2021: online bestellen

Waarom ik zo vroeg al kerstinpakartikelen insla? Met name omdat ik de cadeaus onder de boom altijd in dezelfde kleuren als de decoratie in de boom verpak, en ik dus érg specifieke wensen heb als het gaat om de kleuren van mijn cadeaupapier.

En je weet hoe het is: spulletjes zijn tegenwoordig razendsnel uitverkocht en komen – met dank aan de wereldwijde containercrisis – vaak maar laat en mondjesmaat weer op voorraad. Maar ik ben er ook op tijd bij, omdat het kopen van de inpakspulletjes me gewoon onwijs veel voorpret geeft! I love it.

Foto: H&M Home

Cadeaupapier, labels, stickers & lintjes

Hieronder vind je dus allerlei toffe rollen kerstkadopapier, cadeaulabels, stickers 1-24 voor adventskalenders, lintjes en touwtjes om je cadeaus mee te versieren. Klik op de foto om naar de website te gaan, daar vind je meer informatie over prijs, voorraad en levertijd. De kans is trouwens groot dat in de korte tijd tussen het schrijven van deze blog en het publiceren ervan alweer enkele of zelfs meerdere artikelen hieronder (tijdelijk) uitverkocht zijn.

Daar kan ik natuurlijk helaas niets aan doen (dus stuur me vooral geen berichtjes/reacties met wat er niet is, ik kan je niet helpen!). Als de optie er is: vul je e-mailadres in, zodat je een seintje krijgt als het item weer op voorraad is. En anders kun je – als dat mogelijk is voor je – ook altijd even in een fysieke winkel kijken. Vaak zijn spulletjes daar wel nog verkrijgbaar!

Leukste kerstinpakpapier & cadeauverpakkingen

Maak jij ook graag een feestje van het inpakken van je kerstcadeautjes? Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete (online) shopadresjes voor kerstcadeau-inpakartikelen. Waar vind jij het mooiste pakpapier, de leukste cadeaulabels voor kerstcadeaus en andere aanverwante spulletjes? Laat het me maar weten in de comments hieronder, zo inspireren we elkaar nog wat meer!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

12 reacties

 1. Ik heb vorig jaar alle kerstcadeaus van linten voorzien en dan elk gezinslid zijn eigen kleur lint. Vrolijk en handig, want je ziet direct voor wie het cadeautje is. Heel handig voor 5 jarige kindjes die anders alles willen gaan openmaken en met hun vingertjes aan gaan zitten van tevoren. Liefs uit Almere!!

 2. Ik heb dit jaar weer papier, lint en washitape bij de Action gekocht. Labels heb ik zelf gemaakt. Mijn oudste wilde persee gingerbread mannetjes dus ik heb die zelf gemaakt met de namen van de kinderen erop.
  Om de volgorde van uitpakken aan te geven heb ik kerstnummer stickers in China besteld

 3. Ik wil inderdaad ook dat het er leuk uit ziet allemaal onder de boom maar ik heb ook zo iets van ik ga daar niet heel veel geld aan uitgeven. Is namelijk iets wat eraf gescheurd word en weggegooid (ik ben een inpakpapier persoon) dat vind ik dan zonde van mijn geld! Ik shop het meestal dus bij de Action, lekker goedkoop en echt super leuk en veel keus ook 🙂

  • kelly van Ommen op

   Hoi saskia,

   zitten zeker leuke inpak spulletjes tussen, voor mij is het ook belangrijk dat de cadeautjes dezelfde kleur hebben als de versiering in me huis ben er ook altijd vroeg bij, ik ga vaak veel tuincentrums af om naar de kerstshows te komen kijken, en daar vind ik altijd mooie tasjes en inpak spulletjes, en action heeft ook altijd wat leuks.
   heb vorig jaar me eigen cadeau dozen gemaakt met storage boxen,en het zelf helmaal op kleur gemaakt met inpak papier en mooie versiering, voor iedereen zijn eigen cadeau box, die dozen kun je ook bewaren en kan je leuk wat kerstpulletjes in opbergen, meestal word alles weggegooid en nu heb je een leuke opbergbox.

 4. Hier worden de cadeautjes pas op kerstavond onder de boom neergelegd en natuurlijk wil ik ieder jaar ander papier wat mooi onder en bij de boom past. Echter aangezien de korte tijd dat het eronder ligt en de snelheid waarmee pakjes worden opgescheurd, vind ik het zonde om al te duur kerstpapier aan te schaffen. Vorig jaar was ik in de kraftpapiermood met print en werd het van de Action. Toen heb ik op het allerlaatste moment nog/alvast voor dit jaar 2 rollen ander papier van 5m x 70cm gescoord bij de Lidl voor slechts € 0,79 per rol. Leuk en sterk papier hoeft dus niet duur te zijn. Kon mij van de week nog maar net bedwingen om niet wat nu daar verkrijgbaar is in te slaan, grinnik.

 5. Geweldig leuk! Ik heb zelf ook een hele verzameling aan echt mooi kerst papier. Heb zelf een pakketje die ik gewoon niet gebruik omdat ik het te mooi vind stom he.. was weer heerlijk lezen!

 6. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Ja echt wel, de cadeautjes liggen in de buurt van de kerstboom en ze moeten dus wel matchen hihi.
  Ik maak er niet zoveel werk van als jij doet hoor.
  Heel veel zie je er niet van dus is passend papier het enige wat ‘belangrijk’ is voor mij.

  Groetjes Ingrid

 7. Echt zo leuk dit. Ik ben zo’n onhandige kluns met inpakken. Ik kan dit echt niet zelf zo leuk inpakken of bedenken. Ik kijk het altijd af bij oa jou.